Elég zűrzavaros volt az egész nap és a verseny kezdése is.A server folyamatosan ledobálta az embereket pedig server csere is volt.Ricsi kezdett mert mi még dolgozgattunk, de tartottuk vele a kapcsolatot.Alapjáraton csúszott az egész start az előbb említett problémák miatt. Ricsinek voltak hibái, de nem csüggedve falta a perceket és a km-et.A pilóta csere előtt a pc-ket áttelepítettük a saját szobánkba mert a verseny vége kb fél 1 vagy 1 kor lett volna vége. A csere után Én ültem be, de minimális gyakorlás miatt egy darabig szenvedtem a P2 Oroszlánnal és a Sebringi utolsó kanyarral.
Sajnos a server probléma ismét kijött és ledobott minket.Kb kategória 7-8 helyen voltunk, de láttuk a lehetőséget a jobb helyre.
Köszi Ricsi a kitartást.
Legközelebb remélhetőleg semmi probléma nem fog hátráltatni minket és mindenki megkapja az induláshoz szükséges GPCOS-t.(Szerintünk nagy baromság ez a rendszer.Egész nevezés Privát üzenetküldés útján megy.)
Jerm a Road Atalantára majd segíthetnél settelni.Kb 0,5-2 secet kaptunk.Szerintünk használták a bosstot, de akkor a motor rendesen fogy.
Aki nézte annak köszönjük.

“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27