FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó
Re: FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó
Kifagytam...
Új windows, új rf, patch fent, még csak practice van...
Új windows, új rf, patch fent, még csak practice van...
megint...
Azt hiszem inkább nem indulok. Jó versenyt mindenkinek!
Azt hiszem inkább nem indulok. Jó versenyt mindenkinek!
Sajnos én sem, nem számítottam rá, hogy ma 18:00-ig fog tartani a ringes dolog. Így nem értem haza csak mostanában...pályaismeret hiánya miatt nem álltam fel a rajtrácsra.
Egy órát késik a fórum órája.. nálam most van 20:12 
Franc vigye el ezt a napot, miért nem lehetett vége 17:00-kor? Mindegy....remélem a következőn tudok indulni, de már csak hobbi, mert lőttek ennek a bajnokságnak, esélyem sem lesz az első 5-be kerülni.
Franc vigye el ezt a napot, miért nem lehetett vége 17:00-kor? Mindegy....remélem a következőn tudok indulni, de már csak hobbi, mert lőttek ennek a bajnokságnak, esélyem sem lesz az első 5-be kerülni.
Nos csak annyit írnék, hogy az a magasságos tolná szájba az összes kerékvetőt.
Mintha dróton húzták volna el az elejét, azon a tetves csúzdán meg, meg se lehet állni mintha a jégpálya lenne, és innen már nem is ment...az meg hogy, hogy a büdös francba lehet így felakadni nem is értem...
Most szomorú vagyok
Mintha dróton húzták volna el az elejét, azon a tetves csúzdán meg, meg se lehet állni mintha a jégpálya lenne, és innen már nem is ment...az meg hogy, hogy a büdös francba lehet így felakadni nem is értem...
Most szomorú vagyok
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Nah, fél órával a vége előtt ledobott!!
A rajtbalesetért bocsánat, de belagolt épp azelőtt hogy visszavettem a gázt és ugye arra az időre pont azt érzékelte mikor eléggé le volt nyomva még...sajnálom..
Endre meg akik még mögöttem küzdöttek, bocsi a kellemetlenségekért de a lassú részeken tényleg ilyen lassú voltam mert baromi alul kormányozott lett az autó, alig tudtam befordítani a kanyarokba..
....
....
.... 
A rajtbalesetért bocsánat, de belagolt épp azelőtt hogy visszavettem a gázt és ugye arra az időre pont azt érzékelte mikor eléggé le volt nyomva még...sajnálom..
Endre meg akik még mögöttem küzdöttek, bocsi a kellemetlenségekért de a lassú részeken tényleg ilyen lassú voltam mert baromi alul kormányozott lett az autó, alig tudtam befordítani a kanyarokba..
....
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
58 perc futam után kitört a jobb első kerekem, a szerelők meg úgy gondolták, hogy inkább nem csinálják meg.
Ha csinálod a videót freakyo, tedd már bele légyszi, ahogy Endre lóg a falon

Kicsit vicces látvány volt
Ha csinálod a videót freakyo, tedd már bele légyszi, ahogy Endre lóg a falon
Kicsit vicces látvány volt
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Nos uj rf most rakom fel.Utolsó esélyt adom a módnak.Ha megint ki fogok fagyni vagy át ülök egy másik verdába vagy feladom. 3 kört tudtam menni.Pedig most éreztem hogy első 30-ban benne lennék 
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
-
HunGaben
- Név: Feke Gábor
- Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó
Pal Kinizsi írta:Nah, fél órával a vége előtt ledobott!!![]()
![]()
A rajtbalesetért bocsánat, de belagolt épp azelőtt hogy visszavettem a gázt és ugye arra az időre pont azt érzékelte mikor eléggé le volt nyomva még...sajnálom..![]()
![]()
![]()
Endre meg akik még mögöttem küzdöttek, bocsi a kellemetlenségekért de a lassú részeken tényleg ilyen lassú voltam mert baromi alul kormányozott lett az autó, alig tudtam befordítani a kanyarokba..![]()
........
![]()
....
Kirúgom az összes szerelőmet. Miután találkoztam a rajtnál Palival meg Zsoltival a kormányom 90fokot elfordult+húzott, mint a fene.
Sebaj, gondoltam úgyis 2 órás a verseny. Bementem a boxba, kijövök a kormány ugyanúgy áll
Bementem még egyszer, erre csak gumit cseréltek, mert sérülés N/A
Bementem harmadszor, de előtte nekitolattam a falnak. Végre kiírja, hogy sérülés javítás. A kormányt megint nem sikerült megcsinálni.
Nem igaz, hogy nem tudnak kicserélni egy csonkállványt+lengőkart 20mp alatt
Kiléptem
Első futam nem jött össze, mert kifagyott már az időmérőn.
2.-ra nem értem haza.
Ma végre minden jól ment, erre...
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
20 percel a vége előtt ledobott!! 
Név: Soós György
kormány: Logitech DFGT
kormány: Logitech DFGT