rFactor 2 - Társalgó
Re: rFactor 2
Na akkor kezdhetek gyűjtögetni. De nem ám elindítani egy bajnokságot amíg nekem nincs meg a játék!
Meg milyen jó, mert mire odaérek ti már legalább vágjátok mi hogy megy a játékban és magyarázhattok nekem. xD
Név: Hegyvári János
Kormány: Logitech G29
Re: rFactor 2
Cselt írta:Elindítod a launchert és felül rámész a purchase-re és ott buy licence majd beregisztrálsz és kifizeted vagy kártyával vagy paypallal.
Arra figyeljetek, hogy a first name a keresztnevetek legyen.
akkor végképp nem értem.
én ezt az ingyen letölthető fél-béta valamit akartam elindítani, de ezt sem lehet anélkül, hogy meg ne vegyem???
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Re: rFactor 2 - Társalgó
Kíváncsi vagyok milyen lesz a HistorX 2.0.
Remélem hamar kijön rF2-re.
Remélem hamar kijön rF2-re.
The Power of Dreams
fontos információ:
érdemes olvasgatni isi forumon az initial responses vagy ilyesmi című topikot mert vannak akik a beállítással szórakoznak pl ha a hangok számát 32 ről 16 ra leveszek elvileg sokat gyorsul a játék, most azért nem tudok bizonyosat mobndani mert nem otthonról irok
érdemes olvasgatni isi forumon az initial responses vagy ilyesmi című topikot mert vannak akik a beállítással szórakoznak pl ha a hangok számát 32 ről 16 ra leveszek elvileg sokat gyorsul a játék, most azért nem tudok bizonyosat mobndani mert nem otthonról irok
Ha megveszem 89 dollárért, akkor az éves díjakat sem kell majd fizetnem?
Név: Takács Attila
Kormány: Logitech G25
Kormány: Logitech G25
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
ÖrökéletTakiatika írta:Ha megveszem 89 dollárért, akkor az éves díjakat sem kell majd fizetnem?
Ha valaki beleütközik a SIMCO szerverbe, sikítson!
Név: !SIMCO
Jelszó: testing
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
emerico írta:ÖrökéletTakiatika írta:Ha megveszem 89 dollárért, akkor az éves díjakat sem kell majd fizetnem?
Ha valaki beleütközik a SIMCO szerverbe, sikítson!
Név: !SIMCO
Jelszó: testing
Reggel már láttam
Kérdés: a fék, de inkább a gáz pedálom nyikorog néha ha benyomom, akkor vajon mi lehet a probléma? Vadonatúj kormány, kb. 4 hete használom. Elég irritáló, hogy ennyi idő után előjött egy ilyen probléma. :/
Név: Hegyvári János
WD-40Capeta írta:Kérdés: a fék, de inkább a gáz pedálom nyikorog néha ha benyomom, akkor vajon mi lehet a probléma? Vadonatúj kormány, kb. 4 hete használom. Elég irritáló, hogy ennyi idő után előjött egy ilyen probléma. :/
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."