Hát már rég küzdöttem ilyen jót.Mugen írta:Jani, Márk!
Grat! Szépet mentünk asszem!
Jöttök nekem 4-5 liter vízzel.
SCCA World Challange 2012 - társalgó
Re: SCCA World Challange 2012 - társalgó
Név: Hegyvári János
Kormány: Logitech G29
Kormány: Logitech G29
Én is köszi a tegnapi versenyt, nagyon izgalmas volt, ennyit tán még nem is csatáztam. 5-21ig megjártam pár pozíciót.
A verseny hamarabb véget ért mint kellett volna elrontottam egy lekörözést és nem tudtam visszajönni a pályára úgy hogy ne veszélyeztessek senkit.
Addig jó volt.
Valakire (sajnos neveket nem tudok) rávillogtam amiért szorított le a fűre és így próbáltam jelezni, hogy ott vagyok mellette.
Elnézést.. asszem eggyel végül többet villantottam a kelleténél.
Köszönöm a futamot még1x.
A verseny hamarabb véget ért mint kellett volna elrontottam egy lekörözést és nem tudtam visszajönni a pályára úgy hogy ne veszélyeztessek senkit.
Addig jó volt.
Valakire (sajnos neveket nem tudok) rávillogtam amiért szorított le a fűre és így próbáltam jelezni, hogy ott vagyok mellette.
Peter Somodi - someday
kormány: G25
Jó kis verseny volt!!
Az elején Balázs támadott pár körig azért, utána meg TakiAtit szerettem volna megelőzni azért nem tudtam spórolni a gumikkal, lényegesen gyorsabb voltam, de elbénáztam
A végén indítottam a hajrát Norbi ellen, de csak tizedeket sikerült faragnom, láttam mögöttem Barna is jól tolta
Pár körrel hamarabb is elkezdhettem volna nyomni mert maradt gumi, meg ugye a benzint sem kellett volna elszámolni 20L-el.. akkor talán Norbi megvan de több most nem lett volna benne.. Szal rendben van ez így.
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Érdekes futam volt.Remélem nem okoztam sok gondot a lagolásaimmal.Kövi futamra már remélem lesz rendes netem.E. Kiss-t megforgattam felvezetőn bocs érte.Szalai Karcsit meg kicsit kitoltam az eggyik kanyarban remélem nincs harag.Kösz a futamot.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
de miért lépsz ki? no mindegy. következő futamon eggyel kevesebb villogtathatszsomeday írta:Én is köszi a tegnapi versenyt, nagyon izgalmas volt, ennyit tán még nem is csatáztam. 5-21ig megjártam pár pozíciót.
Addig jó volt.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
emerico írta: de miért lépsz ki? no mindegy. következő futamon eggyel kevesebb villogtathatsz
Azért léptem ki mert extrém sokat kellett volna várnom, hogy biztonságban visszategyem a kocsit az ideális ívre, hogy ne legyek senkinek útba és még le is köröztek.
Ilyen nem fordulhat elő
többet nem is fog. Nem volt gond, hogy kiléptem, teljesen elment az egész és kockázatos volt mondom.
Gáz?
Peter Somodi - someday
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
someday írta: Gáz?
nekem nem, csak fura. sose lépek, sose adom fel. igaz, sose nyerek
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Nagyon örülök, hogy ekkora örömöt okoz neked, hogy sikerült legyőznödBika írta:Jó volt viszonylag, csak nem tudom hogy hova tűnt Cselt?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem láttam sehol, pedig gyorsabb lehetett volna, meghát el is vert időmérőn, de nem tudom hová tűnt utána...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A futam elején hibázgattam ez a 2. helyembe került és a tempó se volt jó, no meg mint kiderült jól túltankoltam magam. De aztán a futam vége fele valahogy magára talált az autó és tudtam jó köröket futni, amivel újra közeledtem a 2. helyezettre, aki valami galibába kerülhetett, ami miatt sikerült elmenni mellette. A végén azért még Gabin is hoztam jócskán, szóval ha pár körrel tovább tart a futam...
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Pal Kinizsi írta:![]()
![]()
... de majdnem felborultamelment vele együtt Szicsó is
aztán mögöttük végre már kímélhettem a gumit, jött Tepi meg Peti, nem nagyon harcoltam velük, de szépen megelőztek
Aztán Csabi egyszer csak mögém került..
( rossz rossz FFB!!)...
.
Igazán nem értem mi volt akkor...eltűnt mindenki,és hiába tekertem a kormányt,nem fordult,és elment a FFB is.
Csak fékeztem...szerencsére nem csapódtam a falba,és mikor visszatért minden,már előttem voltál vagy 30m-rel.
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
Mióta Night segített a setupolással, nagyon jól megy a Porsche. Sajnos túl jól, én meg ennek áldozata lettem. Kétszer is megforogtam, pedig már a 7-8. helyen is jártam a 4.-5. körben, de előzni akartam még még. Sikerült úgy kicsúszni, hogy a gumifal tetőre borított, így visszaestem 21-re, innen felküzdöttem 14.-re, majd megint hibáztam ugyan ott
, szerencse ez csak pár helyembe meg 5-6mp-be került, de így már Palit nem tudtam befogni. A gumi tökéletes volt, folyamatosan javuló köröket mentem, az utolsó előtti körben futottam meg a legjobb köröm és még két kocka maradt.
Nagyon fura, hogy senki nem tudott a pályán leelőzni, csak a lekörözők és az előttem lévőkre folyamatosan közeledtem.
A bajnokságban jó sűrűn vagyunk a 6-10. helyeken. Izgalmas lesz a vége.
Nagyon fura, hogy senki nem tudott a pályán leelőzni, csak a lekörözők és az előttem lévőkre folyamatosan közeledtem.
A bajnokságban jó sűrűn vagyunk a 6-10. helyeken. Izgalmas lesz a vége.
Név:Füzy Barna