Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
jegember95
2024 licenszes

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2010.10.30. 22:16

kaszasi írta:Kösz Apophis! És végre végig nyomtál 1 gp2-t :D

Bocs az első kanyarért azt hiszem N. Sobert remélem jól irtam.Kicsit nagyon izgultam,sose szoktam ennyire az elején rajtolni.Remélem aki körözött azt nem tartottam fel.
Kösz ezt a jó futamot 2x 7-dik hely.
Csáó
majdnem :lol:
mindegy voltam már serlán de sobán is de maradok inkább a Serbánnál
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2010.10.30. 22:18

jegember95 írta:
kaszasi írta:Kösz Apophis! És végre végig nyomtál 1 gp2-t :D

Bocs az első kanyarért azt hiszem N. Sobert remélem jól irtam.Kicsit nagyon izgultam,sose szoktam ennyire az elején rajtolni.Remélem aki körözött azt nem tartottam fel.
Kösz ezt a jó futamot 2x 7-dik hely.
Csáó
majdnem :lol:
mindegy voltam már serlán de sobán is de maradok inkább a Serbánnál
Bocsi most olvastam utánna ;) Most már tudni fogom :D
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2010.10.30. 22:21

Hányan voltatok és mikor kezdődött el????
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2010.10.30. 22:40

12-en 13-an voltunk asszem. Órát nem is figyeltem. :-)
The Power of Dreams
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2010.10.30. 22:44

Köszönöm a válaszokat Privátban is megkaptam.Talán Monacora már semmi nem fog közbejönni.A gép most jön hazafele, ezen a Notebookon sajnos nem megy el az Rfactor.Ez van ezt kell szeretnem. :evil:
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2010.10.30. 23:00

13-an voltunk. Szép kis szám...

Kvalin nem sikerült jót futnom, de 3. hely is jól nézett ki :)

Bemelegítő körön direkt nem melegítettem túl a gumikat, azt gondoltam majd később kezd el kopni. De az első kör felénél sikeresen kifordultam. Addig tudtam is tartani a 3. helyemet a rosszul sikerült rajt után. Szóval 13 helyről folytattam a versenyt. Második körben a 8-as kanyarban sikerült 4 kocsit is lehagynom, ott valahogy mindenki kicsúszott előlem. Ezek után fel is jöttem a 3. helyre. Box jól sikerült, minden flottul ment amíg Felföldi Zoltán érdekes boxbemenetellel próbálkozott, magyarán teljesen merőlegesen elém jött a boxutca bejáratánál. Mire kikászálódtam a sóderágyból Pethe Szabolcs elment, de kicsivel később ő is bement a boxba. Innentől behoztam a 3. helyre a kocsit. Üzemanyagot megint sikerült frankón belőni, épp 1 körre való lett még.

Monaco...
az tényleg oroszrulett lesz :)
Név: Kaszap Zsolt
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2010.10.31. 07:45

jegember95 írta:már 6. voltam és közeledtem emericohoz mikor a 8-as kijáratánál szicsó vmiért belassitott elöttem és bumm, szépen fejreálltam
Bocsi...előtte forogtam meg,vagy csúsztam ki,már nem is tudom,és épp gyorsítottam...láttalak,hogy jössz,és le akartam húzódni az ideális ívről,ahogy kijövök a kanyarból,de túl gyorsan jöttél az Én tempómhoz képest... ;) Máshol nem is tudtalak volna elengedni azon a szakaszon! :)

Egyébként élveztem...~3 órás :lol: bemelegítés után kezdett a quali számomra...már ott tudtam,hogy szétestem fejben teljesen...futam alatt,kétszer ki is kellett állnom a boxba...de behoztam a vasat,nem adtam fel,mint Barcelona-t. :D
Emerico új arcát is megismerhettem...kaptam pofonokat még az elején jobbról-balról-hátulról :lol: ....az utóbbi sikeresen ki is rakott a célegyenes ráfordító előtt. :?
De élveztem nagyon,és ez a lényeg! :D
Grat mindenkinek! ;)
Lali

Hozzászólás Szerző: Lali » 2010.10.31. 08:34

Basszus én meg későn értem haza mondom ezt lekéstem :( ! Erre meg kiderül hogy oda értem volna! én ökör legalább a ts-t megnézhettem volna :oops:
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2010.10.31. 08:59

Na végre ! Meg van az első ! Győzelmem ! :D
Fun vagy teszt futamot már nyertem, de éles bajnokit még nem !

Én az időmérővel nem voltam elégedett, mert Paffy és Bika távollétében pole-ra számítottam, de Mugen jött, látott és győzött.
A rajt után furcsa volt, hogy Mugen nagyon lassan halad és miután megelőztem gyorsan távolodtam tőle. A verseny után kiderült, hogy sok benzinnel indult, míg én eleve 2 kiállásos taktikát választottam, ami működött is.
Két apró hibám volt csak, mindkétszer a boxutca falát találtam el :lol: , de gyorsan kikapcsoltam a javítást, így hamar letudtam a kiállást.
Most nem is bántam, hogy nem kellett csatázni, mert nem voltam teljesen fitt. :D
Ezuttal nem csak a mod, hanem a pálya is nehéz volt, úgyhogy nagy grat minden célbaérkezőnek !
Név: Rebók József
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2010.10.31. 11:48

Akkor Gratulációm Joke!!!De ez csak .....
Tudom, hogy kicsit még korai, de a kövi futam 12.-én pénteken lesz?Mert ahogy olvastam 13.-án Autós Gyorsasági és a Gokart szakág éves díjátadó ünnepsége lesz.
Lezárt