Egyre jobbak az összefoglalók!Grat!jegember95 írta:Laguna Seca: http://www.youtube.com/watch?v=PC-SyjuTebc
Clio Cup - társalgó
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Re: Clio Cup - társalgó
-
jegember95
- 2024 licenszes
Köszi, hát haladni kell a korralSzicsó írta:Egyre jobbak az összefoglalók!Grat!jegember95 írta:Laguna Seca: http://www.youtube.com/watch?v=PC-SyjuTebc
nemrég valahogy belebotlottam az első videómba, hát elég durva azt visszanézni
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
Jó lett, bár a zene az nekem nem a stílusom, nem jön be. Ez egyéni szoc. problem.
Ezzel a szaggatással jó lenne valamit kezdeni, a beállításaid (mind graf [bele tartozik az, hogy rendesen versenybe mit és vidi készítésnél mit szoktál használni], mind sony vegas) lécci írjad le privátba, hátha tudok valamiben segíteni.
Ezzel a szaggatással jó lenne valamit kezdeni, a beállításaid (mind graf [bele tartozik az, hogy rendesen versenybe mit és vidi készítésnél mit szoktál használni], mind sony vegas) lécci írjad le privátba, hátha tudok valamiben segíteni.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Hatalmas videó, a zenétől berosáltam 
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Nagyon klassz lett a vidi, mondjuk volt is miből megcsinálni... 
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Tényleg egyre jobbak az összefoglalók! Ez is nagyszerű lett! Gratulálok! A zene fenomenális! Imádom!

Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Megint egy dobós versenynap volt.
Első futam,első kör,hosszú egyenes vége...szépen visszaváltok 2.-ig,erre telibever Maros Gergely.
Persze,hogy egyből szétforogta magát a motor,és lehetett sütni a malacot rajta.
2. futam szintén káosz...
Rajt baromi jó,de persze valami itt is közbejött...megforognak előttem,és ez már természetes,hogy Én iszom meg a levét...visszaesek az uccsó helyre.
Szomszéd!Bocsi,de úgy néz ki,hogy Én voltam a hibás...sajnálom.
...de egy ellenkormányt tolhattál volna padlógázzal!
Grat mindenkinek!
Első futam,első kör,hosszú egyenes vége...szépen visszaváltok 2.-ig,erre telibever Maros Gergely.
2. futam szintén káosz...
Rajt baromi jó,de persze valami itt is közbejött...megforognak előttem,és ez már természetes,hogy Én iszom meg a levét...visszaesek az uccsó helyre.
Szomszéd!Bocsi,de úgy néz ki,hogy Én voltam a hibás...sajnálom.
Grat mindenkinek!
-
HunGaben
- Név: Feke Gábor
- Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó
Időmérőn sikerült megfutni az eddigi legjobb időmet. 10. helyről indultam egy ETCC-s versenyző mellől.
Első pár kanyarban már 7. voltam, amit sikerült pár körig tartani, de Cselt a hosszú egyenesben megelőzött. Jópár körön tudtam vele tartani a tempót, aminek örülök. Végül 8. lettem. Eddigi legjobb helyezésem.
2. futam: Felcsillant a szemem, hogy első helyről fogok indulni. Felvezetem a mezőnyt, a videón a rajtnál rajta leszek, azt majd tudom mutogatni az unokáknak stb. stb.
Erre rajtnál kiderül, hogy 8. vagyok, vagyis nem, vagyis első,vagyis kifagyott ez a
Sebaj visszajövök 28.ként indulok.
Szicsó mellettem, elrajtolunk mint az állatok. 28.-ról 17.-re jöttem fel.(Norbi ez mehetne a videóba?). Beragadtam Maros Gergely mögé, majd pár kör után megelőztem, pechemre, mert Mihalik Dani éppen előttem forgatta ki Mugent, ami akkora füsttel járt, hogy semmit nem láttam, csatt
3 helyet megint vesztek szépen lassan visszaveszem, majd az utolsó kör előtt Gergely kitesz a fűre. Megint 3 hely, ebből kettőt sikerült visszavenni. Vége 18.
Első pár kanyarban már 7. voltam, amit sikerült pár körig tartani, de Cselt a hosszú egyenesben megelőzött. Jópár körön tudtam vele tartani a tempót, aminek örülök. Végül 8. lettem. Eddigi legjobb helyezésem.
2. futam: Felcsillant a szemem, hogy első helyről fogok indulni. Felvezetem a mezőnyt, a videón a rajtnál rajta leszek, azt majd tudom mutogatni az unokáknak stb. stb.
Erre rajtnál kiderül, hogy 8. vagyok, vagyis nem, vagyis első,vagyis kifagyott ez a
Sebaj visszajövök 28.ként indulok.
Szicsó mellettem, elrajtolunk mint az állatok. 28.-ról 17.-re jöttem fel.(Norbi ez mehetne a videóba?). Beragadtam Maros Gergely mögé, majd pár kör után megelőztem, pechemre, mert Mihalik Dani éppen előttem forgatta ki Mugent, ami akkora füsttel járt, hogy semmit nem láttam, csatt
3 helyet megint vesztek szépen lassan visszaveszem, majd az utolsó kör előtt Gergely kitesz a fűre. Megint 3 hely, ebből kettőt sikerült visszavenni. Vége 18.
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
A második futamon, köszönhetően Cselték küzdelmének, nyugodtan spórolgattam a gumit, ami iszonyatosan bejött volna. Sajnos Milánnal összeakadtam. Ez volt eddig a legjobb két versenyem.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Sorry, nem tudom ott mi történt, lehet, hogy hideg volt a fékem és nem lassultam úgy vagy elnéztem a féktávot de tény, hogy totál elcsaptalak. Sajnálom!Szicsó írta:Megint egy dobós versenynap volt.![]()
Első futam,első kör,hosszú egyenes vége...szépen visszaváltok 2.-ig,erre telibever Maros Gergely.Persze,hogy egyből szétforogta magát a motor,és lehetett sütni a malacot rajta.
![]()
2. futam szintén káosz...![]()
Rajt baromi jó,de persze valami itt is közbejött...megforognak előttem,és ez már természetes,hogy Én iszom meg a levét...visszaesek az uccsó helyre.![]()
Szomszéd!Bocsi,de úgy néz ki,hogy Én voltam a hibás...sajnálom.![]()
...de egy ellenkormányt tolhattál volna padlógázzal!
![]()
Grat mindenkinek!
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)