Társalgó
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Re: Társalgó
Tényleg egyre jobbak a videók...grat Norbi! 
jegember95 írta:http://www.youtube.com/watch?v=vNmTeEg75TA
Grat szép kis vidi:D
Nem mintha olyan jó időt futottam volna, de le vagyok maradva a hungaroring hotlapsról 
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Gondolom csak az első 9 legjobb időt regisztrálja... 
Szerintem meg nem frissit hotlaps.Futottam jobb időt és nem jelzi.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Az a Ringen levágásnak minősül ha az S kanyarban átdobjuk az autót a kerékvető zöld részén?
Lenne egy kérdésem.Az mitől lehet h a célegyenesbe meg a mansell előtti egyenesben néha nem forogja ki a 4-es fordulatot?Meg a célegyenes közepén 238-ról egyszer csak leesik a sebesség 209-re majd nagy nehezen kiforogja a 4-es fordulatot de már jön a kanyar!És ez mitől lehet?
Szerintem a pedállal lesz valami galibád.A levágás szerintem ok, de nézd meg a SZABÁLYKÖNYVET, ott vannak képek is ilyenekről.kubica07 írta:Lenne egy kérdésem.Az mitől lehet h a célegyenesbe meg a mansell előtti egyenesben néha nem forogja ki a 4-es fordulatot?Meg a célegyenes közepén 238-ról egyszer csak leesik a sebesség 209-re majd nagy nehezen kiforogja a 4-es fordulatot de már jön a kanyar!És ez mitől lehet?
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Lehet igazad van mert a kormányom már régi de beszerzek majd egy újat:DPaffy írta:Szerintem a pedállal lesz valami galibád.A levágás szerintem ok, de nézd meg a SZABÁLYKÖNYVET, ott vannak képek is ilyenekről.kubica07 írta:Lenne egy kérdésem.Az mitől lehet h a célegyenesbe meg a mansell előtti egyenesben néha nem forogja ki a 4-es fordulatot?Meg a célegyenes közepén 238-ról egyszer csak leesik a sebesség 209-re majd nagy nehezen kiforogja a 4-es fordulatot de már jön a kanyar!És ez mitől lehet?
kubica07 írta:Lehet igazad van mert a kormányom már régi de beszerzek majd egy újat:DPaffy írta:Szerintem a pedállal lesz valami galibád.A levágás szerintem ok, de nézd meg a SZABÁLYKÖNYVET, ott vannak képek is ilyenekről.kubica07 írta:Lenne egy kérdésem.Az mitől lehet h a célegyenesbe meg a mansell előtti egyenesben néha nem forogja ki a 4-es fordulatot?Meg a célegyenes közepén 238-ról egyszer csak leesik a sebesség 209-re majd nagy nehezen kiforogja a 4-es fordulatot de már jön a kanyar!És ez mitől lehet?
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)