STCC 2011 - társalgó
Re: STCC 2011 - társalgó
Őt is mellé csaphatod,mert nem jön az Stcc-re.Valahova írta is.
28. Seat Leon - Danielsson Motorsport - 27 - Alx Danielsson - Richard Bauer / Richard Bauer
28. Seat Leon - Danielsson Motorsport - 27 - Alx Danielsson - Richard Bauer / Richard Bauer
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Ricsi miért adtad fel? 
Befosott a szája, hogy még te is megvered.Szicsó írta:Ricsi miért adtad fel?
A viccet félretéve már az első futam után beadta az unalmast, mert ,,olyan nincs,hogy a bmw-ket nem lehet megverni,a seatnak meg irreális a gumik melegedése és kopása, viszont a bmwknek meg nem akar túlmelegedni és nem kopik...azt meg speciel meg nem értem, hogy a seat mért lett +10 kg val nehezebb...."
lehet nem teljes az idézet, de a lényeg az ez.
Pedig mondtam neki, hogy nem ártana a verseny km az rfactorba, illetve, hogy cseréljen szekeret.Ha nem hát nem.
Viszont marha módon nem tudok lemenni ezen a pályán 51 alá és ez nagyon bassza a csőröm.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Megvertem?
Tök jó!
Gyorsabb is tudnék lenni,mert jobban fekszik az FWD,csak nincs sok időm gyakorolgatni vele...
Sajnálom,hogy emiatt kilép...mi lett volna az F1 2010-es mod-nál?
Gyorsabb is tudnék lenni,mert jobban fekszik az FWD,csak nincs sok időm gyakorolgatni vele...
Sajnálom,hogy emiatt kilép...mi lett volna az F1 2010-es mod-nál?
Hétfőn nem leszek.A többi még kérdéses, de lehet, hogy azok is stornok....
Hétfőn nem leszek, hogy végre normális versenye lehessen mindenkinek...
Szabad a hírhedt 7-es rajtszámú Honda. Azt még meglátom, hogy erre, vagy az összes versenyre. 
Egy szlalom abszolút 1. hely: https://www.youtube.com/watch?v=TK534x0tRlY
+ 1 Freakkel: https://www.youtube.com/watch?v=tTvipPCy9mk
+ 1 Freakkel: https://www.youtube.com/watch?v=tTvipPCy9mk
Szóval feladom az estécécét mert nincs most időm...bőven elég a gt1 még fanolni se tudok mostanság.
Pedig most biztos nyertem vóna

Pedig most biztos nyertem vóna
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Mivel nem tudok jönni hétfőn, és a többi futam is bizonytalan. Ezért az autóm szabad mostantól.
Remélem ebben én nem szerepelek, mint gyáva.kamikaze írta:Menekülnek a gyávákNem baj, a végén még 29. leszek.
Emerico:Nem lehetne inkább a csapatbajnokságot gyártók szerint pontozni?
Na jó, ha nem hát nem.