SCCA World Challange 2012 - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Capeta
2024 licenszes

Re: SCCA World Challange 2012 - társalgó

Hozzászólás Szerző: Capeta » 2012.06.19. 11:11

Mugen írta:Jani, Márk!

Grat! Szépet mentünk asszem! :)
Jöttök nekem 4-5 liter vízzel. :P
Hát már rég küzdöttem ilyen jót. :) :D Elején még próbáltam spórolni a gumival, de aztán az utolsó 3-4 körre már nem volt jó az autó. Attival küzdöttem a végén, amikor mellém rakta inkább még el is rántottam a kormányt, hogy legyen hely, de sajnos nem volt elég és megforgott. Remélem nem haragszol Ati, többet nem tudtam ott csinálni. :S
Név: Hegyvári János
Kormány: Logitech G29
someday

Hozzászólás Szerző: someday » 2012.06.19. 11:12

Én is köszi a tegnapi versenyt, nagyon izgalmas volt, ennyit tán még nem is csatáztam. 5-21ig megjártam pár pozíciót.
A verseny hamarabb véget ért mint kellett volna elrontottam egy lekörözést és nem tudtam visszajönni a pályára úgy hogy ne veszélyeztessek senkit.
Addig jó volt.
Valakire (sajnos neveket nem tudok) rávillogtam amiért szorított le a fűre és így próbáltam jelezni, hogy ott vagyok mellette.
Elnézést.. asszem eggyel végül többet villantottam a kelleténél.

Köszönöm a futamot még1x.
Peter Somodi - someday
kormány: G25
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2012.06.19. 11:53

:D :D
Jó kis verseny volt!!
Az elején Balázs támadott pár körig azért, utána meg TakiAtit szerettem volna megelőzni azért nem tudtam spórolni a gumikkal, lényegesen gyorsabb voltam, de elbénáztam :? ezért felértek a többiek és Norbi meg is előzött, azt még nem néztem vissza, hogy én nem hagytam e helyet.. de majdnem felborultam :shock: elment vele együtt Szicsó is :twisted: aztán mögöttük végre már kímélhettem a gumit, jött Tepi meg Peti, nem nagyon harcoltam velük, de szépen megelőztek :| Aztán Csabi egyszer csak mögém került.. :| ( rossz rossz FFB!!)
A végén indítottam a hajrát Norbi ellen, de csak tizedeket sikerült faragnom, láttam mögöttem Barna is jól tolta :D kemény volt.
Pár körrel hamarabb is elkezdhettem volna nyomni mert maradt gumi, meg ugye a benzint sem kellett volna elszámolni 20L-el.. akkor talán Norbi megvan de több most nem lett volna benne.. Szal rendben van ez így. :mrgreen:
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2012.06.19. 12:01

Érdekes futam volt.Remélem nem okoztam sok gondot a lagolásaimmal.Kövi futamra már remélem lesz rendes netem.E. Kiss-t megforgattam felvezetőn bocs érte.Szalai Karcsit meg kicsit kitoltam az eggyik kanyarban remélem nincs harag.Kösz a futamot.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.06.19. 15:57

someday írta:Én is köszi a tegnapi versenyt, nagyon izgalmas volt, ennyit tán még nem is csatáztam. 5-21ig megjártam pár pozíciót.
A verseny hamarabb véget ért mint kellett volna elrontottam egy lekörözést és nem tudtam visszajönni a pályára úgy hogy ne veszélyeztessek senkit.
Addig jó volt.
Valakire (sajnos neveket nem tudok) rávillogtam amiért szorított le a fűre és így próbáltam jelezni, hogy ott vagyok mellette.
Elnézést.. asszem eggyel végül többet villantottam a kelleténél.

Köszönöm a futamot még1x.
de miért lépsz ki? no mindegy. következő futamon eggyel kevesebb villogtathatsz :)
Emerico - Head of SIMCo
someday

Hozzászólás Szerző: someday » 2012.06.19. 16:07

emerico írta: de miért lépsz ki? no mindegy. következő futamon eggyel kevesebb villogtathatsz :)

Azért léptem ki mert extrém sokat kellett volna várnom, hogy biztonságban visszategyem a kocsit az ideális ívre, hogy ne legyek senkinek útba és még le is köröztek.
Ilyen nem fordulhat elő :)
többet nem is fog. Nem volt gond, hogy kiléptem, teljesen elment az egész és kockázatos volt mondom.
Gáz?
Peter Somodi - someday
kormány: G25
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.06.19. 16:14

someday írta: Gáz?

nekem nem, csak fura. sose lépek, sose adom fel. igaz, sose nyerek :lol: :lol:
Emerico - Head of SIMCo
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.06.19. 16:34

Bika írta:Jó volt viszonylag, csak nem tudom hogy hova tűnt Cselt? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Nem láttam sehol, pedig gyorsabb lehetett volna, meghát el is vert időmérőn, de nem tudom hová tűnt utána... :( :( :(
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon örülök, hogy ekkora örömöt okoz neked, hogy sikerült legyőznöd :D Nekem elég nagy öröm volt, hogy időmérőn elkaptalak :P

A futam elején hibázgattam ez a 2. helyembe került és a tempó se volt jó, no meg mint kiderült jól túltankoltam magam. De aztán a futam vége fele valahogy magára talált az autó és tudtam jó köröket futni, amivel újra közeledtem a 2. helyezettre, aki valami galibába kerülhetett, ami miatt sikerült elmenni mellette. A végén azért még Gabin is hoztam jócskán, szóval ha pár körrel tovább tart a futam... :mrgreen:
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.06.19. 17:19

Pal Kinizsi írta::D :D
... de majdnem felborultam :shock: elment vele együtt Szicsó is :twisted: aztán mögöttük végre már kímélhettem a gumit, jött Tepi meg Peti, nem nagyon harcoltam velük, de szépen megelőztek :| Aztán Csabi egyszer csak mögém került.. :| ( rossz rossz FFB!!)...
.
:D
Igazán nem értem mi volt akkor...eltűnt mindenki,és hiába tekertem a kormányt,nem fordult,és elment a FFB is. :shock:
Csak fékeztem...szerencsére nem csapódtam a falba,és mikor visszatért minden,már előttem voltál vagy 30m-rel. :P ;)
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2012.06.19. 18:08

Mióta Night segített a setupolással, nagyon jól megy a Porsche. Sajnos túl jól, én meg ennek áldozata lettem. Kétszer is megforogtam, pedig már a 7-8. helyen is jártam a 4.-5. körben, de előzni akartam még még. Sikerült úgy kicsúszni, hogy a gumifal tetőre borított, így visszaestem 21-re, innen felküzdöttem 14.-re, majd megint hibáztam ugyan ott :), szerencse ez csak pár helyembe meg 5-6mp-be került, de így már Palit nem tudtam befogni. A gumi tökéletes volt, folyamatosan javuló köröket mentem, az utolsó előtti körben futottam meg a legjobb köröm és még két kocka maradt.
Nagyon fura, hogy senki nem tudott a pályán leelőzni, csak a lekörözők és az előttem lévőkre folyamatosan közeledtem.
A bajnokságban jó sűrűn vagyunk a 6-10. helyeken. Izgalmas lesz a vége.
Név:Füzy Barna
Lezárt