Miaz h jobbra hoztam a kormányt?:)))) uristen... csak jobban tudom már h merre rántom el a kormányt az máskétség h beblokkoltak a kerekek... ja és had döntsem már el h holfékezek. így is épp h határon fértem be a kanyarba erre még nem is uygtolsz meg h te is fordulsz hanem oldalbanyomsz.. csodálkozol h majdnem a pálya szélén maradtam. mondom visszatámaszték én is 1-1.. nem hinném h 2.előzésnél is valami bajodlenne. ugyismegóvod;) mulrkoe 3.helyen voltam lekörözött ütött kixd ugyseóvtam de a multkori óvásodnál felment a pumpa.. nem tartottam jogosnak. ottt ugybelassultatok a kanyarba. blokkolt a kerék az tény de próbáltam elrántani. nem viccből találtam ki.[/quote]
Tudtommal nem kötöttem bele abba, hogy mekkorát fékeztél, csak elmondtam, hogy azért mentem be melléd. (2. előzésnél semmi nincs).
Jah hogy te támasztásnak hívod azt, ha visszajössz a pályaszéléről és telibe kapod a másikat
Ha a múltkorit nem tartod igazságosnak akkor mit tartasz annak? Kilöktél, és nem is kicsit jöttél nekem.
Nem vagyok óvós típus, 1 kezemen megtudom számolni az elmúlt 2.5-3 év alatt hányszor óvtam. Azt úgy éreztem meg kellett, hogy óvjam, mert az már tényleg olyan eset. Érdektelen, hogy ki léptél utána. Arról nem tehetek, hogy feladtad (bármi gondja volt a kamionnak) Nem értem, hogy miért jössz állandóan ezzel, hogy úgy is megóvom. Mazochista vagy? Bárki óvhat. Te is megtehetted volna, nem éltél vele ez van, így jártál.[/quote]
jaja derekt mentem neked... okos gyerek vagy
te se fékeztél el még soha semmit akkora királyvagy:D és még én is próbáltam menteni a menthetőt nem jött össze. gondoltam h véletllen még a vidibe is beteszed
utána semmi baja nem volt a kamionnak ha nem láttad még megvártalak elengedtem még 10embert h ne legyen pöcs... mert tudtam h hibáztam:D aztán bedaráltak johogy kiléptem.
ott visszamámaszkodtam mivel én is elszáltam volna mivel ha nem nyomok kövér házt. akkor bemegyek a sóderbe:D potn ottvoltál:D megfogtál:D
azért mondm h ugyisóvsz mert a multkoris nagyonszánalmasnak tartottam:D még tepy is elmondta h szokatlanul belassultatok ott;)) na de mind1 Bajnok...