Rózsaszín kis pillangóval az van, de malackás.bardocz írta:Én meg kérnék gyorsan egy #55-ös rajtszámút, lila alap, sárga csíkok, és a megszokott Subarus malacommal:D
Általános Társalgó
Re: Általános Társalgó
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Kellene a reteknek!Lali írta:El mi !;) Kéne mi!!Szicsó írta:Köszi!![]()
![]()
![]()
...de elvenném ettől a barbártól az autót.
Csak Mugen-t ismételném...szörnyűűű!
Sok embernek a tuning egyenértékű a 20"-os felnivel+80000GW-os hifi+flip-flop dukkó,betonig spoiler-ezve,a belsőtér egy ratyibirodalom,és emellett az autó megy vagy 120-at!
Szóval éljenek a Xenon-csirkék!
ITR-ból csak a moci kellene...
Hamár felni téma akkor nem tudja valaki, hogy ezen a Kopelon milyen lehet?
http://duen.hu/fotoalbum_preview.php?al ... id=1382660
Amúgy én is szívesen raknék egy gt motrot a Polomba, egy kis ültetéssel meg egy szép kis felnivel.De olcsob lenne venni egyet.
De meg vagyok elégedve ezzel a 44kw- al.
És jó volt tegnap hóba vezetni nyári gumikkal.

Amúgy én is szívesen raknék egy gt motrot a Polomba, egy kis ültetéssel meg egy szép kis felnivel.De olcsob lenne venni egyet.
De meg vagyok elégedve ezzel a 44kw- al.
És jó volt tegnap hóba vezetni nyári gumikkal.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Talán nem láttad a formula fordomat, a power minimet, meg a gokartomat?Paffy írta:Rózsaszín kis pillangóval az van, de malackás.bardocz írta:Én meg kérnék gyorsan egy #55-ös rajtszámút, lila alap, sárga csíkok, és a megszokott Subarus malacommal:D
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Nem utána csatlakoztam!De a Formula 2 be volt jó kis lila szekered.Azt használtam amíg nem készült el a fényezés az enyémrebardocz írta:Talán nem láttad a formula fordomat, a power minimet, meg a gokartomat?Paffy írta:Rózsaszín kis pillangóval az van, de malackás.bardocz írta:Én meg kérnék gyorsan egy #55-ös rajtszámút, lila alap, sárga csíkok, és a megszokott Subarus malacommal:DNagy hiba!
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Szerintem egy OZ Superturismo van Corsa-n...tetszetős!Paffy írta:Hamár felni téma akkor nem tudja valaki, hogy ezen a Kopelon milyen lehet?
Amúgy én is szívesen raknék egy gt motrot a Polomba, egy kis ültetéssel meg egy szép kis felnivel.De olcsob lenne venni egyet.![]()
De meg vagyok elégedve ezzel a 44kw- al.![]()
És jó volt tegnap hóba vezetni nyári gumikkal.![]()
Nem biztos,hogy olcsóbb egy Gt vásárlása...a moci nem lehet több 100K-nál,az ültetés(-3cm) max egy 20K,és dobsz egy ilyen felnit alá...szerintem 200 körül megállna.
De ez papírozás nélkül...
Az már nem volt az igazi, mert csak úgy ráraktak szponzor feliratokat is. Talán a ford nézett ki a legjobban.Paffy írta: Nem utána csatlakoztam!De a Formula 2 be volt jó kis lila szekered.Azt használtam amíg nem készült el a fényezés az enyémre
▲
ŐŐő minek papír, de vw-ről beszélünk amihez alapjáraton semmi sem occsó.Most a műsszaki meg van, a kövi a katalizátornál a lambda szonda.MOst kicsit keveset fogyaszt szegényem.Kb 8,5-12 ig de a lábamtól függ.1.4 8 szelepecske olyan 7 körül kéne lennie.Szicsó írta:Szerintem egy OZ Superturismo van Corsa-n...tetszetős!Paffy írta:Hamár felni téma akkor nem tudja valaki, hogy ezen a Kopelon milyen lehet?
Amúgy én is szívesen raknék egy gt motrot a Polomba, egy kis ültetéssel meg egy szép kis felnivel.De olcsob lenne venni egyet.![]()
De meg vagyok elégedve ezzel a 44kw- al.![]()
És jó volt tegnap hóba vezetni nyári gumikkal.![]()
![]()
Nem biztos,hogy olcsóbb egy Gt vásárlása...a moci nem lehet több 100K-nál,az ültetés(-3cm) max egy 20K,és dobsz egy ilyen felnit alá...szerintem 200 körül megállna.![]()
De ez papírozás nélkül...
Az a rohadt fényező, csak úgy rádobott szponzor feliratokat.bardocz írta:Az már nem volt az igazi, mert csak úgy ráraktak szponzor feliratokat is. Talán a ford nézett ki a legjobban.Paffy írta: Nem utána csatlakoztam!De a Formula 2 be volt jó kis lila szekered.Azt használtam amíg nem készült el a fényezés az enyémre