Meg kell állni. De nem kötelező bármit is csinálni.Demes írta:Persze, nem a büntetést vitatom, tudom, hogy én voltam a hibás. Lesson learned. Köszi a felvilágosítást!
edit: Még egy kérdés - az egy kötelező boxkiállást úgy kell elvégeznem mintha stop&go-t kaptam volna? Bemegyek, csekkolom hogy semmit se csináljanak, megállok és rögtön mehetek is tovább? Vagy elég csak áthajtanom?
GTR EVO - DTM 2009 - Általános társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: GTR EVO - Általános társalgó
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Sziasztok !
Sajna lehet hogy a mai futamot is ki kell hagynom meló miatt,de ha hazaérek időben akkor jövök.
Pitbull
Sajna lehet hogy a mai futamot is ki kell hagynom meló miatt,de ha hazaérek időben akkor jövök.
Pitbull
Hello
Sajnos nem tudok reszt venni a mai futamon sem. Sok sikert, hf.
Sajnos nem tudok reszt venni a mai futamon sem. Sok sikert, hf.
-
Tamas Wágner
Én jövök.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Én ezt nem értem mi volt ma velem.
Kilöktem a rajtnál a csapattársam, kilöktem Veres kollegát, idióta helyen lefulladtam, 3x voltam boxba. jáááááá
Kilöktem a rajtnál a csapattársam, kilöktem Veres kollegát, idióta helyen lefulladtam, 3x voltam boxba. jáááááá
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Majd lécci valaki írja le h tudok a TS-en interjuvolni mert mentem vna most is csak nem tudtam mit lőjek be...
THX
THX
" Hogy győztes legyél, nem kell mindig nyerned. " - Pintér Krisztián - PK CarSport
-
Adam Jonas
Holnap majd keress meg, segítek.Chriss írta:Majd lécci valaki írja le h tudok a TS-en interjuvolni mert mentem vna most is csak nem tudtam mit lőjek be...![]()
THX
-
zsolti-010
Jó kis futam volt a mai is.Végre a létszám is megvolt egy normális versenyhez.Cseh Tomitól elnézést amiért megforgattalak,tudom ezzel még nem lehet visszacsinálni,elrontottam a versenyed.bocsi.
Zsolti Bartha
HELL RACING Team #10
HELL RACING Team #10
És ezek után én az egyetlen boxkiállásom után csak annyit láttam hogy wioooooom elhúzol mellettem, nem is akartam elhinni hogy Te is leköröztél, kb három kör alatt.emerico írta:Én ezt nem értem mi volt ma velem.
A verseny amugy nem volt rossz, rajtot úgy néz ki még gyakorolnom kell, az első kanyarban, hogy kivülálljak a bunyóból, elég szélesen vettem, ennek eredményeként kb 7 helyet veszítettem...
Végül utána Krisz rávilágított a 'problémámra' - elöl .49-es köröket mentek, nekem meg csak .51-ek sikerültek...ez van.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
igen, volt kb 15 jó köröm, az első 4 mögött tudtam vonatozni, a tempot simán tartottam. akkor nagyon sokat jöttem előre, kihasználva a lekörözéseket.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo