Autósport - MGyOB, WTCC, ETCC, stb

Már véget ért bajnokságot topicjai
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Re: 2011-es Magyar Gyorsasági Országos Bajnokság

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.05.01. 18:49

Alfaával ment anno thompson, a Vectrán dupla féknyereg van elöl pl. Többen én sem tudok :D

Jó képek, a 12. fotón rajta vagyunk Ingyvel meg Rátkai Janival :D
The Power of Dreams
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.05.01. 19:06

Mugen írta:Alfaával ment anno thompson, a Vectrán dupla féknyereg van elöl pl. Többen én sem tudok :D

faszájtosak a képek
hát szicsóval egyet értek most én is irigykedem sajnos nem tudtunk kimenni
de nem meg mondtam bika? h azér mennénk ki h lássunk győzni a 8.helyről, sajnos nem a 8.ról de nyertél :D ;)
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2011.05.01. 19:27

Jó képek! :)
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.05.01. 19:57

Beni és Gabi közt megállapodás van, hogy ha látják hogy gyorsabb a másik, elengedik egymást. Nagyon jóban vannak. Beninek sajnos elment a kormányközép, és nem is tudta volna tartani Gabit, ha meg feltartják egymást, az nagyobb gond lett volna.
Emerico - Head of SIMCo
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.05.01. 20:03

emerico írta:Beni és Gabi közt megállapodás van, hogy ha látják hogy gyorsabb a másik, elengedik egymást. Nagyon jóban vannak. Beninek sajnos elment a kormányközép, és nem is tudta volna tartani Gabit, ha meg feltartják egymást, az nagyobb gond lett volna.
Ez szép dolog...tényleg,de a csapat nem orrol érte? :)
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.05.01. 20:06

Mugen írta:Alfaával ment anno thompson, a Vectrán dupla féknyereg van elöl pl. Többen én sem tudok :D

Mondom,hogy akadozott a hang is! :lol:
A féknyerget hallottam,hogy dupla,de akkor a többi káosz volt,vagy a műsorvezető volt erdőben. :lol:
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.05.01. 20:14

Szicsó írta:
emerico írta:Beni és Gabi közt megállapodás van, hogy ha látják hogy gyorsabb a másik, elengedik egymást. Nagyon jóban vannak. Beninek sajnos elment a kormányközép, és nem is tudta volna tartani Gabit, ha meg feltartják egymást, az nagyobb gond lett volna.
Ez szép dolog...tényleg,de a csapat nem orrol érte? :)
Mér orrolna? ( A ferrári megorrolt Massára amikor tavaly véletlenül elengedte Alonsot?) :D
ne menjünk bele :lol: 8-)
még1x gratula mindegyiknek
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Kola19

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2011.05.01. 20:16

Na ez a nap fantasztikus volt! Még az ujjamat is lerágtam a versenyen. Hatalmas gratuláció Gabinak, tegnap még azt mondta hogy szar minden, ma meg szárnyalt eső ide, eső oda. Gratulálok még Beninek, és Máténak a remek szereplésért. Tim Gáborral és apukájával sikerült beszélgetni, és fantasztikus embereket ismertem meg személyesen.

A rendezvény elég színvonalas volt, bár akadtak gondok a műsorvezetővel. Ami nagyon nem tetszett amikor azt mondta, az 502-es rajtszámmal vezet Ballai Máté. Kicsit nem volt képben.
Beszélgettünk egy szerelő édesanyjával aki mesélte hogy a Ladies cup résztvevői milyen hisztisek. Állítólag még a telefonjukat is el kellett venni, mert vitték volna magukkal a pályára is.
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.05.01. 23:07

Mugen írta: Jó volt látni új arcokat, Kamival Gyurkáékkal és Tepivel nem sikerült találkozni viszont. :(
Sajnálom, hogy nem tudtam sokatokkal találkozni, de higgyétek el, az is külön szervezés volt, hogy letudjak menni a parkferme-hez, amikor bejönnek Bikáék, hogy üdvözöljem és köszönjek Nekik. Annyi szervezési és irányítási meló volt, hogy 8-tól ma este 8-ig szinte le sem álltam, egész nap a versenyirányítás, felügyelők, versenyiroda, időmérés, percfermé, technikai bizottság és a boxutca között ingáztam...

Nagyon nagy csatát vívtatok!

Bika!
Nagyon nagy gratuláció azért, hogy sikerült nyerned, azért láttam hogy Ballai a 2-es kanyarban megkönnyítette az előre jutásodat. A tegnapi nap sem volt semmi, de a mai!! És még tartottál az esőtől! :)

Ballai!
Le a kalappal előtted! Hát kellett itt idegeskedni? :) 6. rajthely, majd egy 6. és egy 3. hely! Első verseny! 3. hely taknyos pályán! Sőt még megélhettél egy Safety Car-os rajtot is! :) Féltettem a Suzukikat, nehogy megtörjétek magatokat az 1-es kanyarban :)

Magyar Laci!
Neked is gratulálok! A tegnapi műszaki hiba után, ez a mai egy remek verseny volt. Nagyon szépen jöttél felfelé, pedig tudjuk, hogy nem egyszerű a Suzukikkal felkapaszkodni. Sajnáltam hogy a tegnapi nap miatt annyira a végéről rajtoltál, mert az SC miatt sokkal jobban széthúzódott a mezőny a rajtnál.

Beni!
Neked is gratulálok, bár Téged csak is a sport oldalról ismerlek és csak is távolról.

Kár hogy idén több Hungaroringes Suzuki verseny nem lesz, mert a legközelebbire kiharcoltam volna, hogy Én adhassam át valamelyikőtöknek a díjat, megtisztelő lett volna :D

Gratulálok még egyszer, a mai nap fénypontja volt a futamotok.
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.05.01. 23:11

Apropó!

Sry, ez idétlenül fog hangzani.

De tegnap, kikkel is találkoztam a Parcferménél? :) Nem volt sok időm lent lenni, ezért voltam olyan szétszórtan, kapkodós..
Válasz küldése