Társalgó
Re: Társalgó
Nem volt most időm készülni, konkrétan azt sem tudom milyen pálya lesz 
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Emerico
Lehet este ráérek, van rá mód, hogy beugranék valaki helyett?
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Hát hogy a viharba ne volna !Szkarol írta:Emerico
Az én autóm szabad mivel holnap motor versenyem lesz és nem tudok jönni estére, Szóval az alábbi autó mára a tiéd
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám
Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Név: Pető Ádám
Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Köszönöm szépen, de azért megvárom, hogy a ,,Főnök" rábólint-e?Vettel5 írta:Hát hogy a viharba ne volna !Szkarol írta:Emerico
Az én autóm szabad mivel holnap motor versenyem lesz és nem tudok jönni estére, Szóval az alábbi autó mára a tiéd![]()
: #1 Jenson Button - Mclaren
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Ha 10-15 elperccel tolnátok a verseny kezdését azt megköszönném. Egyébként nem valószínű, hogy oda érek a versenyre.
Név:Füzy Barna
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
gyere gyereSzkarol írta: Köszönöm szépen, de azért megvárom, hogy a ,,Főnök" rábólint-e?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
jegember95
- 2024 licenszes
hát ez nem igaz
átok ül rajtam a rtf1 alatt
most még elég jól is indult a verseny, de aztán a kormány, vagy az rfactor kezdett meggágyulni, egyenesekben, és kanyarokban is elrángatta a kormányt(nézzétek meg a visszajátszásba), és így iránythatatlan volt, és ami még rosszabb, Maros Gergely versenyét is elrontottam, ezer bocsánat, nem tudtam mit csinálni, sajna pont eléd pörögtem be
hát remélem spaban fordul a kocka
átok ül rajtam a rtf1 alatt
most még elég jól is indult a verseny, de aztán a kormány, vagy az rfactor kezdett meggágyulni, egyenesekben, és kanyarokban is elrángatta a kormányt(nézzétek meg a visszajátszásba), és így iránythatatlan volt, és ami még rosszabb, Maros Gergely versenyét is elrontottam, ezer bocsánat, nem tudtam mit csinálni, sajna pont eléd pörögtem be
A futam az jól indult rajtnál 4 hely előzés asszem.
Sajna kisebb féktárcsákat raktam és így teli tankal nehezen tudtam megállni és sokszuor elment a kocsinak a fara.Ráadésul kaptam egy stop/go büntetést "pályavágásért" aztán áthalytásost mert gyorsan mentem ki a boxból.
Nagy Zoltántól kérdezném ha sokkal gyorsabb vagyok nem tudott volna félreállni?Nem haragszom csak úgy érdekelne mert a célegyenes elötti kanyarba is olyan lassan mentél hogy már nem tudtalak kikerülni.
Na mind1 spába hátha jobb lesz.
Sajna kisebb féktárcsákat raktam és így teli tankal nehezen tudtam megállni és sokszuor elment a kocsinak a fara.Ráadésul kaptam egy stop/go büntetést "pályavágásért" aztán áthalytásost mert gyorsan mentem ki a boxból.
Nagy Zoltántól kérdezném ha sokkal gyorsabb vagyok nem tudott volna félreállni?Nem haragszom csak úgy érdekelne mert a célegyenes elötti kanyarba is olyan lassan mentél hogy már nem tudtalak kikerülni.
Na mind1 spába hátha jobb lesz.
-
jegember95
- 2024 licenszes
na kiderült kormányhiba volt, és hogy mennyire nincs szerencsém az rtf1-eljegember95 írta:hát ez nem igaz![]()
átok ül rajtam a rtf1 alatt![]()
most még elég jól is indult a verseny, de aztán a kormány, vagy az rfactor kezdett meggágyulni, egyenesekben, és kanyarokban is elrángatta a kormányt(nézzétek meg a visszajátszásba), és így iránythatatlan volt, és ami még rosszabb, Maros Gergely versenyét is elrontottam, ezer bocsánat, nem tudtam mit csinálni, sajna pont eléd pörögtem be![]()
Ki nyert?