Hát azért az mérvadó volt, hogy Vaclav belénk durrantott féktávon. Azt a durván 40-50 secet levonjuk marad az a 10 sec.
Érdekes, hogy a boostal egyáltalán nem tudtál gyorsulni, nem értem. Ha 10 secen belül lettünk volna akkor maradunk az eredetinél, hogy kint maradsz és nyomod neki, nem beállva a Bánéra.
Csávót abszolút nem értem, szét szélesíti a pályát. Jó oké, nagy nehezen kapott egy áthajtásost, de abból a 230 vagy hány körből tegyük fel 130at szélesített és nyert vele mondjuk 2 tizedet/kör az 26 másodperc. Az áthajtásossal bukott 10et. Miről beszélünk?
http://www.youtube.com/watch?v=UIb4aXcO ... e=youtu.be
Büntije után legelső alkalommal amikor találkozunk a pályán helyből rám legyez. Nem értem a csávót, vagy nem tud egyenesen haladni, vagy valami baja lehet velem. Tavaly 3x volt kontaktom vele. 1x egyenesben nekem jött, mert hol máshol nehezebb neki menni a másiknak, most is majdnem ez történt. 2x kanyarba jött nekem, mi közbe kilóméteres helye volt. (Abból egyszer kiforgatott)
Ebben az évben már Spa-ba majdnem elcseszte a futamunkat amikor nem tudott elengedni és befékezett előttem, kigyorsításon (mákunk volt h nem tört szét a kocsi eleje). Most meg ez. Mindenki el tudja kerülni a másikat nagy ívben az egyenesben, de ő nem.
Csapta volna oda amikor az utolsó körbe slalomozott a pályán örömébe.