VW Polo - Rally Cross - Társalgó
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Re: VW Polo - Rally Cross - Társalgó
Én meg 3. napja lanparty-zok, nem tudom, hogy mikor érek haza, meg kelek majd fel. De egy setupot majd lehet pofátlankodnék valakitől, remélem csak sikerül valamilyen szinten kialudni magam. 
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
batihu
Nem tudom, hogy el tudok-e indulni a versenyen ugyanis a videókártyám hűtőventije elromlott, nincs hűtése egy idő után lekapcsolja magát. Próbálom ma napközben elintézni, de nem találom a garanciapapírokat.
Ha nem tudom papír nélkül érvényesíteni, lehet veszek rá egy komolyabb VGA hűtőt. 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Segítek setup ügyben, de csak annak, aki komolyan meg tudja indokolni, mi tartotta vissza az edzéstől 
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Hát sajnos ez a korai hazaérkezés nem jött össze, 8 után estem haza hulla fáradtan, már nem volt kedvem beülni a cockpitbe. Bocsi srácok, remélem jövőhéten már sikerül hazaérnem.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Bákker, időmérésen első hely, azt hiszem az első SIMCo-s, versenyen nyomulok Kancsár Feri mögött, hátha hibázik, 7-8 mp a hátrány, nem reménytelen. Erre kijön a monitorom kábele, na ne....
Sajnos így a 6. lettem..
Sajnos így a 6. lettem..
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
B.Kriss
- Kormány: Fanatec CSL + Formula V2.5x + CSL/loadcell
Hát nem a legegyszerűbb mód, az biztos! A gumijaim totál elégtek semmi tapadás+egy fal és vége a versenyemnek. Talán a rallycross majd jobb lesz! 
B.Kriss
Next Level Formula Esport Egyesület
Next Level Formula Esport Egyesület
Gratula mindenkinek, nem volt egyszerű, rossz setupot raktam be na meg a gumik:)))
De azért jó móka volt köszőnőm mindenkinek és remélem senkinek nem voltam az ótjába.
De azért jó móka volt köszőnőm mindenkinek és remélem senkinek nem voltam az ótjába.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Ez a futam amennyire jól indult olyan katasztrófa lett számomra a végén.
2. hely időmérőn,nekem is ez a legjobb eddig,aztán felálltunk a rajtra ,és csak 1-ig váltott vissza a vas,emiatt 1 sebesség lapjárattal indultam,szinte mindenki megelőzött,aztán pár kör alatt a 3 ik voltam,ekkor elkezdett elfogyni a gumim ,és először trophie ért utól és előzött meg ,majd mark,de mivel emericonak problémája volt,igy meglett volna a 4 ik hely,erre 2 körrel a vége előtt elment a netem.Ro.....dt UPC.
Na majd legközelebb.Amúgy jókat csatáztunk főleg az első pár körben.
2. hely időmérőn,nekem is ez a legjobb eddig,aztán felálltunk a rajtra ,és csak 1-ig váltott vissza a vas,emiatt 1 sebesség lapjárattal indultam,szinte mindenki megelőzött,aztán pár kör alatt a 3 ik voltam,ekkor elkezdett elfogyni a gumim ,és először trophie ért utól és előzött meg ,majd mark,de mivel emericonak problémája volt,igy meglett volna a 4 ik hely,erre 2 körrel a vége előtt elment a netem.Ro.....dt UPC.
Na majd legközelebb.Amúgy jókat csatáztunk főleg az első pár körben.
Én csak flúgos futamnak nevezném a tegnapit.
A rajt utáni első kanyarban megpörögtem, aztán hogy utól érjem a mezőnyt nyomtam agyig.....
(bocs mindenkitől aki részese volt az ámokfutásomnak
) Ezen a pályán előzni szinte lehetetlen,+ a 3.-ik körben már asszem táblák se voltak, így a féktávok se voltak olyan jók.
Csatáztam, lökdösődtem, kaptam is, estem-keltem.
A végére megnyugodtam kicsit, még mehettünk volna 20 kört, hogy élvezzem is.
Ezen a pályán legközelebb csak gokartal indulok.
üdv Karol
A rajt utáni első kanyarban megpörögtem, aztán hogy utól érjem a mezőnyt nyomtam agyig.....
(bocs mindenkitől aki részese volt az ámokfutásomnak
Csatáztam, lökdösődtem, kaptam is, estem-keltem.
A végére megnyugodtam kicsit, még mehettünk volna 20 kört, hogy élvezzem is.
Ezen a pályán legközelebb csak gokartal indulok.
üdv Karol
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Azért raktam be ezt a pályát a rally cross elé, mert az még durvább lesz.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo