Általános Társalgó
-
Debilon
- Kormány: Logitech DFGT
Re: Általános Társalgó
tegnap este is nyomták a rajttól.. éjfélig néztem is, de aztán hírek jöttek és után méág volt vagy 2 órát
Go Ravens!
Én a hírekig néztem aztán álomba zuhantamDebilon írta:tegnap este is nyomták a rajttól.. éjfélig néztem is, de aztán hírek jöttek és után méág volt vagy 2 órát
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám
Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Név: Pető Ádám
Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Logitech Momo RacingMugen írta:Milyen kormány? Nekem a DFP-ben szakadt el az egyik átvezetőkábel.
Neked lehet már 2, és összezártak.
Nekem sem működik a kormánygombok fele.
Nem nagyon szeretek szétszedni elektromos és digitech-es dolgokat, mert hajlamos vagyok arra, hogy hozzá- illetve leforrasztgassak kondikat az alaplapokról, mert nem tetszenek az elhelyezései, vagy éppen kísérletezni támad kedvem, vagy a régen tanultakat próbálom feleleveníteni.
Viszont szétszedtem...aztán szidtam a Logitechet, hogy egy ilyen egyszerű dologért, anno milyen sokat kértek el...
Nah, de sem pókot, sem bogarat, semmiféle élősködőt és ízeltlábút nem találtam benne. A megszokott por, ami aránylag még kevés is volt benne, pedig szerintem már több mint 4 éves a szerkezet.
Szétszedtem apró darabokra, kábeleket, csokikat, nyomtatott áramköröket, motort... majd mindegyiket alaposan megtisztítottam, átnéztem, leellenőriztem és ismét összeszereltem.
Eredmény:
Most minden jól működik! Örülök.
Konklúzió:
Fogalmam sincs mi a szösz sercent el benne, ami durrant, s elégett...mert nyoma nem volt
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
nomármost. ha egy pók elég, akkor azt te nem fogod megtalálni

Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Tropie írta:Logitech Momo RacingMugen írta:Milyen kormány? Nekem a DFP-ben szakadt el az egyik átvezetőkábel.
Neked lehet már 2, és összezártak.
Nekem sem működik a kormánygombok fele.
Nem nagyon szeretek szétszedni elektromos és digitech-es dolgokat, mert hajlamos vagyok arra, hogy hozzá- illetve leforrasztgassak kondikat az alaplapokról, mert nem tetszenek az elhelyezései, vagy éppen kísérletezni támad kedvem, vagy a régen tanultakat próbálom feleleveníteni.
Viszont szétszedtem...aztán szidtam a Logitechet, hogy egy ilyen egyszerű dologért, anno milyen sokat kértek el...
Nah, de sem pókot, sem bogarat, semmiféle élősködőt és ízeltlábút nem találtam benne. A megszokott por, ami aránylag még kevés is volt benne, pedig szerintem már több mint 4 éves a szerkezet.
Szétszedtem apró darabokra, kábeleket, csokikat, nyomtatott áramköröket, motort... majd mindegyiket alaposan megtisztítottam, átnéztem, leellenőriztem és ismét összeszereltem.
Eredmény:
Most minden jól működik! Örülök.
Konklúzió:
Fogalmam sincs mi a szösz sercent el benne, ami durrant, s elégett...mert nyoma nem volt
Minden elismerésem, Én csak szétszedni imádok minden kütyüt.....
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Most lehet hinni a naptárnak ami a főoldalon van,hogy BTCC-lesz hétfőn?Csak mert pihentetem a Suzukit kicsit.
Ha jól láttam Fun csak lehet,hogy szombaton lesz?Lehet akkor nem érek rá.
Ha jól láttam Fun csak lehet,hogy szombaton lesz?Lehet akkor nem érek rá.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
kavar van. hétfőn suzuki lesz.
ha minden jól megy, akkor szombaton pedig F1-es funrace lesz
ha minden jól megy, akkor szombaton pedig F1-es funrace lesz
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Köszönöm, de inkább a felsőoktatásé az érdem, hogy érdekesen oktatták a digitechet.Szkarol írta: Minden elismerésem, Én csak szétszedni imádok minden kütyüt.....
Amúgy idén lesz 6 éves a kormányom
Nem lehetne valahogy úgy beállítania a fórumot, hogy a valós nevek is láthatóak legyenek?Mert néha már én is keverem az embereket, verseny után, pláne az újonnan jötteket.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Személyiségi jogokról nem hallottál Piffy?Paffy írta:Nem lehetne valahogy úgy beállítania a fórumot, hogy a valós nevek is láthatóak legyenek?Mert néha már én is keverem az embereket, verseny után, pláne az újonnan jötteket.