Clio Cup - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Milán
Név: Sirán Milán
Kormány: Logitech G27

Re: Clio Cup - társalgó

Hozzászólás Szerző: Milán » 2012.03.13. 21:36

Szicsó írta: Race2. - CT:4:54
Milán hátulról meglök,megcsúszom,és Bende Imrét is meglököm,és így előzött meg...ha visszaengedett volna nem lenne óvás. ;)
Szicsó ezt azért gondold át mégegyszer. Nem én okoztam a balesetet. Megcsúsztál kilökted emericot, aki emiatt csuszott ki, én a meglökésed előtt hozzád sem értem, hirtelen megálltál ezért pöcköltelek meg. Egyszerűen nem tudtam volna elkerülni, és mivel én nem okoztam semmi galibát szándékosan ezért miért kellett volna visszaadni? :)
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.03.13. 22:03

Nem...Emerico-t más lökte meg,de féktávon megpöccintettél,ami pont elég volt arra,hogy megcsússzak,és megtoljam Emerico-t. :) Többször megnéztem,több kameraállásból...nem óvnék feleslegesen. ;)
Vozár Tomi is felkent a falra a célegyenes ráfordítóban,úgy előzött meg,de vissza is engedett.
Az óvás,egy lehetőség a félreérthető megmozdulások kivizsgálására,amit a boss megvizsgál,és ha jogosnak találja,akkor büntizik.Egyébként azért néztem ott vissza,mert nem volt tiszta miért is mentem neki Emerico-nak...akkor vettem észre,hogy meglöksz.
Na...többek közt ezért utálok még óvni is... :P
Clayman
Név: Gergely Maros
Kormány: Thrustmaster TMX Pro

Hozzászólás Szerző: Clayman » 2012.03.14. 10:27

Szicsó írta: Race 1. ...most mondjam megint,hogy Clayman :?: :!: Basszus...Gergő,Te sportot űzöl abból,hogy elcseszd a futamaimat??? :evil: Nem hiszem el,hogy csak engem tudsz telibe trafálni állandóan hátulról a rajt után...hihetetlen. :?
Hidd el,neked nem a rajtolást kell gyakorolnod,hanem a megállást...eszméletlen mennyire balfék vagy! :shock:
Köszi Szicsó, igyekszem. Nyilván direkt csinálom...
Sajnálom, mától csak és kizárólag boxból vagyok hajlandó indulni. Remélem ez megoldja a dolgokat :)
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Milán

Hozzászólás Szerző: Milán » 2012.03.14. 16:52

Szicsó írta:Nem...Emerico-t más lökte meg,de féktávon megpöccintettél,ami pont elég volt arra,hogy megcsússzak,és megtoljam Emerico-t. :) Többször megnéztem,több kameraállásból...nem óvnék feleslegesen. ;)
Éppen erről beszélek, hogy én hozzád sem értem addig amig ki nem toltad emericot a pályáról és nem álltál meg hirtelen, itt mentem neked mert már nem lehetett ott megálni tul hirtelen állt meg az autód és közel voltunk. Mikor én neked mentem emerico már a füvön volt. Csináljak videot, mert én nálam ez igy történt. :D

ui.: nem is az ovással van a baj, azt lehet nyugodtan csak akkor már olyan indokkal ami meg is történt. ;)
Szicsó

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.03.14. 17:42

Igazad van Milán...bocsánat!

Átforgattam a kamerát az autó bal oldalára,és Emerico elém csúszik,és megakadok benne picit,úgy jössz belém. :)
A "gyári" beállított szemszögből,másképp látszik.
Módosítottam az óvást. ;)
Milán

Hozzászólás Szerző: Milán » 2012.03.14. 21:29

Szicsó írta:Igazad van Milán...bocsánat!

Átforgattam a kamerát az autó bal oldalára,és Emerico elém csúszik,és megakadok benne picit,úgy jössz belém. :)
A "gyári" beállított szemszögből,másképp látszik.
Módosítottam az óvást. ;)
Semmi baj. :D
Clayman
Név: Gergely Maros
Kormány: Thrustmaster TMX Pro

Hozzászólás Szerző: Clayman » 2012.03.15. 17:13

Szicsó írta: Race 1. ...most mondjam megint,hogy Clayman :?: :!: Basszus...Gergő,Te sportot űzöl abból,hogy elcseszd a futamaimat??? :evil: Nem hiszem el,hogy csak engem tudsz telibe trafálni állandóan hátulról a rajt után...hihetetlen. :?
Hidd el,neked nem a rajtolást kell gyakorolnod,hanem a megállást...eszméletlen mennyire balfék vagy! :shock:
Kedves Csaba!
Visszanéztem a replayt és ennyi erővel Rebok Józsit is megóvhatnád, kb annyira ért hozzád mint én csak kicsit előbb. A telibe trafálástól ez a kontakt azért egészen távol áll!
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.03.15. 18:41

Norbi ezeket lécci tedd már bele majd a vidibe
1. futam:
-ct.4.44 Én "bűvészkedem" az első kanyarban.
-10. kör 1. kanyar Vozi "bűvészkedik"
2. futam
-5.45 kb első kanyar, Vozi megint bűvészkedik

:lol: :lol:
danke
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2012.03.15. 19:05

freakyo írta:Norbi ezeket lécci tedd már bele majd a vidibe
1. futam:
-ct.4.44 Én "bűvészkedem" az első kanyarban.
-10. kör 1. kanyar Vozi "bűvészkedik"
2. futam
-5.45 kb első kanyar, Vozi megint bűvészkedik

:lol: :lol:
danke
Oké, meglesz ;)
am szivesen fogadom az ilyen igényeket, mert a multkor már Apophis is kért egy jelenetet, így a én dolgom is könnyebb. :)
Szicsó

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.03.15. 20:27

Clayman írta:
Kedves Csaba!
Visszanéztem a replayt és ennyi erővel Rebok Józsit is megóvhatnád, kb annyira ért hozzád mint én csak kicsit előbb. A telibe trafálástól ez a kontakt azért egészen távol áll!
Kedves Gergő!

Valamiért,mégiscsak a Te "érintésedtől" ment el megint a versenyem,és tényleg már nem először. :?
Most őszintén...Te miképp reagálnál erre az Én helyemben?
Hidd el,a haragom gyorsan elszáll :D ,de amikor meglátom a neved,hogy a hátam mögött vagy,a gyomorideg elkap! :shock:
Emerico eldönti az óvásomat,hogy jogos-e...ha Ő is annak tartja,akkor egyértelmű a szitu. ;)
Válasz küldése