Jóhogy nem voltam TS-en ncsak Jokénak kellett hallgatnia hogy ordibálokBauer Richárd írta:na bocs én épp hogy hozzád értem ,ilyen nincsen ,de amugy gyorsabb voltal grat a győzelemhezIngy2 írta:
Sajnálom hogy nem pályán dölt el az első hely, a végén meg bocsi Friki ha nem hagytam volna helyet, igy is kiugrott az öreg szívem a helyéről.
Irtózat a Lambók tempója, csak mákkal lehet nyerni ellenük.
FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó
Re: FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó
3x hibáztam nagyobbat, de szerencsére mindháromszor vissza tudtam magam küzdeni
Aztán koptak a gumik.. na az már nem volt olyan vicces..
Emerico bocsi hogy kiforgattalak de belagoltam, mire visszakaptam a képet és az irányítást már nem tudtam megfogni
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
En is sajnalom!! Erdekes lett volna a vegen melyik autoval milyen lett volna a kopott gumin menniIngy2 írta:
Sajnálom hogy nem pályán dölt el az első hely, a végén meg bocsi Friki ha nem hagytam volna helyet, igy is kiugrott az öreg szívem a helyéről.
ui: semmi bajom egyebkent Kiss, meg Bauer veletek.. csak jobb a gyengebb autonak drukkolni
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Kár hogy kilépsz.oldman írta:En is sajnalom!! Erdekes lett volna a vegen melyik autoval milyen lett volna a kopott gumin menniIngy2 írta:
Irtózat a Lambók tempója, csak mákkal lehet nyerni ellenük.annyi szerencsem volt hogy most se teszteltem halalra magamat.. de frusztralo.. egyebkent hajra az alfa-val!
szerintem meg biztos lesz olyan palya ahol megfogod a lambokat!
ui: semmi bajom egyebkent Kiss, meg Bauer veletek.. csak jobb a gyengebb autonak drukkolni
Nálam meg inkább az a gond csak gyakorolva vagyok versenyképes, örülök a győzelemnek de keserédes olyan szempontból hogy valójában nem én nyertem hanem Friki b@szta el meg nálad az rf.exe.
Megnéztem a replayt. 2 dolog Ricsi irgumburgum hát szabad ilyen féktávot venni?
Friki utolag is elnézést tényleg elég szikár helyet hagytam, legközelebb jobban figyelek. Nem szándékos volt csak a verseny izgalmában azt se tudtam hol vagyok. Majdnem hogy csukott szemmel mentem át a célvonalon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ingy2 2011.11.07. 23:28-kor.
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
Amikor autót váltottunk kb azonos időt tudtunk jönni az R8as audival, nissanra vertem kb 4 tizedet Portimaoba. Ez a 4 tized benne volt még az első tesztek alkalmával amikor (csak ford gt, nissan, aston, meg még 1 autó volt) a ford gt-vel vertem 4 tizeddel a nissant. Nem hittem volna hogy ekkora a különbség. Amúgy azért a 2 jó autóba ül 2 jó pilóta is.oldman írta:ui: semmi bajom egyebkent Kiss, meg Bauer veletek.. csak jobb a gyengebb autonak drukkolniIngy2 írta:
Amúgy biztos érdekesebb lett volna a vége, ha nem dob le.
Azt leszámítva, hogy első kanyarban parából fordultam és inkább ki mentem a bukótérbe, mielőtt még Ricsi belém szált volna. Meg night nem lökött volna ki a 4. helyen ->17.helyre. Ennek köszönhetően még izgalmasabb futamom volt. A befutó nos... öreg szíved ingy
grat
u.i: nem én kˇ.˘rtam el, hanem elßa$zták, középmezőnyben félve vettem a saját féktávjaim, mert a visszapillantóba mindig valaki veszélyesen közeledett
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Figy én meg 5 körre kiprobáltam a Lambot és ott már megvolt 7 tized ha még csinálok rá setupot akkor még több. A versenyen meg 5 tized volt a legjobb köreink között. Végére sajnos elfogyott az ihlet. A 2x es irányváltás miatt meg jogos a felháborodásod 1 szer tereltelek le, nyugodtan megóvhatsz.freakyo írta:
Amikor autót váltottunk kb azonos időt tudtunk jönni az R8as audival, nissanra vertem kb 4 tizedet Portimaoba. Ez a 4 tized benne volt még az első tesztek alkalmával amikor (csak ford gt, nissan, aston, meg még 1 autó volt) a ford gt-vel vertem 4 tizeddel a nissant. Nem hittem volna hogy ekkora a különbség. Amúgy azért a 2 jó autóba ül 2 jó pilóta is.
Amúgy biztos érdekesebb lett volna a vége, ha nem dob le.
Azt leszámítva, hogy első kanyarban parából fordultam és inkább ki mentem a bukótérbe, mielőtt még Ricsi belém szált volna. Meg night nem lökött volna ki a 4. helyen ->17.helyre. Ennek köszönhetően még izgalmasabb futamom volt. A befutó nos... öreg szíved ingyöreg motoros vagy a szimulátorban. 2x váltottál irányt, 2. alkalommal letereltél. Ennek ellenére 74 ezred volt a különbség a befutónál. Ha nem terelsz le, minimális lett volna a különbség, vagy dupla első hely
![]()
grat
u.i: nem én kˇ.˘rtam el, hanem elßa$zták, középmezőnyben félve vettem a saját féktávjaim, mert a visszapillantóba mindig valaki veszélyesen közeledett
És (kapja be aki aszondja éssel nem kezdünk mondatot
) nehogy félreértsd nem a vezetésitudásodat pocskondiázom, mert tényleg gyors vagy le a kalappal, csak szubjektív vélemény az autók közötti különbségekről.
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Szerintem meg mindenkinek jobb lenne ha ezentúl spectatban lennétek fenn a szerveren. 
The Power of Dreams
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Corvettel beleszólásunk nincs a dolgokba, most is nagy makker volt a 3. és 4. hely. Mondjuk a rajtot bitangul elkaptam, de utána szenvedés volt minden féktáv és minden szűk kanyar. Fos Gájjárdó! 
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Hát én nagyon eltoltam a dolgokat.
A második körben rámentem a fekvőrendőrökre, megpördültem, majd ütköztem. Innentől ferdén álló és kicsit jobbra-balra billegő kormánnyal küzdöttem. Hiába mentem be a boxba, ezt nem tudták orvosolni, így aztán örülhettem, hogy egyáltalán célba értem a 12.helyen.
Ja, a rajtról ne is beszéljünk: a túl hosszú egyes és a rajtgyakorlás hiánya miatt totál befulladtam a rajtnál, 9 helyet vesztettem, őrjöngtem és talán ennek tudható be, hogy nem koncentráltam eléggé.
Kár érte, mert a riválisok most elhúztak egy kicsit, kivéve azokat akiket (gondolom) ledobott a játék.
Egyébként nem tudom mi lehet náluk a baj, mert nálam kisebb laggoláson kívűl mindig gond nélkül végig megy a verseny, pedig a gépem sem egy erőmű: AthlonII x2 ; 2Gb ram ; 9600GT vga és wifin jön a net.
A második körben rámentem a fekvőrendőrökre, megpördültem, majd ütköztem. Innentől ferdén álló és kicsit jobbra-balra billegő kormánnyal küzdöttem. Hiába mentem be a boxba, ezt nem tudták orvosolni, így aztán örülhettem, hogy egyáltalán célba értem a 12.helyen.
Ja, a rajtról ne is beszéljünk: a túl hosszú egyes és a rajtgyakorlás hiánya miatt totál befulladtam a rajtnál, 9 helyet vesztettem, őrjöngtem és talán ennek tudható be, hogy nem koncentráltam eléggé.
Kár érte, mert a riválisok most elhúztak egy kicsit, kivéve azokat akiket (gondolom) ledobott a játék.
Egyébként nem tudom mi lehet náluk a baj, mert nálam kisebb laggoláson kívűl mindig gond nélkül végig megy a verseny, pedig a gépem sem egy erőmű: AthlonII x2 ; 2Gb ram ; 9600GT vga és wifin jön a net.
Név: Rebók József