FIA GT1 - Nevezések
Re: FIA GT1 - Nevezések
Neveznék
Név:Holdampf Márk
Nick:Márk
Autó:Nissan GT-R - 04 - Swiss Racing Team - Max Nilsson
Változtatnék!!:Audi R8 LMS - 06 - Sainteloc-Phoenix Racing - Greg Franchi
Név:Holdampf Márk
Nick:Márk
Autó:Nissan GT-R - 04 - Swiss Racing Team - Max Nilsson
Változtatnék!!:Audi R8 LMS - 06 - Sainteloc-Phoenix Racing - Greg Franchi
Kérdezném Juhász Gábor, alias Eszelos versenytársat, jön-e GT1-es futamokra, vagy sem, mert ha nem tud jönni, akkor elcserélném vele az autómat. Tehát az Alfába ülnék át és átadnám a Bugattit, a csapatbajnokság érdekében.
Nem láttam már régóta futamokon, ezért Emerico, ha nem válaszol a következő futamig Juhász Gábor, akkor én az Alfával állnék rajhoz, Ingy csapattársaként.
A bajnokság felénél állunk és már a Bugattival semmi beleszólásom sincs, se az egyéni, se a csapatbajnokságba sem. Így gondoltam, átülök oda, ahol legalább a csapatbajnokságban szükség lenne fix emberre. Pontjaimmal az Alfát szeretném erősíteni a bajnokság második felében. Amennyiben Juhász Gábor (Eszelos) tud jönni a futamokra, akkor maradok a Bugattiban.
Nem láttam már régóta futamokon, ezért Emerico, ha nem válaszol a következő futamig Juhász Gábor, akkor én az Alfával állnék rajhoz, Ingy csapattársaként.
A bajnokság felénél állunk és már a Bugattival semmi beleszólásom sincs, se az egyéni, se a csapatbajnokságba sem. Így gondoltam, átülök oda, ahol legalább a csapatbajnokságban szükség lenne fix emberre. Pontjaimmal az Alfát szeretném erősíteni a bajnokság második felében. Amennyiben Juhász Gábor (Eszelos) tud jönni a futamokra, akkor maradok a Bugattiban.
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
A hétvégi fun versenyen volt.Talán elfelejtette,hogy nevezett a GT1-be? 
Most volt Gabi, csak kidobta a verseny első felében talán, de eddig azért nem láttátok mert mostani verseny előtt nevezett még csak. Elvileg nem tudna majd jönni minden futamra a beosztása miatt, úgyhogy biztos átül másik autóba, majd szólok neki ha látom valahol hogy válaszoljon, az lesz a hivatalos.

Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Köszönöm a segítséget. Nem kitúrni akarom, csak a csapatbajnoksághoz fontos lenne fix emberre az alfához. Tehát ha tud jönni, de nem mindig és hajlandó velem cserélni, vagy átülni másik autóba, akkor én elfoglalom az Alfát és megköszönöm neki. Ellenben maradok a Bugattiban, nem gond.
Az autóm nem kiadó.Ha lehetséges visszaülök!
Pesti Martin
kubica07
Audi R8 LMS - 03 - Team Rosberg - Johannes Seidlitz / Pesti Martin / kubica07 kiadó
Pesti Martin
kubica07
Audi R8 LMS - 03 - Team Rosberg - Johannes Seidlitz / Pesti Martin / kubica07 kiadó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubica07 2011.11.25. 20:07-kor.
HelloTropie írta:Kérdezném Juhász Gábor, alias Eszelos versenytársat, jön-e GT1-es futamokra, vagy sem, mert ha nem tud jönni, akkor elcserélném vele az autómat. Tehát az Alfába ülnék át és átadnám a Bugattit, a csapatbajnokság érdekében.
Meg kell hogy cáfoljalak mivel szoktam lenni a futamokon, majdnem mindegyiken. Az mondjuk teny hogy Gt-bol ez volt az elso futam valoszinu ezert nem lattal meg rajtuk korabban .
De mivel en egyenlore ugyis tanulo idoszaknak fogom fel a dolgot "fajo szivel"
....négy keréken már szédülök.... 
Hali, akkor elnézésedet kérem, de én kimondottan csak a GT-re gondoltam. Ismétlem nem kitúrni akarlak onnét, ha tényleg közös megegyezésre átengeded nekem az Alfa volánját, akkor nagyon szépen köszönöm. A következő tesztelésre akkor már azzal fogok menni. Amennyiben a Bugattiba ülsz át (zöld méregzsák) akkor tudok adni egy elég jó kiinduló beállítást hozzá.Eszelos írta:HelloTropie írta:Kérdezném Juhász Gábor, alias Eszelos versenytársat, jön-e GT1-es futamokra, vagy sem, mert ha nem tud jönni, akkor elcserélném vele az autómat. Tehát az Alfába ülnék át és átadnám a Bugattit, a csapatbajnokság érdekében.
Meg kell hogy cáfoljalak mivel szoktam lenni a futamokon, majdnem mindegyiken. Az mondjuk teny hogy Gt-bol ez volt az elso futam valoszinu ezert nem lattal meg rajtuk korabban .
De mivel en egyenlore ugyis tanulo idoszaknak fogom fel a dolgot "fajo szivel"de szivesen cserelek veled a tobbi futamra.
Köszönöm még egyszer!
Nem tursz ki nyugi es ezen nincs mit koszoni
alap hogy atulok masikba
A beallitast pedig szivesen elfogadom majd 
....négy keréken már szédülök.... 
Hello!
Jelentkezni szeretnék ide, elvileg ez az autó üres:
Név: Varga Gábor
nick: Messi
(Egyébként az R8 ilyen gyenge hogy szinte csak ezek kiadók, vagy csak véletlen?)
Jelentkezni szeretnék ide, elvileg ez az autó üres:
Név: Varga Gábor
nick: Messi
(Egyébként az R8 ilyen gyenge hogy szinte csak ezek kiadók, vagy csak véletlen?)