FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó
Re: FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó
Nálam is csak Magnyban volt ledobálás, igaz én semmilyen kiegészítést nem raktam fel (pluginok stb)
Viszont teljes képzavarban vagyok kiirás szerint Beijing jön de a Goldenport pálya megy a szerveren oké hogy mind2 kinai és Goldenportot nagyon kamázom de sztem tul kicsi a palya egy gt versenyhez. Beijing meg gondolom az f1 es map.
Viszont teljes képzavarban vagyok kiirás szerint Beijing jön de a Goldenport pálya megy a szerveren oké hogy mind2 kinai és Goldenportot nagyon kamázom de sztem tul kicsi a palya egy gt versenyhez. Beijing meg gondolom az f1 es map.
Hidd el Ingy nem sirdogálok, hanem harcolok, de nem értem méé nem akarja a versenyt a rendszer. Amikor Gyurkával edzünk akkor nem dobál ki, hanem tökéletes bármilyen grafikai beállítással. Az stcc is tökéletes, és nem csinált ilyet soha a gép. Cseréltem Gyurka jóvoltából videókártyát, mert azt hittük hogy az a baj. De nem. Olvastam Emerico írását is mit hova tekergessek, de nekem ez kicsit kínai! Bízom abban hogy legközelebb nem lesz ilyen, vagy esetleg Emerico rájön mi a gond. De annyiszor dobott már le a Gt1-ben hogy kezd a kedvem elmenni tőle. Nah majd meglátjuk! Mindenesetre szerintem is valami bug lehet. Majd kiderül, de még a következő versenyen megpróbálok rajthoz állni, hátha sikerül! Ezt ajánlom mindenkinek, és én is tudom milyen szar érzés amikor ledob verseny közben. Szét tudnám verni a gépet ilyenkor!
Lehet a 2 szerveres megoldás lenne? Lehet itt is az a gond mint a Suzukival volt annak idején? Ki tudja! De az igazi versenyző nem adja fel soha!
Én küzdök tovább a technikával!
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
nem 1 és ugyan az a pálya?Ingy2 írta:Nálam is csak Magnyban volt ledobálás, igaz én semmilyen kiegészítést nem raktam fel (pluginok stb)
youtube ha goldenportot, ha beijenget írok be ugyan azt dobja ki (majdnem)
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
freakyo írta:nem 1 és ugyan az a pálya?Ingy2 írta:Nálam is csak Magnyban volt ledobálás, igaz én semmilyen kiegészítést nem raktam fel (pluginok stb)
youtube ha goldenportot, ha beijenget írok be ugyan azt dobja ki (majdnem)
jóvanna kretén vagyok Jiandinggal kevertem
időközben emerico kioktatott
Engem rFactor sose dobott ki, pedig telepítek mindent mindenre,(ruteren játszok, mert közben a kedvesem farmozik
) tűzfal kikapcsolva, vírusírtó nincs a gépen!!Frissítések letiltva.Próbáljátok így. Viszont anno a GTR-STEAM duó az rendszeresen levágott.
Quali:biztonsági mért kör 14.hely, Emerico előttem,ok....
Race: Egész jó rajt, hiba nélkül megyek,előttem Tepy-Pető páros vívnak.Mint a keselyű kőröztem mögöttük,vártam a hibát.Nemhiába 9.hely.
A végéig csata Tepyvel, ahogy fogytak a gumik hiba-oda vissza. Végén 11. lettem. A verseny előtt úgy gondoltam a 10-be jó lenne bekerülni, ahogy utáltam ezt a pályát régen, kezdem megkedvelni.
Kár hogy Joke nem jött, csapatban nehéz lesz tartani a pozíciónkat.
Quali:biztonsági mért kör 14.hely, Emerico előttem,ok....
Race: Egész jó rajt, hiba nélkül megyek,előttem Tepy-Pető páros vívnak.Mint a keselyű kőröztem mögöttük,vártam a hibát.Nemhiába 9.hely.
A végéig csata Tepyvel, ahogy fogytak a gumik hiba-oda vissza. Végén 11. lettem. A verseny előtt úgy gondoltam a 10-be jó lenne bekerülni, ahogy utáltam ezt a pályát régen, kezdem megkedvelni.
Kár hogy Joke nem jött, csapatban nehéz lesz tartani a pozíciónkat.
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Tudom csak hergeltelek cimbiKola19 írta:Hidd el Ingy nem sirdogálok, hanem harcolok, de nem értem méé nem akarja a versenyt a rendszer. Amikor Gyurkával edzünk akkor nem dobál ki, hanem tökéletes bármilyen grafikai beállítással. Az stcc is tökéletes, és nem csinált ilyet soha a gép. Cseréltem Gyurka jóvoltából videókártyát, mert azt hittük hogy az a baj. De nem. Olvastam Emerico írását is mit hova tekergessek, de nekem ez kicsit kínai! Bízom abban hogy legközelebb nem lesz ilyen, vagy esetleg Emerico rájön mi a gond. De annyiszor dobott már le a Gt1-ben hogy kezd a kedvem elmenni tőle. Nah majd meglátjuk! Mindenesetre szerintem is valami bug lehet. Majd kiderül, de még a következő versenyen megpróbálok rajthoz állni, hátha sikerül! Ezt ajánlom mindenkinek, és én is tudom milyen szar érzés amikor ledob verseny közben. Szét tudnám verni a gépet ilyenkor!Lehet a 2 szerveres megoldás lenne? Lehet itt is az a gond mint a Suzukival volt annak idején? Ki tudja! De az igazi versenyző nem adja fel soha!
Én küzdök tovább a technikával!
Engem is idegesítene ha u ez történne.
Annak ellenere, h alig gyakoroltam sikerult az 5. helyet megcsipni qualin, aminek orultem. Annak mar annyira nem, hogy hideg gumin sikerult megforogni az elso sikanban es meg kellett varjam az egesz mezonyt, hogy megfordulhassak, de legalabb az auto is torott
Szepen feljottem a 12. helyig, mire megszakadt a netem... fasza...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Tetszik ez a palya
Csak annyi problema van vele, h nagyon melegeiti a gumikat a sok kanyar. Miket kene valtoztatni a setupon, h kevesbe melegedjen? Kissebb osszetartas es doles?
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Lehet hogy a nagyobb caster és magasabb guminyomás, keményebb gumi, kisebb dőlés és összetartás megoldja, csak akkor nem fog fordulni. Én előbb a caster és guminyomás, rugót állítgatnám. De ez autófüggő.
Ingy, ma este letesztelem az üzemanyag fogyasztást, meg megnézem a gumikopást. Hogy azzal is előrébb legyünk, általában tök pontosan kitudom számolni.