MA LESZ KÖZVETÍTÉS
GTR EVO - DTM 2009 - Általános társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: GTR EVO - Általános társalgó
igen,
MA LESZ KÖZVETÍTÉS

MA LESZ KÖZVETÍTÉS
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
mivel nem tudok WarmUp alat csatlakozni, így a mai futam is kimarad :S
Mai Futam !
Hát mit mondjak gyakoroltam rá vagy 100 kört ,7 lettem időmérőn,erre valamiért dnf-et kaptam a rajt előtt,kár hogy senkit nem érdekelt,így nélkülem rajtolt el a mezőny.
Szerintem egy restart belefért volna,de most már mindegy.
Tanulság : legközelebb nem hívom be plusz pénzért a munkatársamat,hogy itt lehessek a futamon.
Hát mit mondjak gyakoroltam rá vagy 100 kört ,7 lettem időmérőn,erre valamiért dnf-et kaptam a rajt előtt,kár hogy senkit nem érdekelt,így nélkülem rajtolt el a mezőny.
Szerintem egy restart belefért volna,de most már mindegy.
Tanulság : legközelebb nem hívom be plusz pénzért a munkatársamat,hogy itt lehessek a futamon.
én úgy a tizedik kör után egyedül autóztam tovább 
volt vmi a szerverrel?
volt vmi a szerverrel?
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A szerverrel semmi nem volt.
Pitbull, és mindenki.
Az EVO olyan, hogyha a session elindul, nincs visszalépés, ha ujra indítom, akkor ujra kell időmérést futni, mert nem lehet rajtrácsot csinálni.
A futam egyébként nagyon jó volt, én meg nagyon béna

Pitbull, és mindenki.
Az EVO olyan, hogyha a session elindul, nincs visszalépés, ha ujra indítom, akkor ujra kell időmérést futni, mert nem lehet rajtrácsot csinálni.
A futam egyébként nagyon jó volt, én meg nagyon béna
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Jó volt a futam, csak rajtnál nekem nem volt elindítva a motor
Így negyedikről utolsó hely...
Azután igyekeztem behozni, de hát...onnantól nem volt az igazi.
Na majd legközelebb.
Grat mindenkinek!
@Szatocs: mondom, én voltam az...bocs.
Így negyedikről utolsó hely...
Azután igyekeztem behozni, de hát...onnantól nem volt az igazi.
Na majd legközelebb.
Grat mindenkinek!
@Szatocs: mondom, én voltam az...bocs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Demes 2009.06.17. 22:05-kor.
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Én meg a rajtnál beleszálltam valakibe, mert nem indult el, ezután Knife-ot üldöztem, de nem tudtam befogni.
Valami van a gépemmel is, mert 15 FPS volt végig, emiatt szálltam bele Knife-ba is (bocs, remélem nem tört az autód), és emiatt nem tudtam tartani az íveket... Remélem az ajánlott driver csere megoldja a köv futamra.
Valami van a gépemmel is, mert 15 FPS volt végig, emiatt szálltam bele Knife-ba is (bocs, remélem nem tört az autód), és emiatt nem tudtam tartani az íveket... Remélem az ajánlott driver csere megoldja a köv futamra.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Elégedett vtam: jó qualy (gazso csapattársam vmi irtózatos kevéssel 0.000000005-el előzött meg, szép volt), a versenyben pedig egy 2. hely! A sok gyakorlás és setupolás meghozta az eredményt!
Grat PK Carsport 1. és 2. hely! Yessss!
Találkozunk a next versenyen!
Grat PK Carsport 1. és 2. hely! Yessss!
Találkozunk a next versenyen!
" Hogy győztes legyél, nem kell mindig nyerned. " - Pintér Krisztián - PK CarSport
-
Adam Jonas
Írok már én is egy kicsikét. 
Időmérő: őszintén szólva meglepődtem. Számítottam rá, hogy az elejébe leszek, mivel hétközben offline gyakorlásnál sorra futottam a 19 elejéket, amibe volt 2-3 19.0 is. Úgy voltam vele, hogyha benne leszek az első 6-ba akkor már sínen vagyok vele, de végül nagy meglepetésemre a 3. helyet sikerült megszereznem.
Futam: Nagyon jól jöttem el a rajtnál, sztem egy picit jobban, mint Krisztián, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy megfogjam.
Első kanyarba nagyon vigyáztam, hogy nehogy valami kocc után kipörgés legyen, na meg ugye az a fal...
Majd jött 4-5 körön keresztül a vonatozás. Előttem Krisz, mögöttem ZsoZso, majd egyszer csak azt láttam, hogy ZsoZso eldobja a kocsit. :S Így egyedül mentem Krisztián után, próbáltam kívül-belül benézegetni, de nem tudtam hibára kényszeríteni. Ahogy közeledtünk a közepe felé, láttam, hogy egyre jobban lelassul, míg végül a 17. kör környékén elfékezte az egyik balost, amin én úgy meglepődtem, hogy én is elfékeztem a kanyart, majd fű, 4 másodperc veszteség a mögöttem jövő Bartha Zsoltival szemben. 19. kör végén kijöttem a boxba, tankolás, majd első gumicsere (amit aztán később jól megszívtam). Visszaestem így a 6. hely környékére, Emerico mellé fordultam pont ki hideg gumikkal, meg akartam előzni, de ebből pörgés lett a vége.
Majd még 2szer megforogtam, viszont Emerico is hibázott, így előrejöttem az 5. helyre. ZsoZso került elém, aki kiment boxba, s mire vissza kijött, 3-4 mp volt a különbség. Ezt az utolsó előtti körig sikerült annyira ledolgoznom, hogy a második időmérőpont utáni balosba sikerült egy kifékezéssel megelőznöm (picit összeérte a kocsi, sztem belefért a sportszerűség határába, de ha nem, akkor ezer bocs). Innen már csak haza kellett hozni a vasat, amelyet sikerült is, 4. helyen befejezve a versenyt. 
Ez volt itt az első futamom, értékes tapasztalatokat gyűjtöttem. Talán ha nem cseréltem volna gumit, meg lehetett volna a 3. hely is.
Majd legközelebb jobban letesztelem a gumikopást, mert ez így most számomra kicsit gázos volt. Sajnálom, hogy Dani nem tudott jönni, azonban ezzel a mai eredménny
el megmutattuk, hogy a Target-Castrol AMG Merci csapat is viszonylag erős.

Szeretnék gratulálni a PK Carsportnak, Gazsónak és Krisztiánnak, szép versenyt futottak, megérdemelték a kettős győzelmet.
Természetesen a többieknek is szeretnék gratulálni, akik teljesítették a 31 körös távot.
Találkozunk 2 hét múlva!
Időmérő: őszintén szólva meglepődtem. Számítottam rá, hogy az elejébe leszek, mivel hétközben offline gyakorlásnál sorra futottam a 19 elejéket, amibe volt 2-3 19.0 is. Úgy voltam vele, hogyha benne leszek az első 6-ba akkor már sínen vagyok vele, de végül nagy meglepetésemre a 3. helyet sikerült megszereznem.
Futam: Nagyon jól jöttem el a rajtnál, sztem egy picit jobban, mint Krisztián, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy megfogjam.
Ez volt itt az első futamom, értékes tapasztalatokat gyűjtöttem. Talán ha nem cseréltem volna gumit, meg lehetett volna a 3. hely is.
el megmutattuk, hogy a Target-Castrol AMG Merci csapat is viszonylag erős.
Szeretnék gratulálni a PK Carsportnak, Gazsónak és Krisztiánnak, szép versenyt futottak, megérdemelték a kettős győzelmet.
Találkozunk 2 hét múlva!
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
Pitbull a múltkori versenyen velem volt ilyen, sajnállak tényleg 
A futamról: Jó is volt meg nagyon nem, az időmérőn nem sikerült menni jó kört.
A versenyen a kezdés utáni tulakodásból 8.-nak jöttem el egy körig bírtam is, sőt gyorsabbnak tűntem mint az előttem lévő, sajna elszúrtam a féktávot a 2. körben és vissza estem 2 helyet. Majd a célegyenes végén Demes István eltalált és megforgatott (Kicsit lecsúsztam az ívről, így belassultam, de István nem vett el a gázból sajna) és utolsó lettem. Majd Emerico elé kerültem, jót csatáztunk volna, de megint elrontottam a féktávot.
Volt néhány furcsaság a játékban, amikor bementem a boxba, nem nyomtam egyből a megerősítést, ezért vagy 30mp-ig tököltek, utána elmúlott a FFB a kormányból és a limiter kikapcsolódása után beleálltam a falba. Igy innen már végig utolsó voltam 55 mp-vel lemaradva, de a lekörözőkhöz és az elöttem lévőkhöz képest nem mentem lassan.
Kár hogy elbénáztam párszor:(
A futamról: Jó is volt meg nagyon nem, az időmérőn nem sikerült menni jó kört.
A versenyen a kezdés utáni tulakodásból 8.-nak jöttem el egy körig bírtam is, sőt gyorsabbnak tűntem mint az előttem lévő, sajna elszúrtam a féktávot a 2. körben és vissza estem 2 helyet. Majd a célegyenes végén Demes István eltalált és megforgatott (Kicsit lecsúsztam az ívről, így belassultam, de István nem vett el a gázból sajna) és utolsó lettem. Majd Emerico elé kerültem, jót csatáztunk volna, de megint elrontottam a féktávot.
Volt néhány furcsaság a játékban, amikor bementem a boxba, nem nyomtam egyből a megerősítést, ezért vagy 30mp-ig tököltek, utána elmúlott a FFB a kormányból és a limiter kikapcsolódása után beleálltam a falba. Igy innen már végig utolsó voltam 55 mp-vel lemaradva, de a lekörözőkhöz és az elöttem lévőkhöz képest nem mentem lassan.
Kár hogy elbénáztam párszor:(
Név:Füzy Barna