Általános Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Gyurka78

Re: Általános Társalgó

Hozzászólás Szerző: Gyurka78 » 2011.09.29. 09:50

Boldog Születésnapot Tepy! :)
Név: Soós György
kormány: Logitech DFGT
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.09.29. 09:56

Kedvesek vagytok! Köszönöm szépen! :)
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.09.29. 10:29

Boldog szülinapot Zászlós Úr! :)
The Power of Dreams
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.09.29. 10:29

Boldog születésnapot Tepy :)
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.09.29. 11:40

Boldogságosságot!
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.09.29. 11:44

4 gyertyacsere, hibakód kiolvasás és megszüntetés + óradíj =19500 Huf
A kocsi megy mint atom, de a hibakód megint kijött és most nincs benne pollenszűrő.Db-ja 1500-2800ft.2kell bele.Még jó, hogy nem tudtam, hogy az is van benne. :S
További gondok:Hűtő ventilátor csapágy cserés,sebváltóból csöpög az oil....
PFFFF felgyújtom. :D
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.09.29. 17:21

Mi a hibakód jelentése,amit kidob?Nem megint a lambda-szonda szórakozik,ha gyertyát is kellett cserélni?
A váltóból csöpög?Honnan?Nem a főtengely szimering ment ki,és ott olajos,ahol csatlakozik a váltó a blokkal?
...de Én is felgyújtanám. :lol:
;)
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.09.29. 17:52

Szicsó írta:Mi a hibakód jelentése,amit kidob?Nem megint a lambda-szonda szórakozik,ha gyertyát is kellett cserélni?
A váltóból csöpög?Honnan?Nem a főtengely szimering ment ki,és ott olajos,ahol csatlakozik a váltó a blokkal?
...de Én is felgyújtanám. :lol:
;)
Nem tudom mert most nem vártam meg a kiolvasást, de állítólag volt benne 5 hiba.
A szondáim meg elvileg jók, mert mindenhol a jó adatokat küldi.A gyertya még a gyári volt.:S 2001-es autó.:S(platinafejes gyertyácska van benne)
A váltóra meg asszem valami ilyet mondott a szaki is.Ő legalább kérés nélkűl meglesett mindent ebben a mocsokban és sorolta a hibákat.Asszem megtaláltam a szerelőmet.5. után akiben meg is lehet bízni. :)
Igaz mondta, hogy azonnal mennyek vissza, ha kijön a check lámpa, de elfogyott a keret.:S
Nah mind egy.Szerintem nem dolgozik drágán, meg korrekt.
Jah és egy kis szösszenet.Azt mondja hogy a S.ell és az Ő.v vizezi a benzint és attól is küldhet hibajelet.Gyertya csere után köpte a vizet.Még jó, hogy a M.l-nál tankoltam. :shock: :lol: :lol: :lol:
Te ne gyújtsd csak fel az én szekeremet. 8-)
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.09.29. 18:12

:lol:
OK...nem gyufázok. :mrgreen:
Nem vizezik a benyát,hanem egyre több az etanol benne,és annak ugye magas a víztartalma... :evil:
Haverom Daewoo Nexia-ján,ezért halt be a benyaszivattyú...1L(!) vizet engedtek le belőle,és a Te fajta kutadnál tankolt mindig. :?
Miért nem készítesz magadnak egy hibakód olvasót?
Nézz fel valamilyen VW-es fórumra...tuti találsz otthoni megoldást...csak egy csati kell hozzá,és egy laptop progival.
Tesóm volt 3-as Golf-jában a CD felett volt a csati egy burkolat alatt.
Mondjuk a hibakód kiolvasása nem egy nagy összeg,de a többit meg meg tudod csinálni Te is otthon! :P
Az apróbb javításokra gondoltam,mint pl. egy gyertyacsere. ;)
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.09.29. 18:33

Szicsó írta::lol:
OK...nem gyufázok. :mrgreen:
Nem vizezik a benyát,hanem egyre több az etanol benne,és annak ugye magas a víztartalma... :evil:
Haverom Daewoo Nexia-ján,ezért halt be a benyaszivattyú...1L(!) vizet engedtek le belőle,és a Te fajta kutadnál tankolt mindig. :?
Miért nem készítesz magadnak egy hibakód olvasót?
Nézz fel valamilyen VW-es fórumra...tuti találsz otthoni megoldást...csak egy csati kell hozzá,és egy laptop progival.
Tesóm volt 3-as Golf-jában a CD felett volt a csati egy burkolat alatt.
Mondjuk a hibakód kiolvasása nem egy nagy összeg,de a többit meg meg tudod csinálni Te is otthon! :P
Az apróbb javításokra gondoltam,mint pl. egy gyertyacsere. ;)
A gyertya cserét én is megtudtam volna csinálni, de hosszú lett volna, mert előzőleg a motorborító csavart beletörtem.Mentségemre szóljon, hogy tél volt és kur.a hideg a 4 óra után meg még siettem is mert már este volt és semmit nem láttam. :S (leömlő lett meghegesztve)Biztos ismerős, mert mondtam.
Azért vittem szakihoz, mert 1. kell egy megbízható szaki. 2. Servízlámpa is égett. 3 mondta hogy meglesi a szondáimat is.
Ennyi.Kb 2-3 ezer lehet a kiolvasás.
Hamutartó alatt van a csatlakozó és még megfontolom.Kösz.
Amúgy minden kúton (nem közvetlenül ott, hanem a ,,depóban" ahonnan szállítanak) kevernek etanolt a benzinhez mert törvényi előírás egy bizonyos ppm%. Már nem tudom hogy kell kiszámolni.Bocsi. :S
Kb 13-16000 literhez kevernek kb 10-20 litert.Az nagyon minimális.
http://vam.gov.hu/viewBase.do?elementId=6870
http://www.alternativenergia.hu/wp-cont ... atid=19#32
Németországban van olyan benzin is amiben nagyobb az etanol tartalom, de az olcsóbb is, és a kutya nem használja mert kinyírja az autót.
Haverod meg lehet kifogott egy olyan helyzetet ami nagy esőzések után volt.Beszivárgott egy kis víz a tartályba.Nálunk nagy esők után, mindig kell vízmennyiséget is mérnünk.Erre kifejezetten ügyelünk,mert volt már nálunk probléma, igaz Gázolajjal meg tél után,........Tudnám folytatni a storyt de tele lenne 4 oldal.
Igy is sokat pötyögtem. :lol: Majd egyszer megbeszéljük. :D
Válasz küldése