Azért kipróbálom jobb gumival is,hátha úgy kezelhetőbb számomra.
Társalgó
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Re: Társalgó
Köszi a választ!
És mi van akkor, ha van 40000$ költségvetésem, felmegyek azzal a kocsival a szerverre, amivel neveztem, és ott már alapból jobb gumi+motor-t ír, viszont az alap 40000 csak a jobb gumira elég? A jobb motorra honnan szülöm meg a 80000$-t?Paffy írta:Láttam, hogy visszamondtad a nevezést, de azért válaszolok, hátha másnak is felmerültek ezek a kérdések.Szicsó írta:Ha jól értelmezem,akkor az alap költségvetés 40000$.
Ha meg akarom venni a jobb gumit,arra pont elég.![]()
Viszont...ez csak egy futamra érvényes,vagy az egész GP2 szezonra?
Jeleznem kell valahol,hogy igényt tartanék rá,vagy automatikusan a szerveren azt a konfigurációt választom?
Automatikusan a szerverre azt a konfigot választod ki, és Emerico onnan látja, hogy te költöttél vagy nem.Megveszed a jobb gumit, azaz jobb gumival mész fel a versenyre akkor te megvetted, tehát az egész szezonon használhatod, persze így 0 simcopenyd lesz.
A formula 2- höz képest durvább a kigyorsítás és sokkal finomabban kell bánni a gázzal.A beállításoknak meg nagy szerepe van!
Remélem érthetően magyaráztam el mindent!
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Akkor rossz modot indítottál el!Nekem 2 fajta Gp2 van.
1. Még a béta verzió, ahol jobb gumi jobb motor van!
2. A teljes verzió, ahol ki tudom választani egyenként a dolgokat!
Nézd meg szerintem neked is 2 fajta verziód van!!!
A másik, ha Emerico mester észreveszi, hogy nem megfelelő autóval jöttél fel, akkor szól, hogy a költségvetésed nem elég pl a jobb motor-jobb gumi szettre.
Azért nem értem, hogy Daniel Vereczi ,hogy ment, állítása szerint alap kocsival 1:25,191-t.(Lehet, hogy a béta verziót használta)De ez mindegy.
1. Még a béta verzió, ahol jobb gumi jobb motor van!
2. A teljes verzió, ahol ki tudom választani egyenként a dolgokat!
Nézd meg szerintem neked is 2 fajta verziód van!!!
A másik, ha Emerico mester észreveszi, hogy nem megfelelő autóval jöttél fel, akkor szól, hogy a költségvetésed nem elég pl a jobb motor-jobb gumi szettre.
Azért nem értem, hogy Daniel Vereczi ,hogy ment, állítása szerint alap kocsival 1:25,191-t.(Lehet, hogy a béta verziót használta)De ez mindegy.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Az az érdekes, hogy kiválasztom az alap autót jobb motor és gumi nélkül, felmegyek offline tesztelni, akkor nem, viszont ha ugyanazzal már a szerverre megyek, akkor ott írja hogy jobb motorral és gumival vagyok. Magas ez nekem, mint tehénnek a szaxofon.
Még egy apróság. Szerveren a GP Series 2008-2009-2010 / V2.0 League Edition-nal voltam fent. Mielőtt felmentem, a csapat 2010 Barwa Addax Team volt.
Mire felértem a szerverre, már Jobb motor és gumi Barwa Addax Team lett. A hotlaps időknél meg a kocsit és a kategóriát is Unknow-nak írta:
31 Zoltan Felfoldi Custom Unknown Practice 4 1:40,513 10-okt.-2010 8:00 DU
Valakinek valami ötlet hogy mi lehet a baj?
Mire felértem a szerverre, már Jobb motor és gumi Barwa Addax Team lett. A hotlaps időknél meg a kocsit és a kategóriát is Unknow-nak írta:
Kérek majd egy szerver elérést.Köszönöm 
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
A hotlaps hülyeségeket ír, azzal ne törődj.Apophis írta:Még egy apróság. Szerveren a GP Series 2008-2009-2010 / V2.0 League Edition-nal voltam fent. Mielőtt felmentem, a csapat 2010 Barwa Addax Team volt.
Az autó választásnál (bent a játékban) 4 lehetőség van. A jobb gumi mappából választasz kocsit, megvásárolod (buy car), választasz upgradet hozzá, megvásárolod, akkor biztos, hogy azzal mész fel a szerverre.
Név: Rebók József
-
TerranceG
- Kapcsolat:
Milyen Upgrade szárnyal érdemes menni Barcelonában? Vagy csak az állíthatóságuk között van különbség?
Név: Kaszap Zsolt
Hát igen ,remélem kapunk 1 leirást mi mennyibe kerül,mi a keretünk főleg az ujjaknak.Na és hány futamra lehet használni amit veszünk,és a pénz szerzési lehetőség.Remélem első húsz kap lóvét vag aki fele távot már megtetteSzicsó írta:Ha jól értelmezem,akkor az alap költségvetés 40000$.
Ha meg akarom venni a jobb gumit,arra pont elég.![]()
Viszont...ez csak egy futamra érvényes,vagy az egész GP2 szezonra?
Jeleznem kell valahol,hogy igényt tartanék rá,vagy automatikusan a szerveren azt a konfigurációt választom?
Nektek mennyivel sikerül menni célegyenes végénél? 306-ot tudtam kihozni a gépből.
Név :Zoltan Nagy
Van egy táblázat itt és minden a versennyel kapcsolatban:kaszasi írta:Hát igen ,remélem kapunk 1 leirást mi mennyibe kerül,mi a keretünk főleg az ujjaknak.Na és hány futamra lehet használni amit veszünk,és a pénz szerzési lehetőség.Remélem első húsz kap lóvét vag aki fele távot már megtette
Nektek mennyivel sikerül menni célegyenes végénél? 306-ot tudtam kihozni a gépből.
http://www.bedooo.com/index.php?option= ... Itemid=159
Itt értelemszerűen a Gp2 a fontos illetve a 82. oldalon ki van rakva a költségvetési táblázat, de ha most kezded akkor biztos 40000 a simcopenyd.
Nekem elől monacos upgradem, hátúl normál szárnyam van.A végsebességem 285-290.
Remélem kielégítő válaszokat tudtam adni.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)