Társalgó
Re: Társalgó
Az olyannyira, hogy a GP2-es autós időimet alig tudom elverni vele:D
Suzuka-n 1sec-et tudtam ráverni a GP2-es időre. Brutális lett a fizikája.
Suzuka-n 1sec-et tudtam ráverni a GP2-es időre. Brutális lett a fizikája.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
én is ezt mondom, ez a fizika jó.
de a sompir modjában nagyon szépek, kidolgozottak az autók.
vegyíteni kell a 2 modot.
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Nem olyan rég leírta Emerico, hogy a Sompir modellekkel és ezzel az általatok is ismert fizikával, ill. ennek továbbfejlesztett változatával megyünk.Hannibal írta:én is ezt mondom, ez a fizika jó.
Miért nem olvasol vissza ?
Név: Rebók József
Nah erről ennyit.Ma sem leszek, mert nem ért haza a számítógép.
Eddig szívok a Gp2-vel.
Majd talán Monaco!!!Sok sikert mindenkinek!!!
Akkor máskor verem el a GaBikát!
Majd talán Monaco!!!Sok sikert mindenkinek!!!
Akkor máskor verem el a GaBikát!
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Hali.
Hát ahhoz képest, hogy 1 boxkiállást se terveztem, 2x is ki kellett mennem.
Akit feltartottam a célegyenes előtti sikánnál, attól sorry, de annyira akadtam, hogy nem tudtam irányítani a kocsit.
Be kell szereznem egy jobb videókártyát.
Ettől függetlenül tetszett a mai verseny.
Jól nyomtad kaszasi sógor.
Hát ahhoz képest, hogy 1 boxkiállást se terveztem, 2x is ki kellett mennem.
Akit feltartottam a célegyenes előtti sikánnál, attól sorry, de annyira akadtam, hogy nem tudtam irányítani a kocsit.
Be kell szereznem egy jobb videókártyát.
Ettől függetlenül tetszett a mai verseny.
Jól nyomtad kaszasi sógor.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Mi lett az első 3???1 Gabi 2 Joke 3???És hányan voltatok???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Paffy 2010.10.30. 22:11-kor.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Kösz Apophis! És végre végig nyomtál 1 gp2-t
Bocs az első kanyarért azt hiszem N. Sobert remélem jól irtam.Kicsit nagyon izgultam,sose szoktam ennyire az elején rajtolni.Remélem aki körözött azt nem tartottam fel.
Kösz ezt a jó futamot 2x 7-dik hely.
Csáó
Bocs az első kanyarért azt hiszem N. Sobert remélem jól irtam.Kicsit nagyon izgultam,sose szoktam ennyire az elején rajtolni.Remélem aki körözött azt nem tartottam fel.
Kösz ezt a jó futamot 2x 7-dik hely.
Csáó
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Először. Sajnos a mai Minirally úgy elnyúlt mint a rétestészta, sem az elemzést, sem a pontállás, se pénzeket nem tudtam kirakni... a futam is csúszott.
Sorry mindenkitől.
A futamon arra gyúrtam hogy hibátlanul menjek, ez az utolsó 10 percig ment, fel is jöttem a 13. helyről a 4.-re akkora azonban teljesen szétestem, 5. hely is király.
Sorry mindenkitől.
A futamon arra gyúrtam hogy hibátlanul menjek, ez az utolsó 10 percig ment, fel is jöttem a 13. helyről a 4.-re akkora azonban teljesen szétestem, 5. hely is király.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
jegember95
- 2024 licenszes
Hát mit is mondjak...
eléggé felemás élményeim vannak a futammal kapcsolatban.
a qualy elég jóra sikerült bár most is fél másodpercet hagytam a körben, és igy akár 3. is lehettem volna.
a rajttól eléggé be voltam tojva, mert féltem h ugy járok mint a budapesti le mans futamon mikor 3. helyröl kipörögtem.
talán pont emiatt is elétem talán eddigi legjobb rajtát produkáltam, az 1. kanyar elött már talán 2. voltam
, de vki megtolt és lecsúsztam a kanyarívről és csak 5. helyen álltam.
az első körökben jó csatákat vívtam az 5.-6. helyen, majd jött egy hullámvölgy ami az első boxkiállásomig tartott és visszacsúsztam a 8. helyre, de ezután egy nagyon jó periódusom kezdődött és már 6. voltam és közeledtem emericohoz mikor a 8-as kijáratánál szicsó vmiért belassitott elöttem és bumm, szépen fejreálltam és az első szárnyamnak annyi is volt, szerencse a szerencsétlenségben h már a gumi olyan állapotban volt h már ideje kimenni a boxba
a box után nálam leengedett a redöny
és mentem mint az állat és Barnával szemben 10perc alatt dolgoztam le 15mp-t és már az utolsó körben már mindent megpróbáltam és emiatt 2-őt váltottam le egyszerre ami tönkre is vágta a motort, de így is 9. lettem, bár a körülményeket megnézve ez lehetett volna 5. hely is.
na sebaj a köv. pálya monaco, és hátha az orosz rulettböl majd jól jövök ki
eléggé felemás élményeim vannak a futammal kapcsolatban.
a qualy elég jóra sikerült bár most is fél másodpercet hagytam a körben, és igy akár 3. is lehettem volna.
a rajttól eléggé be voltam tojva, mert féltem h ugy járok mint a budapesti le mans futamon mikor 3. helyröl kipörögtem.
talán pont emiatt is elétem talán eddigi legjobb rajtát produkáltam, az 1. kanyar elött már talán 2. voltam
az első körökben jó csatákat vívtam az 5.-6. helyen, majd jött egy hullámvölgy ami az első boxkiállásomig tartott és visszacsúsztam a 8. helyre, de ezután egy nagyon jó periódusom kezdődött és már 6. voltam és közeledtem emericohoz mikor a 8-as kijáratánál szicsó vmiért belassitott elöttem és bumm, szépen fejreálltam és az első szárnyamnak annyi is volt, szerencse a szerencsétlenségben h már a gumi olyan állapotban volt h már ideje kimenni a boxba
a box után nálam leengedett a redöny
na sebaj a köv. pálya monaco, és hátha az orosz rulettböl majd jól jövök ki