FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Re: FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.10.25. 07:33

Bauer Richárd írta:irányithatatlan settel mentem,az a helyzet hogy fasz vagyok csak qulira gyakoroltam ,ez lett a vége
legközelebb csak qualira gyakorlok ,cselt óvjál meg mert megérdemlem
telibevertem a falat és halál
eddig is qualyra gyakoroltál embeeeeeer :D
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Bauer Richárd

Hozzászólás Szerző: Bauer Richárd » 2011.10.25. 08:11

freakyo írta:
Bauer Richárd írta:irányithatatlan settel mentem,az a helyzet hogy fasz vagyok csak qulira gyakoroltam ,ez lett a vége
legközelebb csak qualira gyakorlok ,cselt óvjál meg mert megérdemlem
telibevertem a falat és halál
eddig is qualyra gyakoroltál embeeeeeer :D
úr isten tényleg, akkor javitom ,versenyre fogok gyakorolni legközelebb :) : )
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.10.25. 11:40

Oldman!

Legyszi kovetkezokor figyelj egy kicsit jobban a lekorozesnel. Nagyon "lassan" koroztel le, mar elvettem a gazt meg minden (mivel csataban voltam nem akartam megallni...), mire elmentel, de athajtasos buntit kaptam, mert tul sokaig voltal mogottem.
Ugyanigy jart Cselt is. En emiatt 4 helyet veszitettem.

Emerico, ezt a buntetest nem lehet szerver oldalon kivenni? Most egyikunknel se volt jogos es tul hamar kaptuk a buntit, csak par kanyart ment mogottem es meg nagyon kozel se volt...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2011.10.25. 11:53

Night írta:Oldman!

Legyszi kovetkezokor figyelj egy kicsit jobban a lekorozesnel. Nagyon "lassan" koroztel le, mar elvettem a gazt meg minden (mivel csataban voltam nem akartam megallni...), mire elmentel, de athajtasos buntit kaptam, mert tul sokaig voltal mogottem.

Emerico, ezt a buntetest nem lehet szerver oldalon kivenni? Most egyikunknel se volt jogos es tul hamar kaptuk a buntit, csak par kanyart ment mogottem es meg nagyon kozel se volt...

:D:D:D.. :D:D:D.. :D:DD:. .. D:DD:D:d:D: .. :D:D:D:D:D.. proballok ertelmesen reagalni de erre a keresre nem lehet :D:DD: lassan koroztem le :D

ui: cseltnel mas volt a helyzet.. mivel miutan lekoroztem majdnem eldobtam a vasat ezert megint elem kerult.. egyebkent pont azert kaptad a buntit mert inkabb elore figyeltel es nem hatra.. ha elobb lehuzodsz elengedsz felveszed az en tempomat.. (mert olyan lassu voltam hogy megis gyorsabb nalad :D ) akkor utolerted volna megint akivel csataztal.. mert lekorozesed utan is olyan LASSU voltam hogy ot is lekoroztem a vegere :D.. de kosz.. feldobtad a napomat ezzel a keressel...
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.10.25. 12:20

oldman írta:
Night írta:Oldman!

:D:D:D.. :D:D:D.. :D:DD:. .. D:DD:D:d:D: .. :D:D:D:D:D.. proballok ertelmesen reagalni de erre a keresre nem lehet :D:DD: lassan koroztem le :D

ui: cseltnel mas volt a helyzet.. mivel miutan lekoroztem majdnem eldobtam a vasat ezert megint elem kerult.. egyebkent pont azert kaptad a buntit mert inkabb elore figyeltel es nem hatra.. ha elobb lehuzodsz elengedsz felveszed az en tempomat.. (mert olyan lassu voltam hogy megis gyorsabb nalad :D ) akkor utolerted volna megint akivel csataztal.. mert lekorozesed utan is olyan LASSU voltam hogy ot is lekoroztem a vegere :D.. de kosz.. feldobtad a napomat ezzel a keressel...

Tehat, akkor Cselt miattad kapott buntetest... ugyes :)
Figyu, sokkal gyorsabb voltal, mint en, amikor utolertel en lassitottam, h tudj elmenni, de erre te is lassitottal, igy mogottem jottel egy darabig, azt nem ertem, h ezt miert csilantad?!
Arra meg, h lehuzodok, majd felveszem a tempodat, csak annyit tudok mondani, h butasag, mert kb maxon mentem es ha leszakadok 2-3 mp-re mar nem tudtam volna utolerni es megid, hirtelen hogy vettem volna fel a tempodat? Ha tudtam volna a te tempodban menni, akkor nem korozol le... Szoval gondolkodj mielott ilyen okosat tanacsolsz.

Nem artana TS-re jonni, mar csak a lekorozesek is konnyebben mennenek. Egyebkent tobben mondtak, h rosszul korozol le, nem csak Cselt, masra ezt nem mondtak, csak rad, tobbszor is, ugyhogy talan lehet benne valami, nem gondolod?
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.10.25. 14:29

Hát igen, ha feljöttök a TS-re, biztos többet hibáztok ti is. :)
Név:Füzy Barna
Bauer Richárd

Hozzászólás Szerző: Bauer Richárd » 2011.10.25. 14:51

én most beleverek 1000 kört a verseny elött csak teli tank a kocsiban ,tesztelem a gumikopást
mert úgy látom hogy ezzel van a legnagyobb baj,versenyben is hibázok ez végett igaz ez még csak a 4. versenyem itt az rfactorban
van még bőven mit fejlődni
Szkarol
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Szkarol » 2011.10.25. 15:18

Elnéztem az órát, egy gyors köröm maradt qualin. 9.hely, oké.
Verseny:rossz rajt, 3 pozíciót buktam, sebaj, stabil 02-es körökkel feljöttem a 8.-ikra.
21. körben hosszú egyenesben állítottam a boxtaktikán-1000x megfogadtam hogy nem csinálok ilyet- elnéztem a féktávot.
Lebontottam a Ford elejét, Pető Ádámmal együtt(sajnálom, óvd meg nyugodtan).Biztos vmi utángyártott szart szig.szalagoztak fel a srácok a boxban, mert onnantól 04-es időket tudott vas, ami csak a 11.-ik helyre volt elég.
Sajnálom, mert több volt ebben a futamban.
Grat Joke a helyezésedhez, remélem még nem bántad meg nagyon, hogy egy csapat vagyunk... :oops:
Az bánt a legjobban, hogy Cselt is előttem végzett, pedig Ő is esett-kelt.... :D
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.10.25. 17:10

oldman írta:Multkor miatt (rajtnal dobott le a szerver ... 2 szer is.. ugye ott volt restart.) nem mertem sokat tesztelni erre a futamra.. megjelentem 18.50 kor hogy na egy orat tesztelek idomero elott es meglatjuk hogy viselkedik a mod .. nagy meglepetesemre 19:00 kezdodott az idomero :D mondom jaa zsiir :D

Kiss ellen eselyem nem volt.. (szepet mentel kulon grat.. neztem milyen idoket mesz es meg a vegen is 2-3 tizedes szorast csinaltal az igen :) ).. Bar joval lassabb voltam nala de stabilan tudtam jonni es sikerult majd 30 mp -t azert nekem is raverni a 3dikra..

a masodik kiallas utan friss gumikon megnyomtam par kort hogy mit is tudnek.. addigra a palyaismeret.. es kocsiismeretem megvolt :D .. de csak 2 perc kozepett tudtam.. szoval gyenge 7tizedet kaptam akkor is .. ez rengeteg :/ .. gyanus az a lambo nekem.. bar a setupom nem volt az igazi de akkor is.. egesz jo kornek ereztem mar a leggyorsabb koromet..
Jah stabilan jókat jöttem köszi :)

Mondtam múltkor, hogy nem szabad feladni, mivel Ricsi és ingy is 0zott, sztem a 4.-5. hely környékére most feljöttél.

Vissza néztem gyorsba a replayt bele-bele tekertem csak. Amin nagyon röhögtem az ingy volt (még mindig) :lol:
Először mádzsen utána, Hegyvári Jani szemszögéből tökéletesen lehet röhögni, hogy egy alfás keresztbe csapja az utolsó körbe az autó. :lol: :lol: Nem csodálkozom, hogy emerico majdnem szívbajt kapott
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2011.10.25. 17:42

Huh.. te ezt tenyleg komolyan gondolod ugy nezz ki :/
Night írta:Tehat, akkor Cselt miattad kapott buntetest... ugyes :)
Nemtudom miattam kapott-e buntetest.. en csak leirtam mi tortent.. de azert eros lenne az en nyakamba varrni a dolgott...
Night írta: Figyu, sokkal gyorsabb voltal, mint en, amikor utolertel en lassitottam, h tudj elmenni, de erre te is lassitottal, igy mogottem jottel egy darabig, azt nem ertem, h ezt miert csilantad?!
Szoval azt allitod hogy volt olyan pl egy egyenesbe felrehuzodtal.. es lelasitottal? amire en ugy reagaltam hogy en is felre huzodtam es lelassitottam? esetleg kiintegettem az ablakon hogy aaa. kosz.. raerek? :D
Night írta: Arra meg, h lehuzodok, majd felveszem a tempodat, csak annyit tudok mondani, h butasag, mert kb maxon mentem es ha leszakadok 2-3 mp-re mar nem tudtam volna utolerni es megid, hirtelen hogy vettem volna fel a tempodat? Ha tudtam volna a te tempodban menni, akkor nem korozol le... Szoval gondolkodj mielott ilyen okosat tanacsolsz.
na akkor tisztazas vegett.. titeket az utolso korokbe ertelek utol.. ekkor mar majd 2 oraja tartott a futam.. gumi finoman szolva elkopva.. a csuklom is fajt mar mint az allatt (oregszem biztos) .. 2:00 korok helyett 2:01 -eket mentem mar csak.. ezzel is gyorsabb voltam mint ti. Latok 2 autot magam elott csatazni a vege elott par korrel.. 2dik hely biztosan megvan ha nem csinalok hulyeseget.. es fogalmam sincs hogy ti figyeltek -e ram.. kopott gumin miert csinalnek barmi olyat ami miatt veszelybe kerulne a versenyem? tovabbra is tartom hogy boven lett volna lehetoseged lehuzodni.. rosszul korozek le.. nonszensz, nagyobb hulyeseget talaljatok mar ki.. arra hogy buntetest kaptal en is azt irom amit te nekem "ugyes"
Night írta: Nem artana TS-re jonni, mar csak a lekorozesek is konnyebben mennenek. Egyebkent tobben mondtak, h rosszul korozol le, nem csak Cselt, masra ezt nem mondtak, csak rad, tobbszor is, ugyhogy talan lehet benne valami, nem gondolod?
TS-en en pontosan azert nem vok mert zavar ha kozbe dumalnak.. VSR-ben is csak olyan emberrekkel vok TS-en egyszobaba akikkel megvan az osszhang, es meg akkor is van hogy sokszor inkabb nemitom magam.. en ha versenyzek a futamra koncentrallok.. dumalasra ott a funrace, meg a teszteles..

Egyebkent NEM! nem gondolom hogy van benne vmi.. nem most kezdtem.. nem is tegnap.. es sose volt ilyenbol problemam.. (sot akiket lekorozok azok se szoktak buntetest kapni.. meglepo mi? ) .. Szoval reszemrol ez a te hulyeseged..kerlek hagyd abba az okoskodast.. es kicsit figyelj mar oda kinek irogatsz ilyen hulyeseget.
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Válasz küldése