Általános Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Kola19

Re: Általános Társalgó

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2011.10.05. 18:49

Miha írta:Sziasztok Srácok!

Íme az általam kreált videó. Van benne 2 nagyobb hiba is, amiből tanultam.
-Kicsit rossz lett a Grafika..
-És a rajtnál valamiért beszaggatott. (simán nem. Csak most ahogy felraktam yt-re...)

Link: http://www.youtube.com/watch?v=Hj1Zypn-Sqo

Köszi.
NAGYON ZSÍR LETT A VIDEO!!! NAGY GRAT HOZZÁ! Nem a caps lock ragadt be, hanem ordítva adom más tudtára! :D Még én is benne voltam a Lexus-al ha csak egy pillanatra is. Amit az előttem szólók mondtak mind igaz, pláne hogy fogalmam sincs hogy kell egy videót összerakni. Mint néző, nekem nagyon tetszett! Még egyszer gratulálok hozzá!

U.i.: Fel se tünt hogy több mint 8 perc!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kola19 2011.10.05. 18:50-kor.
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.10.05. 18:49

Apophis írta:
Szicsó írta:Klassz lett,grat! :D
8,5perc...nem semmi,de egyszer sem láttam az autómat benne,az tuti! :lol:
Indultál egyáltalán a futamon? :lol: :lol: :lol:
Jah :mrgreen: ...oda is csaptam a célegyenes végén az oszlopnak. :shock:
Miha

Hozzászólás Szerző: Miha » 2011.10.05. 20:55

Mugen írta:Miha!

Próbáld úgy, mintha az egeret picit fel akarnád emelni.
Nekem úgy tök simán siklik, nem tapad le a bútorra és így simán lehet vele nézelődni.
REndben kipróbálom, de van egérpadom szóval a siklással nem lenne baj. De megnézem még mit tehetek az ügy érdekében. :) Köszi
Kola19 írta:
Miha írta:Sziasztok Srácok!

Íme az általam kreált videó. Van benne 2 nagyobb hiba is, amiből tanultam.
-Kicsit rossz lett a Grafika..
-És a rajtnál valamiért beszaggatott. (simán nem. Csak most ahogy felraktam yt-re...)

Link: http://www.youtube.com/watch?v=Hj1Zypn-Sqo

Köszi.
NAGYON ZSÍR LETT A VIDEO!!! NAGY GRAT HOZZÁ! Nem a caps lock ragadt be, hanem ordítva adom más tudtára! :D Még én is benne voltam a Lexus-al ha csak egy pillanatra is. Amit az előttem szólók mondtak mind igaz, pláne hogy fogalmam sincs hogy kell egy videót összerakni. Mint néző, nekem nagyon tetszett! Még egyszer gratulálok hozzá!

U.i.: Fel se tünt hogy több mint 8 perc!
Köszönöm!!!!!! :!: :!: :!: Örülök hogy tetszik! :) Hisz, ez a cél. :) Nagyon jól esett!!
Még 1x Köszönöm!

U.I.: Szicsó ha csinálsz az első kanyarban egy nagy crasht akkor megígérem hogy egy külön videót fogok róla csinálni!!! :D Egyébként ha van külön jó jelenet ami nagyon tetszett nektek, és nem venném észre, akár futam után e-mailben meg írhatjátok!
mail: danmaster05@hotmail.com Csak az én dolgomat könnyítitek meg. :)
/ban FWD
AWD WIN!
Matthew91
Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2011.10.05. 21:21

Szerintem rohadt jó videókat csináltok mindketten.

Annyi észrevételem lenne, hogy szerintem felesleges a GT1-es a versenyeket 2x feldolgozni, az STCC-sekről pedig egy videót sem készíteni. Pedig durva helyzetek voltak már a bétafutamokon is régebben. Szóval akcióban biztos nem lesz hiány. Véleményem szerint megegyezhetnétek, hogy egyikőtök erről, másikotok arról csinál videót.

De nekem végül is mindegy, csak egy ötlet volt, legalább egyszer amúgy is minden videót meg szoktam nézni.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Miha

Hozzászólás Szerző: Miha » 2011.10.05. 21:27

Matthew91 írta:Szerintem rohadt jó videókat csináltok mindketten.

Annyi észrevételem lenne, hogy szerintem felesleges a GT1-es a versenyeket 2x feldolgozni, az STCC-sekről pedig egy videót sem készíteni. Pedig durva helyzetek voltak már a bétafutamokon is régebben. Szóval akcióban biztos nem lesz hiány. Véleményem szerint megegyezhetnétek, hogy egyikőtök erről, másikotok arról csinál videót.

De nekem végül is mindegy, csak egy ötlet volt, legalább egyszer amúgy is minden videót meg szoktam nézni.
Igen! Ezt megfogjuk beszélni freakyááóó-val :D Ezt csak próbaként csináltam. De szerintem enyém lesz az STCC. Freakyo már ezt le stoppolta. :) Csak kiváncsi voltam hogy mit szóltok hozzá, de amint látom tetszik, szóval biztos hogy lesz folytatása. Alig várom már az STCC-t. Izgi lesz! ;)
És Köszi! :)
/ban FWD
AWD WIN!
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.10.05. 21:29

Miha...nem azért írtam,csak röhögtem magamban,hogy egyszer sem láttam az autóm. :lol:

Egyébként,nem csak az élmezőnyben vannak kemény csaták,hanem a középső,és a hátsó szekcióban is...csak erről frikki is megfeledkezik néha. :mrgreen:
Norbi videóit meg azért szeretem,mert az egész mezőny részese az összefoglalónak. :D

Mindennek ellenére,élveztem...nagyon jó így első nekifutásra! ;)
Kola19

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2011.10.05. 21:51

Szicsó írta:
Egyébként,nem csak az élmezőnyben vannak kemény csaták,hanem a középső,és a hátsó szekcióban is...csak erről frikki is megfeledkezik néha. :mrgreen:
Norbi videóit meg azért szeretem,mert az egész mezőny részese az összefoglalónak. :D

Mindennek ellenére,élveztem...nagyon jó így első nekifutásra! ;)
Na ebben igaza van Szicsó kollégának! Nem árt néha hátranézni! :D :D :D Norbi engem is bele szokott rakni! Én mindig hátul vagyok valahol, ami nem szégyen de... :oops:
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.10.05. 21:56

egér mozgatásnál én 600 vagy 800 dpit szoktam használni....
Amúgy Szicsó, írtam ha van valami szóljatok, egyedül dozooooooooooooooooo írt, amit észre is vettem és meg is vágtam mielőtt még szólt.
Azért a mezőny többi része is benne szokott lenni, he. :roll:

Úgy szoktam nézni, hogy ahol minél nagyobb a tömeg/ többen vannak, közbe meg végig megyek a mezőnyön a +/- jellel hogy hol mi merre meddig. Nem szoktam végig nézni a 45percet mert lezsibbad a hajam is. Van egy pillanat ahol semmi nincs ott tekerek egy 10percet, körbe nézek semmi akkor még 10perc.

Lassan külön topik kell úgy látom a videóvágóknak, hogy írjátok be, hol volt action.

szerk: Szicsó! Tesóm üzeni, hogy az élmezőnyben kellene menni. :mrgreen:
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Miha

Hozzászólás Szerző: Miha » 2011.10.05. 22:05

freakyo írta:egér mozgatásnál én 600 vagy 800 dpit szoktam használni....

Lassan külön topik kell úgy látom a videóvágóknak, hogy írjátok be, hol volt action.
Köszi Freak, én is át nyomtam 800-ra. És én támogatnám az új topicot.Akinek van valami jó action-e akkor be írja és tuti benne van... :)
Énis ugyan azt csináltam...nyomogattam a + - -t és ahol többen voltak vagy néha-néha bele trafáltam egy meforgásba.
Bocsi Szicsó, akkor félre értettem! :D és Köszi!
/ban FWD
AWD WIN!
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2011.10.05. 22:12

Miha írta:
Matthew91 írta:Szerintem rohadt jó videókat csináltok mindketten.

Igen! Ezt megfogjuk beszélni freakyááóó-val :D Ezt csak próbaként csináltam. De szerintem enyém lesz az STCC. Freakyo már ezt le stoppolta. :) Csak kiváncsi voltam hogy mit szóltok hozzá, de amint látom tetszik, szóval biztos hogy lesz folytatása. Alig várom már az STCC-t. Izgi lesz! ;)
És Köszi! :)
na azért nekem is lesz egy-két szavam ehhez :D
Válasz küldése