3. hely kezdés, 3. hely befejezés, jó futam volt, bár végig arra kellett figyelnem, hogy a 4. nehogy túl közel kerüljön hozzám, tartsam a kb 4s-ot, más akcióm csak akkor volt, mikor Bika akadt belém.
Lekörözések tényleg elég előzékenyek voltak, aki a végéről indult, annak kis rutin szerzés után jó lesz.
Viszont ami kiverte a biztosítékot: Szentgyörgyi M, edzésen és időmérőn is bármikor mellékerültem, kb 50km/h-s sebességtöblettel, vagy többel, szépen rámrántotta a kormányt, vagy éppen beállt elém az ideális ívre. De nem csak velem tette ezt, szóval elég érdekes magatartás ez egy olyan szerveren, ahol mindenki törekszik a kultúráltságra, a fair viselkedésre és versenyzésre. A warmup alatt volt a teteje a dolognak, mikor azt írta, hogy mostmár viselkedni fog...
@Nem tudom, hogy billentyűvel nyomtad-e, vagy milyen kormánnyal, használtál-e tükröt vagy sem, de majdnem mindegy is, mivel nem kevesen szándékosságot véltünk felfedezni a mutatványaidban. Amennyiben tud valaki viselkedni, semmi akadálya, hogy versenyezzen, nem kevesen jöttek például ebbe a fun bajnokságba is "kívülállóként", de én még ilyet nem láttam. Mindenki kezdte valahonnan, aki online versenyzik, de mikor pl. én kezdtem el, fel sem merült bennem, hogy más elé álljak, mert úgy vágtak volna ki szerverről, ahogy az meg van írva. Te igen sok türelmi időt kaptál.
Amennyiben megtanulsz viselkedni, úgy legközelebb versenyt is futhatsz gondolom, legalábbis felőlem nincs akadálya, más kérdés, hogy majd az admin hogyan dönt.
Szerk.: Nevezésednél megtaláltam, hogy kormánnyal nyomod, így még nyilvánvalóbb, hogy mi történt...