TCL - Nevezés és társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Apophis

Re: TCL - Nevezés és társalgó

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.07.19. 18:42

Minek veszekedni, mikor verekedni is lehet? :D
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
labi
Név: Labancz Bence
Kormány: Logitech Driving Force GT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: labi » 2011.07.19. 21:32

Ti tényleg azon vitatkoztok hogy melyikőtök az unfairebb? :D
Labancz Bence
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.07.20. 08:19

Oldman, hiaba haborogsz, duzzogsz es mast probalsz bemartani, ezt a bulit rohadtul te okoztad.
Azert kicsit tulzas, h nem volt kozom a dologhoz, elcseszted a versenyem es meg rajtam kivul ket embernek. Ha sima versenybaleset lett volna, nem vagyok merges, de tobbszori visszanezes utan arra jutottam, ez rohadtul szandekos volt. Siman elfertetek volna a kigyorsitason, de te kinyomtad Cseltet, mert igy biztosabb az elozes. Es megegyszer gratulalok! Hihetetlen, h meg neked all fennebb es nem elnezest kersz, hanem tamadsz...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
KisKimi

Hozzászólás Szerző: KisKimi » 2011.07.20. 08:36

Night írta:Oldman, hiaba haborogsz, duzzogsz es mast probalsz bemartani, ezt a bulit rohadtul te okoztad.
Azert kicsit tulzas, h nem volt kozom a dologhoz, elcseszted a versenyem es meg rajtam kivul ket embernek. Ha sima versenybaleset lett volna, nem vagyok merges, de tobbszori visszanezes utan arra jutottam, ez rohadtul szandekos volt. Siman elfertetek volna a kigyorsitason, de te kinyomtad Cseltet, mert igy biztosabb az elozes. Es megegyszer gratulalok! Hihetetlen, h meg neked all fennebb es nem elnezest kersz, hanem tamadsz...
Ha nem jött volna vissza úgy a pályára, ahogy visszajött Cselt, akkor nem lett volna ekkora balhé belőle, de így hogy úgy jött vissza, hogy (szerintem, mivel ideges lehetett :D ) abszolút nem figyelte a tükröt, csak villogott, így bejött a Nissanos elé, aki nem tudott hova menni, és jött a balhé. Ha esetleg végigmegy ott a fű mellett egy pár métert, megvárja míg van hely, akkor hoppá, nincs ilyen nagy problem. Ez az én véleményem, meg lehet kövezni érte, de ez van, én így láttam az esetet.. 8-)
Gergo Baldi
Lali

Hozzászólás Szerző: Lali » 2011.07.20. 09:03

Ez T tehát túra kocsi. Van benne kocc, pöcc kilincs a kilincsen. Lehet rálegyezni meg beszúrni kívül belül,de leszorítani azt nem.A baleset egy láncreakció. Van egy alany ,egy kiváltó tényező ,plusz random körülmények ez a ha. Ebben a szituban a kiváltó tényező a ludas mindenki más csak szenvedő alany. Nem tisztem a bíráskodás ez a véleményem.
Még nem néztem végig az egész versenyt de valószínű hogy kiosztok magam ellen egy óvást :D volt egy s...@#r elengedésem.
Az első kör végén volt egy szitu a célegyenesben már a rajtrácon mentünk Cselt belül S Nagy előtte de mindketten a pit bejárat felől jöttek vissza lassabbak mint akik mögöttük érkeznek. Én Szkarol és Nagy Zoli jövünk, én kerülök belülre ráfordulunk a célegyenesre. Észreveszem hogy Cselt lassabb elkezdek kifelé húzódni,Szakorol már előnyben volt velem szemben, elkerülöm Cseltet. Észreveszem most hogy S Nagy is az pályámon mozog tempókülönbséggel.Tovább húzódok kifelé mondván elkerülöm és ... baj van észreveszem hogy közben Nagy Zoli teljesen ott van mögöttem tán még beférek de nem kocc kiforgok. Ebben az esetben én váltottam ki a balesetet más dolog hogy milyen tényezők vittek el ide.Az meg hogy én szívtam meg egyenesen :roll:
Ingy a set karaj volt köszi ,volt három pitty- putty ami gyorsan megölte a versenyemet.
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.07.20. 09:14

A fene az te voltál Lali,óvj meg engem,szerintem lett volna még mellettem hely hogy húzódjak 1 kicsit.Bocs :( Nem tudom visszanézni replay-t video kártyám rosszalkodik.De már uton van az uj.Hát ha azzal vissza tudom nézni
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2011.07.20. 10:47

Night írta:Oldman, hiaba haborogsz, duzzogsz es mast probalsz bemartani, ezt a bulit rohadtul te okoztad.
Na kicsibogar.. .meg1szer... itt van amit az elejen neked cimeztem..
oldman írta:Azert khmm.. Kicsit agressziv voltam vele szemben ez ok.. viszont a "buli-t" nem valalom, o jott vissza figyelmetlenul.. szoval gratulalj masnak.. es kerlek legkozelebb gratulalgatas nelkul ovj.. kosz..
Mond meg ebbe hol haborogtam? duzzogtam? sot meg vallaltam is hogy igen.. nem volt szep dolog, jogos az ovas egyresze! a masik resze szerintem nem.. de szerintem ezt is korrektul siman csak leirtam hogy nem.. de nezd volt ilyen is:
oldman írta:azert irtam az elozo HSZ-t. mert ha mar valaki olyan ov meg akinek koze nincs az egeszhez.. akkor azt normalis stilusba tegye..
amire felhivtam a tisztelt figyelmemedet pont azt nem sikerult ugynezz ki felfognod :( az pedig a stilusod!... most en is irjak a te stilusodban??? "Hat gratulalok! Hihetetlen hogy te bunkozol, es meg most te haborogsz, duzzogsz itt.. "
:D:D:D:D

pedig tenyleg nem akartam ezzel foglalkozni ugyereztem cselt-el tegnap egesz korrektul megbeszeltuk a dolgot(ilyen fajta stilus nelkul), vagy legalabbis megallapodtunk abba hogy nem ertunk egyet.. :) de erre muszaj reagalnom..
remelem mostmar igy sikerul feldolgozni az infot.. "--
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.07.20. 11:10

Nem akarjátok lassan befejezni? Menjetek ki a hóra és üssétek egymást, de ez már unalmas.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.07.20. 11:30

Dehogy unalmas, én már hoztam kukoricát is. :)
The Power of Dreams
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.07.20. 11:45

Oldman,

Bocs a stilusert, de jogos a felhaborodasom es ha meg cifrabban irtam volna, az is jogos lenne. Nagyon felhuzott az, h keptelen vagy belatni a hibadat es azt mondod, h a bulit nem te okoztad... Mondom, ha versenybaleset lett volna vagy elfekezes vagy ilyensmi, akkor semmi gond, mert az benne van, velem is elofordul, de ez a pofatlan leszoritas nagyon eros volt. En szegyelnem magam, nem mentegetoznek es probalnam khuzni magam a felelosseg alol. Errol ennyit, de azert megkerlek, h kovetkezokor senkit ne szorits ki...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Lezárt