FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
oldman

Re: FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó

Hozzászólás Szerző: oldman » 2011.12.05. 23:12

Sracok fontos kerdes, elozo futamon is volt hogy ledobalt embereket? Freakyo screenshotja szerint ugye a Maseratti a hibas, elozo futamon azonban 1 se indult ott voltak gondok ?

Freakyo: vidibe mehetne az egyik elso kanyaros odavisszaelozes :D ha nem gond.. nem ertem vegig de legalabb maradjon nyoma hogy ott voltam en is :)
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.12.05. 23:15

lesz ne fossá :lol:
Amúgy zolderen Felföldi Zolinak, meg szatócsnak voltak gondjai ha jól tudom más nem. :roll: :|
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.12.05. 23:23

Ingy2 írta:Asszem ma rövid leszek: Kvali szar, verseny szar mákkal 2. hely Tepy bekisért, elején müködött a setup 5 kör -ig utána átment salakmotorba.
Bocsi Tepy ha feltartottalak de nagyon szenvedtem ezzel a fostalicskával.
Semmi gond :) Én is rallyeztam mögötted, néha előtted, főleg a verseny felétől. A hard gumim talán tovább bírták, a Tieidnél, de a végére az utolsó kanyar már nagyon imádkozós volt. Egyszer majdnem oda is kentem magam a boxbejárathoz, visszanézem és lehet azt bekéne tenni a videoba, nagyon nagy mákom volt. Igazából nem tudom megállapítani, hogy feltartottál-e vagy sem, mivel nagyon óvatosan mentem, nehogy kiüssük egymást és a kocsival is sokat küszködtem, tehát inkább örülök, hogy bekísérhettelek :)
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2011.12.06. 01:01

Előző futamon engem is ledobott. Eddig 5-ből 4x.
Ugye ez volta a 6. Itt ledobott verseny előtt és csak boxból tudtam már indulni. De onnan meg rossz irányba fordultam ki, és kizártak. Hogy miért tettem ilyet, azt nehogy megkérdezzétek!!!! :oops: :evil:
De maradtam fent, és néztem a versenyt. De még így is kidobott 25perc után.. :?
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Szkarol
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Szkarol » 2011.12.06. 06:33

Emerico segíts légyszives, nem találom a replayban a Fordot....! Valami kockaalakú gépek vannak benne, amiket annó a 80'-as években használtam a piacozáshoz..... :D
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.12.06. 18:52

Tropie írta:
Ingy2 írta:Asszem ma rövid leszek: Kvali szar, verseny szar mákkal 2. hely Tepy bekisért, elején müködött a setup 5 kör -ig utána átment salakmotorba.
Semmi gond :) Én is rallyeztam mögötted, néha előtted, főleg a verseny felétől. A hard gumim talán tovább bírták, a Tieidnél, de a végére az utolsó kanyar már nagyon imádkozós volt. Egyszer majdnem oda is kentem magam a boxbejárathoz, visszanézem és lehet azt bekéne tenni a videoba, nagyon nagy mákom volt. Igazából nem tudom megállapítani, hogy feltartottál-e vagy sem, mivel nagyon óvatosan mentem, nehogy kiüssük egymást és a kocsival is sokat küszködtem, tehát inkább örülök, hogy bekísérhettelek :)
Kajak majdnem besírtam annyira nem akart normálisan viselkedni a kocsi vagy alul vagy túl kormányzott volt, egyszer már annyira felbosszantott gondoltam szorakoztatlak egy picit és megprobáltam a hosszú jobbosba bródszájdolni, meglett a böjtje :lol: Elejét élveztem amikor a 8. helyről feljöttem mint a talajvíz ( Friki ha tudod tedd be a vidibe :) ) De hogy utána mi a rákfenéért nem müködött az auto ugy mint a practice gyakorlás közben mikor megtettem egy komplett versenytávot, számomra felfoghatatlan. Evvan majd legközelebb :lol:
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.12.06. 18:59

ladás replayből nem tudok vidit csinálni gt1re :lol:
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.12.06. 19:23

freakyo írta:ladás replayből nem tudok vidit csinálni gt1re :lol:
kamu vagy te mindenhez értesz :lol:
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.12.06. 19:42

Ingy2 írta:
Tropie írta:
Kajak majdnem besírtam annyira nem akart normálisan viselkedni a kocsi vagy alul vagy túl kormányzott volt, egyszer már annyira felbosszantott gondoltam szorakoztatlak egy picit és megprobáltam a hosszú jobbosba bródszájdolni, meglett a böjtje :lol: Elejét élveztem amikor a 8. helyről feljöttem mint a talajvíz ( Friki ha tudod tedd be a vidibe :) ) De hogy utána mi a rákfenéért nem müködött az auto ugy mint a practice gyakorlás közben mikor megtettem egy komplett versenytávot, számomra felfoghatatlan. Evvan majd legközelebb :lol:
Pont ezt teszteltük le pedig. Erre hangoltuk az autót, megnéztük hogy az aszfalt hőmérséklete mennyivel befolyásolja a tapadást. Itt nem ezzel volt a gond, hanem valahogy úgy koptak el a gumik, hogy a kanyarodás már kiszámíthatatlanná vált. Az a furcsa, hogy én meg keményebb gumikkal mentem mint Te és ugyan az elején gyorsabb voltál, a közepén én voltam gyorsabb, aztán már megfejthetetlen, mert mind a ketten kilincsel előre mentünk néha :D
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.12.06. 23:12

freakyo írta:lesz ne fossá :lol:
Amúgy zolderen Felföldi Zolinak, meg szatócsnak voltak gondjai ha jól tudom más nem. :roll: :|
Nagy Zolinak is gondja volt.Box-ból dobot le.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Válasz küldése