Elvileg lesz, de nem biztos.Szerintem nem lesz.lacko1113 írta:Sziasztok! Most néztem a naptárt és elvileg funrace lesz ma, de nincs semmi info róla. Ez elírás vagy tényleg lesz ma valami?
Általános Társalgó
Re: Általános Társalgó
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Be kéne állitani hogy csak magyar keresztnevekkel lehessen regelni.Akkor hátha nem lenne ennyi spam.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
és mondjuk a 36. zoltán hogy regel be?kaszasi írta:Be kéne állitani hogy csak magyar keresztnevekkel lehessen regelni.Akkor hátha nem lenne ennyi spam.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
http://www.simracingworld.com/files/dow ... ution-mod/

Ja igen Emerico nem késtem le még a nevezést 'emil' elment
Ja igen Emerico nem késtem le még a nevezést 'emil' elment
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Azt nem lehet beállítani a fórumban, hogy itt oldalt a nick nevek és adatok között legyen egy olyan sor, hogy név amit mindenki kitölthet és akkor mindenki tudja, hogy ki kicsoda.
Vagy akkor meg kell egyezni, hogy mindenki kiírja aláírásba a becses nevét és a nickjét. De valóban jó lenne valami megoldás a dologra.
Vagy akkor meg kell egyezni, hogy mindenki kiírja aláírásba a becses nevét és a nickjét. De valóban jó lenne valami megoldás a dologra.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Vagy a regisztrációhoz berakni egy szinte olvashatatlan ellenőrző bizbaszt, ami megnézi, hogy ember vagy-e, vagy nem, és akkor a robotok majd nem fognak jönni...
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Sógor, nekem más ötletem van. Mivel ezek a spamok a mi témáinkba nem írnak, kizárólag saját topicot hoznak létre a fórumban, így szerintem olyan beállítás kéne, hogy csak Emerico, mint adminisztrátor nyithasson új topicokat.kaszasi írta:Be kéne állitani hogy csak magyar keresztnevekkel lehessen regelni.Akkor hátha nem lenne ennyi spam.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Hát az sem rossz, de mivan ha vki rendes topicot szeretni nyitniApophis írta:Sógor, nekem más ötletem van. Mivel ezek a spamok a mi témáinkba nem írnak, kizárólag saját topicot hoznak létre a fórumban, így szerintem olyan beállítás kéne, hogy csak Emerico, mint adminisztrátor nyithasson új topicokat.kaszasi írta:Be kéne állitani hogy csak magyar keresztnevekkel lehessen regelni.Akkor hátha nem lenne ennyi spam.
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám
Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Név: Pető Ádám
Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Mi a szar van a logitech céggel???Nem lehet rendeltetni G27-et.Sehol semmi.Májusra talán megjönne.Heeee?Májusra?

“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)