Truck Series 2012 - Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Truck Series 2012 - Társalgó
fuh, nagyon szenvedtem. egyszerűen kinyírtam a gumikat pár kör alatt. a másodikon azt hittem hogy mindenkinek úgy fogy ahogy nekem (3-4mp lassulás) és kiálltam cserélni, de hátul nem cseréltem. rögtön megpörgés szenvedés. öngól
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Dehogy óvok! Bár őszintén szólva jó volt a mezőny elejében versenyezni, főleg hogy 2 körig én voltam az első!Pal Kinizsi írta:Első verseny durva volt, rendesen daráltam végig Mugen mögött Cselt előtt, de a 4 hely az tök jó volt!![]()
Második verseny meg... egy ideig nagyon jó volt, aztán meg.. Bocsánat Laci, igaz hogy kiTarquiniztek de szerintem elkerülhettem volna hogy beléd menjek és akkor csak magamat zúzom le..![]()
ha lehet elcserélem a helyezésem!
Meg óvj nyugodtan!
Utána teljesen szétcsúsztam alig találtam körbe a pályán..![]()
Szicsó grat!! Jól nyomtad végig!! Kellet lesnem a tükröt.Meg a csapattársaknak is grat! 7-8-9
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Nem lehetne ezt a tegnapi futamot újra játszani? 
Most találtam meg azt a setet, amivel mennem kellett volna
Most találtam meg azt a setet, amivel mennem kellett volna
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Amilyen negatívan álltam a tegnapi futamok elé,elég pozitív élmény volt,bár még mindig rühellem a kamiont!
Quali 15. hely...nem számítottam jobb eredményre sem igazán,de végül sikerült a 9.-nek befutnom.
Bocsi Norbi a pöciért,de igyekeztelek úgy visszaengedni,hogy ne nagyon veszítsünk a köridőből,és ezért villogtam bőszen.
Viszont,ha korábban tudom,hogy vagy TS-en,akkor ott kértem volna bocsánatot.
2. race meg egy álom volt!
Talán a SiMCo-s pályafutásom során,ez volt az első olyan futam,amikor brutál stabilan,és hiba nélkül futottam meg a versenytávot...6.hely.
Pali...köszi a gratulációt,de neked is köszönhetem ezt,mivel nagyon kellett koncentrálnom,hogy ne maradjak le,és támadó közelségben üldözzelek benneteket,és még a gumikat se melegítsem el.
Meg is lett az eredménye.
Összességében,most először élveztem igazán ezt a mod-ot...
Grat mindenkinek!
Quali 15. hely...nem számítottam jobb eredményre sem igazán,de végül sikerült a 9.-nek befutnom.
Bocsi Norbi a pöciért,de igyekeztelek úgy visszaengedni,hogy ne nagyon veszítsünk a köridőből,és ezért villogtam bőszen.
Viszont,ha korábban tudom,hogy vagy TS-en,akkor ott kértem volna bocsánatot.
Talán a SiMCo-s pályafutásom során,ez volt az első olyan futam,amikor brutál stabilan,és hiba nélkül futottam meg a versenytávot...6.hely.
Pali...köszi a gratulációt,de neked is köszönhetem ezt,mivel nagyon kellett koncentrálnom,hogy ne maradjak le,és támadó közelségben üldözzelek benneteket,és még a gumikat se melegítsem el.
Összességében,most először élveztem igazán ezt a mod-ot...
Grat mindenkinek!
-
jegember95
- 2024 licenszes
Semmi gond, bár eléggé meglepett a lökés, csoda hogy pályán maradtam.Szicsó írta:Amilyen negatívan álltam a tegnapi futamok elé,elég pozitív élmény volt,bár még mindig rühellem a kamiont!![]()
Quali 15. hely...nem számítottam jobb eredményre sem igazán,de végül sikerült a 9.-nek befutnom.![]()
Bocsi Norbi a pöciért,de igyekeztelek úgy visszaengedni,hogy ne nagyon veszítsünk a köridőből,és ezért villogtam bőszen.![]()
Viszont,ha korábban tudom,hogy vagy TS-en,akkor ott kértem volna bocsánatot.![]()
Talán a SiMCo-s pályafutásom során,ez volt az első olyan futam,amikor brutál stabilan,és hiba nélkül futottam meg a versenytávot...6.hely.![]()
Pali...köszi a gratulációt,de neked is köszönhetem ezt,mivel nagyon kellett koncentrálnom,hogy ne maradjak le,és támadó közelségben üldözzelek benneteket,és még a gumikat se melegítsem el.Meg is lett az eredménye.
![]()
Összességében,most először élveztem igazán ezt a mod-ot...![]()
Grat mindenkinek!
Összességében nekem egy rémálom volt ez a mod, újra a gumikkal voltak gondjaim, de még az 1. versenyen nagyjából kibírtam.
A 2. versenyen első rajthelyről, akartam volna minál jobban menni, de a gumibála, 2 boxkiállás, és végül a motor véget vetett a szenvedésemnek.
Majd le Mans-ban megpróbálok minél jobban elbúcsozni ettől a modtól
U.I.: Emerico, attól tartok, hogy a kvali legjobb köröm vágott volt, de nem nyertem vele pozíciót, minél nem javítottam annyit az előző körömhöz képest, ami nem volt vágott.
-
Szicsó
Azért löktelek meg akkor,mert hosszú féktávot vettél,gondolom a kopottabb gumik miatt,és mivel hiába satuzok ezzel a szörnyedvénnyel,megy tovább...talán még gyorsul is. 
-
jegember95
- 2024 licenszes
Kamionos hír: Kiss Norbi nyert a Doningtoni 4. futamon
Grat neki, éa a csapatnak 
-
jegember95
- 2024 licenszes
-
Szicsó
Állat lett!jegember95 írta:Nürburgring: http://www.youtube.com/watch?v=mj80-uc4aCc
Ezt nem hiszem el.Ugyan ezzel a settel délelőtt offline-ban 20-kört simán lenyomtam.Most meg 3-4 kör után már nem fordul és nem áll meg.Bocsi csapat társak.
Grat a célba érőknek.
Grat a célba érőknek.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.