STCC 2011 - társalgó
Re: STCC 2011 - társalgó
Azt amit az első futam végén lenyomtunk 3-an Hegyvárival és Paffyval ajánlom mindenkinek h nézze meg! Voltak koccanások, terelgetések, lökdösődések de én azt mondom mindegyik belefért és hatalmasat csatáztunk.
Sajna amit előtte csináltam az már nem volt annyira szép. Magyar Laci mögött mentem szélárnyékban és próbáltam rövid féktávot venni, sajna nem sikerült és amint láttam h nem tudok megállni egyből behúztam belülre h elkerüljem az ütközést és azt hittem sikerült is mert úgy láttam h nem érek hozzá, de utána sehol senki mögöttem előttem :S Elég lelkis vagyok és teljesen szétcsúsztam utána, hogy elrontottam a nagyon is jó versenyét, de nem volt utána semmi rosszindulatú megjegyzése, bocsánatot kértem és kész.
Sajna amit előtte csináltam az már nem volt annyira szép. Magyar Laci mögött mentem szélárnyékban és próbáltam rövid féktávot venni, sajna nem sikerült és amint láttam h nem tudok megállni egyből behúztam belülre h elkerüljem az ütközést és azt hittem sikerült is mert úgy láttam h nem érek hozzá, de utána sehol senki mögöttem előttem :S Elég lelkis vagyok és teljesen szétcsúsztam utána, hogy elrontottam a nagyon is jó versenyét, de nem volt utána semmi rosszindulatú megjegyzése, bocsánatot kértem és kész.
Név: Pintér Roland
Érdekes egy futam volt! Nekem is van kitől elnézést kérnem!
Race 1:
Rebok Józsinak leszedem a szárnyát! Visszanézve a szerverreplayt, időben fékeztem, de valószínű hogy mivel első kör így még nem volt elég meleg a fék, és ezért csúsztam beléd. Nem akartam elrontani a versenyed, sajnálom.
A 2. körben Tukács Máté hátulról belém jött, és kifogatott. Ezt óvni fogom.
Tepy kérlek ne haragudj! Csúnya dolog volt amit műveltem, és úgy gondolom hogy megérdemlem a büntit amit kapok. Teljesen jogosan óvtál!
3.kör: Tukács Máté megint kilök 2 helyet vesztek. Már a funracén is amikor megláttam a nevét a kijelzőn elkezdtem félni, mert neki az előzés egyenlő a susnyásba kilökéssel. Remélem nem fog mindig előfordulni ez a dolog mert nem valami sportszerű!
4.kör Maros Gábor kilök. Gyanús hogy kicsi féktávot vett, de azért óvom, mert 2 helyet vesztettem. Remélem ebből nem lesz harag!
Kiss Endre bocs hogy kilöktelek a 9. kőrben. Gondolom megóvod. Jogos!
Race 2:
Felföldi Zoli kilök az első körben. Érdekes hogy közvetlen előtte megpöccintett Füzy Barna, de az még nem zavarta meg a kocsi egyensúlyát.
Az 5. körben én lököm ki Füzy Barnát. Persze akaratlanul! Bocs!
Mugen! Azt hiszem bizzuk az igazságos Emerico adminisztrátor úrra a döntést, mert én sem tudom szabályos voltam-e, bár úgy tűnik nekem hogy én íven voltam, és te csúsztál belém. Mindenesetre majd Emerico dönt. Kíváncsi vagyok mi lesz a meglátása az ügyben.
Nah röviden ennyi volt a versenyem hétfőn. Nem semmi összecsapás volt az biztos! Mindenkinek grat aki célba ért!
Race 1:
Rebok Józsinak leszedem a szárnyát! Visszanézve a szerverreplayt, időben fékeztem, de valószínű hogy mivel első kör így még nem volt elég meleg a fék, és ezért csúsztam beléd. Nem akartam elrontani a versenyed, sajnálom.
A 2. körben Tukács Máté hátulról belém jött, és kifogatott. Ezt óvni fogom.
Tepy kérlek ne haragudj! Csúnya dolog volt amit műveltem, és úgy gondolom hogy megérdemlem a büntit amit kapok. Teljesen jogosan óvtál!
3.kör: Tukács Máté megint kilök 2 helyet vesztek. Már a funracén is amikor megláttam a nevét a kijelzőn elkezdtem félni, mert neki az előzés egyenlő a susnyásba kilökéssel. Remélem nem fog mindig előfordulni ez a dolog mert nem valami sportszerű!
4.kör Maros Gábor kilök. Gyanús hogy kicsi féktávot vett, de azért óvom, mert 2 helyet vesztettem. Remélem ebből nem lesz harag!
Kiss Endre bocs hogy kilöktelek a 9. kőrben. Gondolom megóvod. Jogos!
Race 2:
Felföldi Zoli kilök az első körben. Érdekes hogy közvetlen előtte megpöccintett Füzy Barna, de az még nem zavarta meg a kocsi egyensúlyát.
Az 5. körben én lököm ki Füzy Barnát. Persze akaratlanul! Bocs!
Mugen! Azt hiszem bizzuk az igazságos Emerico adminisztrátor úrra a döntést, mert én sem tudom szabályos voltam-e, bár úgy tűnik nekem hogy én íven voltam, és te csúsztál belém. Mindenesetre majd Emerico dönt. Kíváncsi vagyok mi lesz a meglátása az ügyben.
Nah röviden ennyi volt a versenyem hétfőn. Nem semmi összecsapás volt az biztos! Mindenkinek grat aki célba ért!
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Laci no para! Ahogy mondod majd emerico dönt. Azért óvtam meg, mert én ott úgy éreztem, hogy baj nélkül el tudtam volna fordulni ha marad pici hely, de majd meglássuk 
The Power of Dreams
Jól tetted hogy megóvtad. Halkan megjegyezném, hogy így kellene mindenkinek megbeszélni az óvós dolgokat ahogy mi tesszük, és nem vérre menő szócsatákkal! Rendben van hogy ez egy game, de nem a pokoli szomszédok! Majd a jóságos Emerico eldönti! Főnök! Hamár ennyire dicsérlek, nem lehetne enyhíteni majd a büntijeimen?Mugen írta:Laci no para! Ahogy mondod majd emerico dönt. Azért óvtam meg, mert én ott úgy éreztem, hogy baj nélkül el tudtam volna fordulni ha marad pici hely, de majd meglássuk
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Biztosan fogja...
-
HunGaben
- Név: Feke Gábor
- Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó
" Erre ott az óvás topic, nem hiszem, hogy itt kéne oktatni a másikat vagy mocskolódni"
Valaki legyen szíves írja le, hogy ebben a fórumban hol van az "egymás mocskolódása".
Az én meglátásom a következő: Bence máris tanult a saját hibáiból. A következő futamokon valószínűleg visszavesz és jobban fog figyelni másokra. Sőt, TUDOM. Velem egy éve az első simco-s futamomon hasonló történt. BTCC-be Szicsót raktam ki a kavicsra az utolsó kör utolsó előtti kanyarjában, mert úgy éreztem meglehet a jobb helyezés. Jött az óvás, privátban bocsánatot kértem tőle, azóta szerintem jó kapcsolatot ápolunk
Egy kezemen megtudom számolni, hogy mennyi óvás jött rám egy év alatt.
Úgy érzem kellett Bencének ez a kis útbaigazítás, felnyitottuk a szemét! Ha mindenki úgy reagált volna, hogy "jóvan újfiú, belefér", aztán a következő futam hasonlóan sikerül és egyre több az idegeskedés az elbukott pontok miatt. Szerintem az indulók közül legalább 25 embernek fontosak a pontok. Kellemetlen mikor benne van az embernek több óra gyakorlása és egy ilyen eset elrontja.
Megint csak saját példával jövök: TCL-ben a célom a végére, hogy Emericot megelőzzem. 3 ponttal maradtam le tőle, akár csak egy kiforgatás miatt.
A lényeg: ennyi óvást egy futamra még nem láttam
Valaki legyen szíves írja le, hogy ebben a fórumban hol van az "egymás mocskolódása".
Az én meglátásom a következő: Bence máris tanult a saját hibáiból. A következő futamokon valószínűleg visszavesz és jobban fog figyelni másokra. Sőt, TUDOM. Velem egy éve az első simco-s futamomon hasonló történt. BTCC-be Szicsót raktam ki a kavicsra az utolsó kör utolsó előtti kanyarjában, mert úgy éreztem meglehet a jobb helyezés. Jött az óvás, privátban bocsánatot kértem tőle, azóta szerintem jó kapcsolatot ápolunk
Úgy érzem kellett Bencének ez a kis útbaigazítás, felnyitottuk a szemét! Ha mindenki úgy reagált volna, hogy "jóvan újfiú, belefér", aztán a következő futam hasonlóan sikerül és egyre több az idegeskedés az elbukott pontok miatt. Szerintem az indulók közül legalább 25 embernek fontosak a pontok. Kellemetlen mikor benne van az embernek több óra gyakorlása és egy ilyen eset elrontja.
Megint csak saját példával jövök: TCL-ben a célom a végére, hogy Emericot megelőzzem. 3 ponttal maradtam le tőle, akár csak egy kiforgatás miatt.
A lényeg: ennyi óvást egy futamra még nem láttam
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
-
Szicsó
Egyébként tök furcsa az óvásokat olvasni most.
Nagyon sok van...
Bevallom,eléggé agresszív voltam Én is az első futamon,de mégsem óvott meg senki...vajon miért?
Pedig voltak dulakodások bőven,de ésszerűen csináltuk,és ettől volt rohadt izgalmas.
Oldman-től meg nem is értem...pedig full jogos lenne...
Nem láttalak,benéztem a féktávot,és kiforgattalak,nem is kicsit.
A 2. futamom meg tiszta volt
...mert nem is volt a net miatt. 
Bevallom,eléggé agresszív voltam Én is az első futamon,de mégsem óvott meg senki...vajon miért?
Pedig voltak dulakodások bőven,de ésszerűen csináltuk,és ettől volt rohadt izgalmas.
Oldman-től meg nem is értem...pedig full jogos lenne...
A 2. futamom meg tiszta volt
-
Szicsó
PerszeHunGaben írta:" Erre ott az óvás topic, nem hiszem, hogy itt kéne oktatni a másikat vagy mocskolódni"
.... Velem egy éve az első simco-s futamomon hasonló történt. BTCC-be Szicsót raktam ki a kavicsra az utolsó kör utolsó előtti kanyarjában, mert úgy éreztem meglehet a jobb helyezés. Jött az óvás, privátban bocsánatot kértem tőle, azóta szerintem jó kapcsolatot ápolunk...
Én tisztelem az egyenes embereket,és ritka az olyan,aki egyből felvállalja a hibáit,és nem sunnyog el.
De szerintem ez hozzáállás függő is...
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Hát a BTCC után úgy tűnik megint mellé nyúltam. A narancssárga-fekete BMW nekem se hoz szerencsét
. Simán produkálom Michelisz legbénább mutatványait, első futamban kétszer pörögtem, másodikon ötször saját erőből. Nem is csoda, hogy a célba érők között utolsó voltam.
Kovács Lacit ugyan megóvtam, mivel megforgatott, de nem haragszok, nem múlt rajta semmi. Persze én se lehetek büszke magamra, első futamon jól megq...tam Bobák kollegát, miután megforgatott valakit és én se fékeztem időben.
Valamit ki kell találnom mivel a kapott setupok teljesen ellentmondóak voltak (1-es szárny kemény gumi vs. 4-es szárny puha gumi), így nem tudom milyen irányba kéne elindúlni setuppal, vezetéstechnikával. Szűk kanyarokban túlkormányzott, gyors kanyarokba alulkormányzott, mi a megoldás?
Kovács Lacit ugyan megóvtam, mivel megforgatott, de nem haragszok, nem múlt rajta semmi. Persze én se lehetek büszke magamra, első futamon jól megq...tam Bobák kollegát, miután megforgatott valakit és én se fékeztem időben.
Valamit ki kell találnom mivel a kapott setupok teljesen ellentmondóak voltak (1-es szárny kemény gumi vs. 4-es szárny puha gumi), így nem tudom milyen irányba kéne elindúlni setuppal, vezetéstechnikával. Szűk kanyarokban túlkormányzott, gyors kanyarokba alulkormányzott, mi a megoldás?
Név:Füzy Barna
unatkoztam így hát itt az uccsó 2 körünk. Köszi Srácok hatalmas volt!!! Még több ilyet
http://www.youtube.com/watch?v=t3xlpeSR ... ture=feedu
Ezek azok a lökések amik még bőven beleférnek
Ja a hangért pedig sorry nem nagyon értek hozzá, így sikerült
http://www.youtube.com/watch?v=t3xlpeSR ... ture=feedu
Ezek azok a lökések amik még bőven beleférnek
Ja a hangért pedig sorry nem nagyon értek hozzá, így sikerült
Név: Pintér Roland