Ez nem bug, hanem VGA limit. En is kuszkodtem ilyennel, amit egy VGA csere megoldott.kaszasi írta:Nálam bugos volt a pálya,23 emberrel még elment de a felett már szét esett a kép.Így hát én is vissza lépek.
Köszi ez eddigieket.További jó GT1 futamokat.A következő autó kiadó
Lexus Lfa 6.2 - 15 - Lexus - Philippe Giauque / Nagy Zoltán / kaszasi
FIA GT1 - Nevezések
Re: FIA GT1 - Nevezések
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Oké hogy csere de AGP vagy PCI a foglalatod?Mert nekem AGP-van.Night írta:Ez nem bug, hanem VGA limit. En is kuszkodtem ilyennel, amit egy VGA csere megoldott.kaszasi írta:Nálam bugos volt a pálya,23 emberrel még elment de a felett már szét esett a kép.Így hát én is vissza lépek.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Szerintem rossz replay-t rakott Emerico.
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Szerintem isSzkarol írta:Szerintem rossz replay-t rakott Emerico.
De akkor óvjuk meg a lada futamot, biztos ott is volt valami
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Nnnnah ha minden jól megy jönnék én is a következő futamokra ha van szabad verda. Kérdésem az lenne h melyik autókból lehet még választani, nem nagyon követtem eddig ki hogy merre, nekem az is tökéletes ha valaki helyére be tudok ülni ha nem tud jönni. Melyik verzió lehetséges? 
Név: Pintér Roland
Ez a két autó biztos hogy szabad, mert Sógor is és én is felbontottuk a szerződésünket a GT1 bajnoksággal:JeRm írta:Nnnnah ha minden jól megy jönnék én is a következő futamokra ha van szabad verda. Kérdésem az lenne h melyik autókból lehet még választani, nem nagyon követtem eddig ki hogy merre, nekem az is tökéletes ha valaki helyére be tudok ülni ha nem tud jönni. Melyik verzió lehetséges?
Infiniti G35 - 132 - Infiniti G35 Team - Sal Matthews
Lexus Lfa 6.2 - 15 - Lexus - Philippe Giauque
Hat nem nagyon van AGP kartya, ami eleg eros lenne ide, uh nallad teljes konfigcsere oldana meg a gondokat...kaszasi írta:Oké hogy csere de AGP vagy PCI a foglalatod?Mert nekem AGP-van.Night írta:Ez nem bug, hanem VGA limit. En is kuszkodtem ilyennel, amit egy VGA csere megoldott.kaszasi írta:Nálam bugos volt a pálya,23 emberrel még elment de a felett már szét esett a kép.Így hát én is vissza lépek.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Emerico erre csak annyit mondana, hogy ATI