há mondtam énSzatocs írta:Tényleg nem sok fantázia van a koreai pályában: bal-jobb-bal-jobb-bal-jobb. Könnyű lesz megtanulni.
Emerico, változtattál valamit a fizikában?
Társalgó
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
igen, kicsit stabilabb féktávon, meg elvettem pár LE-t, mert a 780 az sok volt. Utána olvastam, inkább 730 körül vannakSzatocs írta: Emerico, változtattál valamit a fizikában?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Igaz csak 3 kört mentem, de mintha a hátsó kerék jobban melegedne, mint eddig. De könnyen lehet, hogy ez csak a nem túl magabiztos gázadásokból adódtak. 
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
töredelmesen bevallom, én mostanában kezdtem neki ennek a modnak, de ez annyira élethű, hogy bűn lenne , ha egész évben
nem játszanánk vele.
a sompir bajnokságában is nyomtam 1évig, de ez a " realfeeling" ez igen!!! aki tényleg kihívást akar, na ez arra nagyon jó.
szerintem menjen egész évben, mert aki ezt elvezeti, az tényleg megtanul vezetni.
remélem, Ti is így gondoljátok...
Hannibal
nem játszanánk vele.
a sompir bajnokságában is nyomtam 1évig, de ez a " realfeeling" ez igen!!! aki tényleg kihívást akar, na ez arra nagyon jó.
szerintem menjen egész évben, mert aki ezt elvezeti, az tényleg megtanul vezetni.
Hannibal
Így gondolom én is.Ez olyan mod, hogy aki egyszer is kipróbálja azt nem lehet felállítani tőle a géptől.(pl.:Jó Apám-Suzuki verseny előtt)Hannibal írta:töredelmesen bevallom, én mostanában kezdtem neki ennek a modnak, de ez annyira élethű, hogy bűn lenne , ha egész évben
nem játszanánk vele.
Hannibal
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
szerintem még egy szezon beleférne az idei autókkal is.nagyon jó a mód.Hannibal írta:töredelmesen bevallom, én mostanában kezdtem neki ennek a modnak, de ez annyira élethű, hogy bűn lenne , ha egész évben
nem játszanánk vele.
Hannibal
Jó lenne ha a törése is élethű lenne mint a képen látszik is a főoldalon
Lehet akkor előbb esnél ki.kubica07 írta:szerintem még egy szezon beleférne az idei autókkal is.nagyon jó a mód.Hannibal írta:töredelmesen bevallom, én mostanában kezdtem neki ennek a modnak, de ez annyira élethű, hogy bűn lenne , ha egész évben
nem játszanánk vele.
Hannibal
Jó lenne ha a törése is élethű lenne mint a képen látszik is a főoldalon
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
az biztosPaffy írta:Lehet akkor előbb esnél ki.kubica07 írta:szerintem még egy szezon beleférne az idei autókkal is.nagyon jó a mód.Hannibal írta:töredelmesen bevallom, én mostanában kezdtem neki ennek a modnak, de ez annyira élethű, hogy bűn lenne , ha egész évben
nem játszanánk vele.
Hannibal
Jó lenne ha a törése is élethű lenne mint a képen látszik is a főoldalon![]()
De mind 1 mert ha megsérűl a kerékösszetartás olyan mintha letörne szall mind 1 de a szárny az letörhetne úgy mint a codmastersesbe
Én is nagyon szívesen végignyomnék 1 szezont, nagyon vártam már 1 nehéz F1es modra ahol a létszám is 17felett van, ráadásul ez a szombat esti időpont nekem a legtökéletesebb
Mellesleg a társaság is nagyon jó 
Név: Pintér Roland
Főleg akkor lenne jó ha mindenki tizedekre lenne a másiktól.Mert edig úgy van hogy te más dimenzióban autózol és mögötted másodpercekreJeRm írta:Én is nagyon szívesen végignyomnék 1 szezont, nagyon vártam már 1 nehéz F1es modra ahol a létszám is 17felett van, ráadásul ez a szombat esti időpont nekem a legtökéletesebbMellesleg a társaság is nagyon jó
Remélem lesz még ezzel a fizikával bajnokság (F1) mert összerázodna a mezőny