Setup kérdések
-
Adam Jonas
Re: Setup kérdések
Sőt, olyannyira jó ez a progi, hogy kanyaronként, illetve egyenesenként kiírja, hol milyen időt mentél. Így tudod, hogy melyik kanyarba pl. mi volt a legjobb időd, hol kell még gyorsulnod, látod végig a fékhőmérsékletet, mely fordulatszám tartományban használod a mocit, hanyas fokozatba, stb. 
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Nem hiába nem használtam eddig ilyen motec, meg egyéb progikat, elég kicsi a 17" így is.
De egy próbát megér.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
Adam Jonas
Jobb oldalt, a Channels panelen van lent egy ilyen rész, hogy "Maths: MoTeC". Ezen belül van egy "Yaw Rate (deg/s)". A Motec számolja ezt, ha jól sejtem, akkor azt mutatná, hogy másodpercenként mennyit mozdítasz a kormányon, s ez mutatja 'valós időben', hogy mennyire fordítottad el a kormányt a pálya adott részén.bardocz írta:Nekem ott egy narancssárga kormány van, ami szerint nyíl egyenesen megyek:D
Engem biztos zavarna menet közben, mikor épp arra öszpontosítok, hogy a Gabinál jobb időt menjek.Adam Jonas írta:Sőt, olyannyira jó ez a progi, hogy kanyaronként, illetve egyenesenként kiírja, hol milyen időt mentél. Így tudod, hogy melyik kanyarba pl. mi volt a legjobb időd, hol kell még gyorsulnod, látod végig a fékhőmérsékletet, mely fordulatszám tartományban használod a mocit, hanyas fokozatba, stb.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Ezt nem menet közben kell használni, menet közben semmit nem látnál a grafikonokból.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Nah egy próbát megér, honnan lehet leszedni???
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Hát ez nekem valami végett nem akar mérni semmit, habár lehet valamit elcsesztem mert nemrég értem haza és gyorsan akkor meglesem, hogy mit tud. 
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
BSZ Kamikazee! 
Na meg Imre napot is Emerico-nak, ha ma ünnepli!
Na meg Imre napot is Emerico-nak, ha ma ünnepli!
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Újraraktam,de most sem működik.valamit el kell indítani???