.... egy messzi messzi galaxysbanPaffy írta:2010-ben nagyon ritka volt, hogy a Ferrari taktikai húzásai bejöttek volna.Ross Brawn volt az agy még réges régen.![]()
Általános Társalgó
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
Re: Általános Társalgó
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Sztem ez Vettel nagyon megerdemelte! Az egesz szezonban (jo na, szinte
) o volt a leggyorsabb es ha nincs tobbszor akkora balszerencseje (persze, azert o is hibazott 2x) akkor mar reges regen megnyerte volna...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Azzal nincs is semmi baj, egyértelműen megérdemelte. Mondjuk én speciel ezt a mutogató új hadonászást már úgy utálom tőle.Night írta:Sztem ez Vettel nagyon megerdemelte! Az egesz szezonban (jo na, szinte) o volt a leggyorsabb es ha nincs tobbszor akkora balszerencseje (persze, azert o is hibazott 2x) akkor mar reges regen megnyerte volna...
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Elküldök egy önéletrajzot a Ferrarihoz, hátha jövőre én lehetek a taktikai agyuk....
Bár én nem a Ferrarinak szorítottam. Örülök a RedBull sikerének és hogy Vettel lett a bajnok. Felidéztem ma azokat az időket, mikor még kisebb kategóriában versenyzett és közvetlen, gyermek volt.
Alonso nem tudta megelőzni Petrovot....mutogatott neki....hiszti...emlékszünk mikor Fisichot sem tudta megelőzni kanadában? És hiszit volt a rádióban? "Nem enged el!" Mit mondott akkor neki a csapat? "Hát előzd meg." Erre odaverte az autót a falhoz. Megint ugyan az volt a szitu. Ahol technikában verhette volna Petrovot, ott elgurult a tablettája és azon morgott, hogy nem engedi el, ahol meg már lehiggadt ott kerozinnal ment a renault. Ez van, ennyi volt Alonsoban és a Ferrariban, meg Webberben is, Massáról ne is beszéljünk.
Massa esetében én már bontanám a szerződését és Kubicát hoznám helyére, őt száműzném a Lotusba Trulli mellé és a renaultba beültetném Kovalainent. Mert így hogy Massát etetik az etetőszékben a Ferrarinál, 2 tehetség fog a szürke ködben elveszni...
Elnézést ha most eme soraimmal valakinek a lelkébe gázoltam, nem állt szándékomban, csupán a megérzéseimet írtam le.
Bár én nem a Ferrarinak szorítottam. Örülök a RedBull sikerének és hogy Vettel lett a bajnok. Felidéztem ma azokat az időket, mikor még kisebb kategóriában versenyzett és közvetlen, gyermek volt.
Alonso nem tudta megelőzni Petrovot....mutogatott neki....hiszti...emlékszünk mikor Fisichot sem tudta megelőzni kanadában? És hiszit volt a rádióban? "Nem enged el!" Mit mondott akkor neki a csapat? "Hát előzd meg." Erre odaverte az autót a falhoz. Megint ugyan az volt a szitu. Ahol technikában verhette volna Petrovot, ott elgurult a tablettája és azon morgott, hogy nem engedi el, ahol meg már lehiggadt ott kerozinnal ment a renault. Ez van, ennyi volt Alonsoban és a Ferrariban, meg Webberben is, Massáról ne is beszéljünk.
Massa esetében én már bontanám a szerződését és Kubicát hoznám helyére, őt száműzném a Lotusba Trulli mellé és a renaultba beültetném Kovalainent. Mert így hogy Massát etetik az etetőszékben a Ferrarinál, 2 tehetség fog a szürke ködben elveszni...
Elnézést ha most eme soraimmal valakinek a lelkébe gázoltam, nem állt szándékomban, csupán a megérzéseimet írtam le.
Kova sem jobb Massánál, sőt.
De egyikőjük sem egy nagy szám, Kubica, Glock, Sutil, Kobayashi, Heidfeld mind jobb náluk.
De egyikőjük sem egy nagy szám, Kubica, Glock, Sutil, Kobayashi, Heidfeld mind jobb náluk.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Valaki tudna abban segíteni, mit és hol kell átírni ,hogy az a K.. kormány egy gombnyomásra ne kettőt váltson????Visszaolvastam már de nem leltem rá.Még talán Joke említett ezzel kapcsolatban valamit, valamikor.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
A UserData\Neved\Neved.plr fájlban: Driving Aids - Repeat Shifts=0Paffy írta:Valaki tudna abban segíteni, mit és hol kell átírni ,hogy az a K.. kormány egy gombnyomásra ne kettőt váltson????Visszaolvastam már de nem leltem rá.Még talán Joke említett ezzel kapcsolatban valamit, valamikor.
Ezt írd át valami szerkesztővel pl. totalcommander, 1-re, vagy 2-re és mentés.
Név: Rebók József
Köszi, köszi,köszi. hálás vagyok!!!Joke írta:A UserData\Neved\Neved.plr fájlban: Driving Aids - Repeat Shifts=0Paffy írta:Valaki tudna abban segíteni, mit és hol kell átírni ,hogy az a K.. kormány egy gombnyomásra ne kettőt váltson????Visszaolvastam már de nem leltem rá.Még talán Joke említett ezzel kapcsolatban valamit, valamikor.
Ezt írd át valami szerkesztővel pl. totalcommander, 1-re, vagy 2-re és mentés.
Illetve ez felváltásra is vonatkozik?
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
nem tudja valaki, honnan lehet ilyen HUD-ot szerezni?
a jobb oldali kijelző érdekelne nagyon
http://kepfeltoltes.hu/view/101123/tach ... es.hu_.jpg
a jobb oldali kijelző érdekelne nagyon
http://kepfeltoltes.hu/view/101123/tach ... es.hu_.jpg