F1 2009 - Real Feeling Physics mod
- pumba
- Név: Veréczi Dániel
- Kormány: Logitech DFGT
Re: F1 2009 - Real Feeling Physics mod
Jövök én is tetszik a mod bár joyal .De a kis Abart melet jo buli lesz

A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
Emerico, ha jól láttam, akkor Barichellonak ma a legnagyobb sebessége 306 volt, nem lehet váltót állítani, vagy miért? És így ha jól láttam a célegyenes végén 150 méternél fékeztek, ezt lehet elnéztem, de 320-as végsebességgel is később fékezek.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Itt van egy nagyon régi baki a Monzai pályán. A sebességet az egyenes végén mérik, hűje módon, pont ott ahol versenyen már fékeznek, de időmérésen ott még épp nyomják. Tehát az a tévhit, hogy XY a leggyorsabb a pályán, nem igaz, Ő fékez a legkésőbb. Így lehetett anno 372 km Alesi-nek, amit utána el is vettek, mint legnagyobb végsebesség, hisz be sem vette a sikántbardocz írta:Emerico, ha jól láttam, akkor Barichellonak ma a legnagyobb sebessége 306 volt, nem lehet váltót állítani, vagy miért? És így ha jól láttam a célegyenes végén 150 méternél fékeztek, ezt lehet elnéztem, de 320-as végsebességgel is később fékezek.
Versenyen természetesen már hosszabb a féktáv, emiatt kisebb végsebességet mérnek, mert ott már fékez. De attól még lehet hogy 335-340-ről lassított.
A 100-as táblánál fékeznek a legtöbben, de van aki előbb, beállítás függő.
Egyébként a modon még dolgozom. A fékezésnél a gumi viselkedése nem kielégítő még.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Na ezt nem tudtam, köszi:) Akkor a 320 még mindig kevés egy jó körhöz:)
Nem tudom, hogy más az aszfalt vagy mi van, de sokkal idegesebb a kocsi fékezésre.
Nem tudom, hogy más az aszfalt vagy mi van, de sokkal idegesebb a kocsi fékezésre.
▲
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A gumifika még nem az igazi, mindenkinek idegesbardocz írta:Na ezt nem tudtam, köszi:) Akkor a 320 még mindig kevés egy jó körhöz:)
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Az a furcsa, hogy amikor fékezek, megindul a segge, ami arra utal, hogy túl elöl van a fék, de amikor lepadlózom, az eleje blokkol, és eltolja az orrát, nem azt érzem, hogy mind a 4 kerék elkezd csúszni.
▲
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Tévedés, ha fékezéskor megindul a segge, az azt jelzi túl nagy a fékerő hátul az aktuális setuphozbardocz írta:Az a furcsa, hogy amikor fékezek, megindul a segge, ami arra utal, hogy túl elöl van a fék, de amikor lepadlózom, az eleje blokkol, és eltolja az orrát, nem azt érzem, hogy mind a 4 kerék elkezd csúszni.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Jah igen, azt akartam írni, hogy túl hátul van a fék, ezért csúszik meg a segge. 60:40-nél is ezt csinálja nekem 80%-os fékerőnél.
▲
Nem kell annyira taposni a féket akkor
Egyébként a váltó beállítása is fontos , mikor visszaváltasz minél kevesebb a görbék közti külömbség annál szebben tudsz lassúlni (kevesebb a motorfék) Nekem itt a sebesség az egyenesbe 340- fölött van pontosan nem tudom. Tetszik ez a mod és tök jó hogy nem sinautó mint a F1 modok. Hasonló érzésem van mint annó a GP2 modnál mondjuk ott a patcheléssel sikerült elrontani a modot , mondjuk ez az én véleményem útán igen könnyű lett vezetni vele...
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A GP2 vissza lett butítva, az első verziónál még nehezebb ami az Ardennek készült, meguntam a sírást, meg hogy rommá lepontozzák az egy éves munkánkat.
Az F1 esetében nem ilyen cél vezérelt, sokszor mondtam, hogy azért az F1-es autó vezetése nem teljesen olyan mint gondolják sokan. Persze ez az F1 sem jó még, a fékezéskor a gumi viselkedése kicsit fura. De nehézségre legalább ilyen nehéz egy F1-es autó irányítása.
Az F1 esetében nem ilyen cél vezérelt, sokszor mondtam, hogy azért az F1-es autó vezetése nem teljesen olyan mint gondolják sokan. Persze ez az F1 sem jó még, a fékezéskor a gumi viselkedése kicsit fura. De nehézségre legalább ilyen nehéz egy F1-es autó irányítása.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo