Társalgó
Re: Társalgó
Érthetőbben.
Első futamon kilöktelek,fegyelmeztetés.Második futamon rajtam van a figyelmeztetés,nem csinálk semmi rosszat.Harmadik futamra még mindig rajtam volt a figyelmeztetés.Na ezt nem értem.
Első futamon kilöktelek,fegyelmeztetés.Második futamon rajtam van a figyelmeztetés,nem csinálk semmi rosszat.Harmadik futamra még mindig rajtam volt a figyelmeztetés.Na ezt nem értem.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Okés, értemkaszasi írta:Érthetőbben.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Köszönömemerico írta:Okés, értemkaszasi írta:Érthetőbben.
Első futamon kilöktelek,fegyelmeztetés.Második futamon rajtam van a figyelmeztetés,nem csinálk semmi rosszat.Harmadik futamra még mindig rajtam volt a figyelmeztetés.Na ezt nem értem.kijavítottam
Név :Zoltan Nagy
Bardocz most már jobb gumival indulsz nem??????
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Igen. Offline tudtam menni egy 21.3-as időt, de már nincsen erőm a szerveren megfutni, meg az lehet csak ilyen egyszeri dolog volt.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
-
jegember95
- 2024 licenszes
Elkészítettem a monaco-i videót is!( mivel a gép szarakodott, ezért nem tudtam normálisan összevágni a zenét, de remélem így is tetszeni fog nektek)
http://www.youtube.com/watch?v=p1dxiqCSjqU
http://www.youtube.com/watch?v=p1dxiqCSjqU
Tetszetős, kár, hogy kimaradt ahogy megelőztem Mugent a mittom én hányadik körben.A végére azért ott vagyok felülről, ahogy letolom Emericot.Csak aztán összetűzésbe kerültem a fallal.
Most is jó lesz, de a másik sárga D.A.M.S. nem lesz, mert dolgozik.
Kevesen leszünk.
Most is jó lesz, de a másik sárga D.A.M.S. nem lesz, mert dolgozik.
Kevesen leszünk.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
-
jegember95
- 2024 licenszes
Na, ma reggel egy kicsit szerkesztettem a videón, ami eredménye egy jobb videó lettjegember95 írta:Elkészítettem a monaco-i videót is!( mivel a gép szarakodott, ezért nem tudtam normálisan összevágni a zenét, de remélem így is tetszeni fog nektek)![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4T-anFf3tzY
Zsííír!!!! Szerintem mehetne a Főoldalra!Emerico????Az a rohadt fal.jegember95 írta:Na, ma reggel egy kicsit szerkesztettem a videón, ami eredménye egy jobb videó lett![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4T-anFf3tzY
Egy kicsit uncsi volt a 10.körtől mikor megforogtam és csak a Gabit hajtottam, és a 7seces különbség maradt egy darabig.
Mi történt?Azt még hallottam, hogy defekt, de a többi az kérdőjel nálam.
Na mind egy, Nyertem ,de nem a pályán dőlt el.Egyik szemem sír a másik nevet.
Köszönöm a csapatnak és a .................
Mi történt?Azt még hallottam, hogy defekt, de a többi az kérdőjel nálam.
Na mind egy, Nyertem ,de nem a pályán dőlt el.Egyik szemem sír a másik nevet.
Köszönöm a csapatnak és a .................