Gondolom a Lambo meg tetszik neki, azzal még nincs gondja GT1-ben. Bár ha Ingy megnyer még 2 futamot, lehet az is lassú lesz már.Paffy írta:Befosott a szája, hogy még te is megvered.Szicsó írta:Ricsi miért adtad fel?![]()
![]()
A viccet félretéve már az első futam után beadta az unalmast, mert ,,olyan nincs,hogy a bmw-ket nem lehet megverni,a seatnak meg irreális a gumik melegedése és kopása, viszont a bmwknek meg nem akar túlmelegedni és nem kopik...azt meg speciel meg nem értem, hogy a seat mért lett +10 kg val nehezebb...."
lehet nem teljes az idézet, de a lényeg az ez.
Pedig mondtam neki, hogy nem ártana a verseny km az rfactorba, illetve, hogy cseréljen szekeret.Ha nem hát nem.
Viszont marha módon nem tudok lemenni ezen a pályán 51 alá és ez nagyon bassza a csőröm.![]()
STCC 2011 - társalgó
Re: STCC 2011 - társalgó
A következő két versenyre kiadó az autóm:Seat Leon - SEAT Dealerteam - 08 - Roger Eriksson
Darvasi Marcell
SF 49ers!!
SF 49ers!!
-
Bauer Richárd
a lambónak semmi köze ehhez ,mert a a gt1 módban senki sem választotta az hogy gyorsabb az tény de menni elég nehéz vele próbáld ki nyugodtan ,én kocsit szerettemTropie írta:Gondolom a Lambo meg tetszik neki, azzal még nincs gondja GT1-ben. Bár ha Ingy megnyer még 2 futamot, lehet az is lassú lesz már.Paffy írta:Befosott a szája, hogy még te is megvered.Szicsó írta:Ricsi miért adtad fel?![]()
![]()
A viccet félretéve már az első futam után beadta az unalmast, mert ,,olyan nincs,hogy a bmw-ket nem lehet megverni,a seatnak meg irreális a gumik melegedése és kopása, viszont a bmwknek meg nem akar túlmelegedni és nem kopik...azt meg speciel meg nem értem, hogy a seat mért lett +10 kg val nehezebb...."
lehet nem teljes az idézet, de a lényeg az ez.
Pedig mondtam neki, hogy nem ártana a verseny km az rfactorba, illetve, hogy cseréljen szekeret.Ha nem hát nem.
Viszont marha módon nem tudok lemenni ezen a pályán 51 alá és ez nagyon bassza a csőröm.![]()
volna váltani az stccc-ben csak a bmw-n kivül nem volt más kb ennyi de ha lessz autó sem fogom folytatni ,meg amugy semmi versenytapasztalatom sincs ugyhogy nem kéne tüskékkel dobálózni köszi
-
Matthew91
- Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX
Nagyon eseménydús volt a futam, sokat csatáztam, kemény férfias küzdelmek voltak, remélem szabályos voltam, ha nem.......akkor BEKAPHATOD!!!
Ja nem, akkor óvjatok meg, ezt akartam.
Ja nem, akkor óvjatok meg, ezt akartam.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Jó volt mindkettő futam, Janival elvoltunk.
Bocs joke, pedig csak pici pöci volt és az sem szándékos, óvj ha gondolod.
Bocs joke, pedig csak pici pöci volt és az sem szándékos, óvj ha gondolod.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Ide másolom, mert rossz helyre írtuk.
Joke írta:Az én versenyem is hasonló volt. Az első futam rajtjánál kilöktek, 14-ről 24.-ikre estem vissza, második futam rajtja 3-ikról 21.-ikre ( kösz PaffyTropie írta:No comment futam.
1. időmérőn annyian vágtak, hogy a 2. időmérőn már én is leszartam a szabályokat.
1. versenyen szépen feljövök és szarrá lökdösnek, kiforgatnak, nekem jönnek....kicsit sem lettem ideges.
2. versenyen meg megmutattam milyen az amikor csak félgőzzel vagyok agresszív, legközelebb én sem fogom vissza fogni magam, mert úgy néz ki kezd hígulni a társaság.
Ha most 1-5-ig kéne osztályoznom a futamot, akkor: Hangulat: 3, Szabályok betartása: 2, Versenypálya: 3), ez is no comment...
A szabályzatból azt lehet kiolvasni, hogy ahol kerékvető van, ott az a pálya széle és nem a fehér vonal.Tropie írta:Ide másolom, mert rossz helyre írtuk.
Joke írta:Az én versenyem is hasonló volt. Az első futam rajtjánál kilöktek, 14-ről 24.-ikre estem vissza, második futam rajtja 3-ikról 21.-ikre ( kösz PaffyTropie írta:No comment futam.
1. időmérőn annyian vágtak, hogy a 2. időmérőn már én is leszartam a szabályokat.
1. versenyen szépen feljövök és szarrá lökdösnek, kiforgatnak, nekem jönnek....kicsit sem lettem ideges.
2. versenyen meg megmutattam milyen az amikor csak félgőzzel vagyok agresszív, legközelebb én sem fogom vissza fogni magam, mert úgy néz ki kezd hígulni a társaság.
Ha most 1-5-ig kéne osztályoznom a futamot, akkor: Hangulat: 3, Szabályok betartása: 2, Versenypálya: 3), ez is no comment...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zigi 2011.11.14. 23:27-kor.
emerico írta:SIMCO STCC v1.1 update 11.14
http://www.simcompany.hu/downloads/update_v1.1.rar
+5 literes a tank.
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..