Hu hát nem volt 1 egyszerű futam
Verseny felénél kezdtem számolgatni egyenesben h ki fogja-e bírni a benzin mert többet fogyasztottam sokkal mint amire vártam. Gondoltam majd ha verseny vége fele érek, majd számolok, inkább figyelem a pályát

Aztán elérkezett az a pont kiállás után h nem fogja kibírni a végéig vagy ha kibírja akkor nagyon neccesen. Próbáltam spórolni úgy h közbe Gabi jött mögöttem 7secre, gondoltam a végéig max szépen elfogy az előnyöm, nagy cucc

3 kör után már csak 3-4sec volt az előnyöm és minden körben tizedeket kaptam. Aztán próbáltam kicsit megnyomni, nem akartam Bikát közel engedni mert tudtam h egyenesben sokkal gyorsabb és ha meg is előz nem tudom visszaelőzni. Szerencsére hibázott és visszavettem mint állat, egyenesben elvettem a gázt h 7esben ne visítson, hamar felváltogattam és végül kibírta
Nagyon jó verseny volt, ha többet teszteltél volna Bika még izgalmasabb lett volna, de tartsd meg a jó szokásod és gyakorolj még ennél is kevesebbet
Jani, én azt hittem simán elfordulsz előttem, azért is fékeztem később h ne érjünk össze és belül elmész előttem. Tudom te se akartál koccolni. Nagyon korrekt volt