Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.01.22. 23:09

Matthew91 írta: Megdöbbenésemre aztán, mikor utolért a 6. (Füzy Barna) és a 7. (Kaszap Zsolt) helyezett, őket olyan szinten engedted el, hogy az egész náci hadsereg elmasírozhatott volna.

Aztán leelőztelek (leköröztelek), de pár száz méterrel később Zsolt elrontott egy kanyart, ezért lefékeztem, hogy ne zavarjak be, mert nagyon csatáztak Barnával, de ezt kihasználva te visszaelőztél, ráadásul úgy, hogy levágtad a sikánnál a jobbost. Ekkor lett pár ősz hajszálam.
.
nem nagyon figyeltem a futamot :D csak a feléig
jó a szöveg máté :D szokásos :D

ősz hajszálad? :D nincs is hajad basszus :D ill hát van csak 1mm :D szerinted kit érdekel az hogy lett ősz hajszálad? úgy se látja senki :D
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
kubica07

Hozzászólás Szerző: kubica07 » 2011.01.22. 23:12

Matthew91 írta:Én csak annyit kérdeznék Pesti Martintól kíváncsiságból - tehát ne vedd támadásnak, mert nem haragszom -, hogy: Miért versenyeztél velem?

Úgy értem, hogy leköröztelek /volna/, de olyan szinten védted a pozíciód, mintha az első helyért küzdenénk. Jó párszor 5-10 méterre voltam, nem hiszem, hogy nem adta be a kék zászlót. Volt olyan is, hogyha közel értem eléggé vágtad vagy kinyújtottad a kanyarokat.

Megdöbbenésemre aztán, mikor utolért a 6. (Füzy Barna) és a 7. (Kaszap Zsolt) helyezett, őket olyan szinten engedted el, hogy az egész náci hadsereg elmasírozhatott volna.

Aztán leelőztelek (leköröztelek), de pár száz méterrel később Zsolt elrontott egy kanyart, ezért lefékeztem, hogy ne zavarjak be, mert nagyon csatáztak Barnával, de ezt kihasználva te visszaelőztél, ráadásul úgy, hogy levágtad a sikánnál a jobbost. Ekkor lett pár ősz hajszálam.

Tehát mondom, nincs harag, mert nem vesztettem pozíciót és balesetet sem szenvedtem, csak nem látom a logikát ebben, de lehet bennem van a hiba.
Bocs.lehet h párszor kiadta a kéket nem figyeltem azt se tudtam h lekörözött vagy mert egy ilyen színű kocsi mint a tied pörgött ki elöttem és mivel a kocsim szinte mindenhol sérült volt így arra figyeltem h ne csússzak ki.De aztán észrevettem h le akarsz körözni és mindeg a kanyargós részen másztál rám ott meg nem tudtalak h elengedni mert lehet h neked mentem volna!És az egyenesek be mindig elnyúltam tőled azért is fékeztem mélyet az 1. kanyarba ott utólértél a2. kanyarba is mélyet fékeztem aztán elengedtelek amikor meg visszaelőztelek akk azt hittem h füstöl a motorod (nem nagyon figyeltem arra csak füstöt láttam mert ott is megcsúsztam!De aztán a célegyenes előtti egyenesbe elengetelek.A 6. (Füzy Barna) és a 7. (Kaszap Zsolt) azért tudtam elengedni mert ők a célegyenesbe értek utól és lementem a falhoz h ki ne lökjem őket mert a gumim is már piros volt!!
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.01.22. 23:18

Amíg nem zúztam le a kocsit jó móka volt. Onnan siralmas lett sajnos, mert a kocsi mindenfelé húzott. Ki be jártam a boxból, és szépen visszacsorogtam a mezőny végére.

Következik az F1. Lesz még egy teszt, aztán had szóljon.
Emerico - Head of SIMCo
kubica07

Hozzászólás Szerző: kubica07 » 2011.01.22. 23:19

Bocsánatot kérnék Kiss Attilától amiért nehézkesen engedtem el csak elengedtem 3 versenyzőt és ő a Mansell előtti kanyarban ért útól és nem tudtam ha a kanyar közepén az ideális ívre akar menni vagy máshol megelőzni ezért én bementem de mögöttem volt majd az ideális íven megelőzött bocs ha ezzel feltartottalak! :?
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.01.22. 23:23

Hát egész jó kis futam volt.Jól sikerült a rajt is.A 2 kör elején az a beforgás na az nem kellet volna,M. Pesti keresztben ketten még elfértek előtte de én már csak az első kerekét kaptam,és adtam neki 1 szárnyat.Na így lett oda a 14 helyen nagyon gyorsan. :o Box után Lali után mentem,és nagyon jót csatáztunk.Olyan volt mintha nem is Lali vezetett volna.Jól védekezett meg is izzadtam mire elmentem normálisan mellette.Utána elégé üres térben kocsikáztam a végéig.Kár hogy ennyi volt a GP2.Köszi mindent.Folyt. F1-ben 8-)
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
kubica07

Hozzászólás Szerző: kubica07 » 2011.01.22. 23:29

Ádám helyezés?
Vettel5

Hozzászólás Szerző: Vettel5 » 2011.01.22. 23:32

utolsó 5 percben cumiztam le én is agamat :P Paffy-val szenvedtünk :D Hallom TS-en csere lesz elől :D mondom mi az h csere :D akkor a jobbosban összerétünk ( ahogy illik :) , de seemmi nem volt) :D Aztán szüken a balost és a rázón meg kereszte állok:D Ts-en hallom " Pető a falban " :D csupán cska 2x fulladtam le :D (automata kuplung nélkül ) :D de baromi jó lett volna a vége ugye Ati ? :) :mrgreen: ;) :lol:
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám

Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
kubica07

Hozzászólás Szerző: kubica07 » 2011.01.22. 23:41

kaszasi írta:Hát egész jó kis futam volt.Jól sikerült a rajt is.A 2 kör elején az a beforgás na az nem kellet volna,M. Pesti keresztben ketten még elfértek előtte de én már csak az első kerekét kaptam,és adtam neki 1 szárnyat.Na így lett oda a 14 helyen nagyon gyorsan. :o Box után Lali után mentem,és nagyon jót csatáztunk.Olyan volt mintha nem is Lali vezetett volna.Jól védekezett meg is izzadtam mire elmentem normálisan mellette.Utána elégé üres térben kocsikáztam a végéig.Kár hogy ennyi volt a GP2.Köszi mindent.Folyt. F1-ben 8-)
volt ilyen h nekem jöttél?én nem emlékszem..... :)
Vettel5

Hozzászólás Szerző: Vettel5 » 2011.01.22. 23:45

kubica07 írta:Ádám helyezés?
5. sajna :D
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám

Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.01.22. 23:51

Ja ja.A Qualin nem tudtam ki autózni ami a settben volt.A végén lett volna esély rá de kiforogtam, bele Kaszásiba.Sorry
A verseny rajtját jól elkaptam csak optimista féktávot akartam venni.Marcival jó volt a csata, bár, volt olyan selytésem, hogy ugyis eltünik előlem.A box után láttam, hogy Mugent sikerült megelőzni.Nem értettem Pethő és Gabi miért húz el.De ahogy kezdet fogyni a benya úgy lett jobb a szekerem és jöttem fel rájuk.Ádám jó volt a csata.Érdekes lett volna a vége, ha ott nem dobod el. :P Ez van. :( Remélem tényleg nem tartottam be. :)
Gabi:Bemákoltam, de az autóversenyben nincs ilyen, illetve olyan sem, hogy mi lett volna. :lol:
Neked kell tudnod a legjobban.Hajrá holnap RBR-ben.

Jose A'tila WINNER 8-) :lol: :mrgreen: GP2 :cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Paffy 2011.01.22. 23:53-kor.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Lezárt