STCC 2011 - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Kola19

Re: STCC 2011 - társalgó

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2011.10.21. 17:57

Tropie írta::roll: Én sosem szoktam haragudni senkire se, maximum dühös vagyok néha. Amikor óvok, ami nem sűrű tőlem, akkor is a már "nem fért bele" kategóriába eső mozzanatokat szoktam leírni. Ilyenkor leginkább a célom az, hogy az érintett felfigyeljen erre és legközelebb óvatosabb legyen.

Röviden: Peace van, csak így tovább a korlátokon belül :)
Ha ez nekem szólt, akkor értettem főnök! Megtisztelő tőled az hogy egyáltalán megóvsz, mert ebből is lehet tanulni. Hidd el felfigyeltem erre verseny alatt is, de akkor épp mégsem! :oops: Igyekszem óvatos lenni, és nem tönkretenni más versenyét. B****a a csőrömet rendesen utána, hogy kitessékeltelek, de ez van. Szerintem sem volt szép amit műveltem. Szerintem te is tudod, hogy igyekszem fair lenni mindenkivel. Már volt arra példa amikor láttad! De mit is magyarázkodok??? Szerintem már ismersz ilyen szempontból! Különben is SZERINTEM!!! Ha nem nekem szólt, akkor nem is írtam semmit! DE NAGYON SAJNÁLOM! ORDÍTVA, HOGY MINDENKI HALLJA!!! :D :D :D
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.10.21. 20:10

:lol:

Amúgy bevallom töredelmesen, hogy mikor a balsors megtalál engem a pályán, akkor kb. 5-6 másodpercig leszáll a lila köd és ha nem lennék alapból nyugodt természetű, akkor biztosan mikor utolérném az okozót, kilökném a csudába :D Minden egyes ilyen esetnél megfordul a fejembe, de aztán lehiggadok elég hamar, ezért sem szoktam a TS-en lenni, mert a hirtelen haragomat később csak magyarázhatnám. :)

Amúgy ilyenkor az a legjobb, ha az ember lenyeli azt amit okozott, és megpróbál a verseny további szakaszán odafigyelni az ilyen esetekre és megpróbálja elkerülni a baj okozását, az óvás akkor is érkezni fog, ha visszatolatna és elnézést kérne a másiktól, egy enyhe polírozással egybekötve :)

Az ideális ívet 1 autóra értelmezik alapból :) ha 2 autó van ott, akkor az egyik rossz helyen van :) és a versenyzés nem a helyosztozásról szól :)

De egy vicces és kisípolt megjegyzésem az 1. futam felvezető körének rajta után, kb ez volt: " Hát B..eg, mi a f..mat csinálsz?" Nah, ha ezt Ts-en hallottátok volna, akkor most magyarázkodhatnék Pető Ádám Volvos társamnak :D :lol: :shock: :roll: Ádám, peace van, utána már csak röhögtem rajta, főleg mert aztán nem tudtam melyikünk volt a hibás, végignéztem ahogyan rodeózol a kavicsban (ami nem áll tőled messze :) csak hát éppen cross-motorral).
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.10.21. 20:35

:) Következő futamunk helyszínén:

http://www.youtube.com/watch?v=KKcjU_8_iIk

Egyszer lehetne ilyen mini car bajnokság is. :)
Vettel5

Hozzászólás Szerző: Vettel5 » 2011.10.21. 21:04

Tropie írta::lol:

Amúgy bevallom töredelmesen, hogy mikor a balsors megtalál engem a pályán, akkor kb. 5-6 másodpercig leszáll a lila köd és ha nem lennék alapból nyugodt természetű, akkor biztosan mikor utolérném az okozót, kilökném a csudába :D Minden egyes ilyen esetnél megfordul a fejembe, de aztán lehiggadok elég hamar, ezért sem szoktam a TS-en lenni, mert a hirtelen haragomat később csak magyarázhatnám. :)

Amúgy ilyenkor az a legjobb, ha az ember lenyeli azt amit okozott, és megpróbál a verseny további szakaszán odafigyelni az ilyen esetekre és megpróbálja elkerülni a baj okozását, az óvás akkor is érkezni fog, ha visszatolatna és elnézést kérne a másiktól, egy enyhe polírozással egybekötve :)

Az ideális ívet 1 autóra értelmezik alapból :) ha 2 autó van ott, akkor az egyik rossz helyen van :) és a versenyzés nem a helyosztozásról szól :)

De egy vicces és kisípolt megjegyzésem az 1. futam felvezető körének rajta után, kb ez volt: " Hát B..eg, mi a f..mat csinálsz?" Nah, ha ezt Ts-en hallottátok volna, akkor most magyarázkodhatnék Pető Ádám Volvos társamnak :D :lol: :shock: :roll: Ádám, peace van, utána már csak röhögtem rajta, főleg mert aztán nem tudtam melyikünk volt a hibás, végignéztem ahogyan rodeózol a kavicsban (ami nem áll tőled messze :) csak hát éppen cross-motorral).
Hát hirtelen nem tudtam én sem, hogy mi van, mondom Tepy mitcsinálsz ??? Vagy én fékeztem ilyen atom über hülyén ??? :D aztán mondom mostmár mindegy :) kocsinak semmi baja, akkor még versenyezni is lehet :)
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám

Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Matthew91
Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2011.10.21. 21:32

Tropie írta::) Következő futamunk helyszínén:

Egyszer régen Mugen kitett egy linket egy számomra teljesen ismeretlen ligáról, hogy lesz ott aznap verseny menjünk el, aztán végül én benéztem, pont ugyanilyen kocsikkal toltuk. Nagyon komoly volt, akkor mondtuk is, hogy legalább egy fun lehetne vele.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.10.21. 22:07

Örülnék neki...jópofa kis verdák. :D
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.10.21. 22:33

Matthew91 írta:

Egyszer régen Mugen kitett egy linket egy számomra teljesen ismeretlen ligáról, hogy lesz ott aznap verseny menjünk el, aztán végül én benéztem, pont ugyanilyen kocsikkal toltuk. Nagyon komoly volt, akkor mondtuk is, hogy legalább egy fun lehetne vele.
Pontosan. Kb. senkit nem érdekelt.
Pedig a fizikája szerintem 12/10
The Power of Dreams
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.10.21. 22:34

Tropie írta: De egy vicces és kisípolt megjegyzésem az 1. futam felvezető körének rajta után, kb ez volt: " Hát B..eg, mi a f..mat csinálsz?" Nah, ha ezt Ts-en hallottátok volna, akkor most magyarázkodhatnék...
Én egyfolytában ezt csinálom, ezért van gombra téve a TS. :D
Gyere mán TS-re! :)
The Power of Dreams
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.10.21. 22:42

Mugen írta:
Matthew91 írta:

Pontosan. Kb. senkit nem érdekelt.
Pedig a fizikája szerintem 12/10
12es skálán :P :roll:
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.10.23. 19:08

emerico írta:Annyira tudtam hogy ez lesz. Mindegy egyébként, mert amúgy is lesz egy patch, mert azért a BMW-n ennél jobban kell kopni a guminak.
Ha tudtad akkor már alaphelyzetbe be kellett volna rakni a Roboteches festéssel. ;) :D

Bika megint belepiszkítasz a bajnokságba?Az asszonyka mit szól? :twisted:
ŐŐŐ majd settet dobhatnál, ha már beleraktam a valagam egy francia szutyokba. :D 8-)
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Válasz küldése