Rajt jól sikerült,de megforogtam,uccsó hely.Aztán csorogtam felfelé,de valahogy nem voltam képben.
Ráadásul bevállaltam a medium gummát,hiba volt.
Grat mindenkinek!
Ingy!Karaj volt a setup!
Sztaqqkurv@!KisKimi írta:Te attya úr isten, ennek a 3. helynek úgy örülök, te jó isten, jobban mint vagy 5 első helynekMugennel végig csatáztunk az utolsó 10-15 percet, folyamat egymás mellett mentünk, hol ő elől, hol én, nagyon durva volt
.. Remélem sehol nem voltam sportszerűtlen, hagytam elég helyet, meg minden
( a két Nissan ott elől direkt nem előzgette egymást?![]()
)
Nincs harag... nehéz ezekkel a gépekkel mindig jó féktávot venni szóval az ilyen benne van, és fair módon meg is vártál utána.piceey írta:Elnézést kérek Fábiánfytól és a Reboktól,nem volt szándékos a kilökés jót csatáztunk,nyugodtan óvhattok,bocs mégegyszer.
Bocs a koccért elég szerencsétlenül sikerült, mert nem volt olyan nagy ütközés, viszont azt hiszem már pont kigyorsítottál és elég volt a gépnek ennyi hogy megcsússzon...Tényleg bocs nem volt szándékos.HunGaben írta:Ez a TCL egyre jobb és jobb. Ismét nagyon jókat csatáztam, de sajnos voltak érdekes pillanatok.
A rajtnál beragadtak elém, ezért muszály volt kerülni és visszavenni a gázt. Na ebben a pillanatban befulladt az autó nem volt nyomaték. 16-ról 23. lettem. A végére feljöttem a 12. helyre. majd az utolsó körben megérkezett Fábiánfy. Csikorogtak a gumik, nyikorogtak a fékek, de csak nem jött be a kifékezés Jánosnak és a kavicsban végeztem, rendes volt lelassított, de Krutsch (aki a rajtnál beragadt elém) elment mellettünk a vége előtt 2 kanyarral![]()
A végén nemtudom mi volt, mert szerintem János egy motorháztetőnyivel hamarabb bent volt, de az Rfactor engem hozott 13.-nak, ráadásul kiírta, hogy kiestünk Janival![]()
Még több ilyen futamot
Én is abba akartam hagyni, bár más okból mint Te.Joke írta:Ismét jó kis verseny volt.
A rajtnál kissé takarásban volt a lámpa, így csak annyit láttam, hogy kialszik a piros, mivel a második sor nem világított, ezért gázt adtam majd satu fék. Közben kigyulladt a zöld, mindenki el, áthajtásos megkap, a második körben valaki belém jön, kiforgok, érkezik Kamikaze, frontálisan ütközünk, én kilép.
Ezennel befejeztem rFactoros pályafutásomat, majd találkozunk rF2-ben.
Mindenkinek további jó versenyzést, sziasztok !
Ez jogos, ezert nem is ovok.Pal Kinizsi írta: S. Nagy a második találkozásunknál én is hibás voltam, bocsánat. Bár nem értem hogy miért kellett féktávon rám húzni majd mikor épp hogy elém pattansz beletaposni a fékbe
volt még hely bőven...
Azert khmm.. Kicsit agressziv voltam vele szemben ez ok.. viszont a "buli-t" nem valalom, o jott vissza figyelmetlenul.. szoval gratulalj masnak.. es kerlek legkozelebb gratulalgatas nelkul ovj.. kosz..Night írta:Ovom P. Vargat az 5.02-nel okozott buli miatt. Nagyon csunya, amit csinalt Cselttel, siman lett volna hely, de o kitolja a fure... 3 embert szivat meg... gratulalok.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég