FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó
Re: FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó
Szerintem meg nem a Simco színvonalához méltó, ami néha megy a fórumon.kamikaze írta:Más téma: Kéne egy pocskondiázó, szidó, gyalázó topik, itt mindenki szidhatná a másikat kedvére Ő pedig a válaszában elküldhetné a másikat a sunyiba. Aki meg kíváncsi rá olvasná és akár be is szólhatna.
Ha valakinek problémája van a másikkal, intézze el, de ne ilyen szinten, vagy ha másképp nem tudja vagy nem akarja...
A pontok után mindenki gondolja hozzá, amit jónak lát
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
En reszemrol elnezest kerek toletek hogy "beszemeteltem" ilyennel a topic-ot. igerem ha ezentul nem ertek vkivel egyet azt nem itt fogom reszletezni...
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Először ismerd meg a versenytáv fogalmát cimbi,majd aztán viccelődjél,jó!Ingy2 írta:Feltéve ha a pályát használod versenyzésre...Szicsó írta:Én is villantani szoktam,amikor jelzem az elengedés szándékát...sokkal megbízhatóbb így,és még nem volt belőle gondom.![]()
Fénykürtöt mindenkinek!
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
A kurvaszájad ez betaláltSzicsó írta:Először ismerd meg a versenytáv fogalmát cimbi,majd aztán viccelődjél,jó!Ingy2 írta:Feltéve ha a pályát használod versenyzésre...Szicsó írta:Én is villantani szoktam,amikor jelzem az elengedés szándékát...sokkal megbízhatóbb így,és még nem volt belőle gondom.![]()
Fénykürtöt mindenkinek!
A dühöngő témára a válasz. Ha a két fél 2 kommentből nem oldja meg a nézeteltérését akkor menjenek kocsmába és beszéljék meg(ezentúl vitatkozni fogok
Ez nagyon kemenySzicsó írta:Ez picit durvább.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=QzP-etuL6Y8
Kár,hogy idióta zene van alatta...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Tetszik a kovetkezo palya.
Megerte lecserelni a Vette-t GT-re, reg volt, hogy vezettem a hotlaps-t, raadasul Ricsi elott
Megerte lecserelni a Vette-t GT-re, reg volt, hogy vezettem a hotlaps-t, raadasul Ricsi elott
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Ha egyszer a fúvóbenzin elindul!Szicsó írta: Ez picit durvább.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=QzP-etuL6Y8
Kár,hogy idióta zene van alatta...
The Power of Dreams