SIMCO - Le Mans Series 2010 - Nevezés, tásalgó
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Re: SIMCO - Le Mans Series 2010 - Nevezés, tásalgó
Ezt nem hiszem el !
Már itt is kezdődik a pechsorozatom. Két egymást követő versenyemet tesznek tönkre mások ! Jó lenne már kicsit jobban odafigyelni, főleg az első körben, mikor még nagy a tömeg.
Pedig nagyon jót rajtoltam, a hetedik helyen mentem P2-vel az első körben, mikor felkentek a palánkra, de nagyon csúnyán.
Kocsi összevissza törve, nem sok tartotta, hogy kilépjek dühömben. Kedvetlenül körözve aztán oda is csaptam egyszer, féltávig elszenvedtem félrehúzó kormánnyal, aztán a box 48mp a normál 8 helyett. Köszi !
Szóval ezért nem érdemes gyakni, egyáltalán indulni sem.
Már itt is kezdődik a pechsorozatom. Két egymást követő versenyemet tesznek tönkre mások ! Jó lenne már kicsit jobban odafigyelni, főleg az első körben, mikor még nagy a tömeg.
Pedig nagyon jót rajtoltam, a hetedik helyen mentem P2-vel az első körben, mikor felkentek a palánkra, de nagyon csúnyán.
Kocsi összevissza törve, nem sok tartotta, hogy kilépjek dühömben. Kedvetlenül körözve aztán oda is csaptam egyszer, féltávig elszenvedtem félrehúzó kormánnyal, aztán a box 48mp a normál 8 helyett. Köszi !
Szóval ezért nem érdemes gyakni, egyáltalán indulni sem.
Név: Rebók József
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Emerico !
Lécci csinálj óvás topikot ! Köszi !
Lécci csinálj óvás topikot ! Köszi !
Név: Rebók József
Kurvasokat gyakoroltam erre a versenyre! Masadik helyrol tudtam indulni, ami egesz jo...
Az rajtnal valaki meglokott hatuolrol, ami miatt veszitettem 2-3 helyet, de szerencsere hamarosan a 3. helyen tudtam lenni. Ez megtarthato lett volna, esetleg meg a 2. is elerheto lett volna, ha nem hibazok.. Az elso hibam meg megmagyarazhato, mert nagyot csataztunk Szatoccsal es a csata heveben elmertem egy kigyorsitast... emiatt szerelnem kellett es visszacsusztam a 7. helyre... meg innen is meg lett volna a 3.-4. hely, mert jo koroket tudtam menni, de megint hibaztam vagy 1000x, igy szar lett a vege.
Valahogy nem fekszik nekem ez az autotipus... Sztem hanyagolni fogom ez utan az ilyen ow vagy ahoz hasonlo modokat, mert nem erzem a sajatomnak. Sokkal jobban elvezek egy turaautoval menni es eredmenyesebb is vagyok benne. A Monzai futamra lehet, h meg eljovok, de a tobbire nem biztos.
Mar nagyon varom az A86 bajnoksagot
Az rajtnal valaki meglokott hatuolrol, ami miatt veszitettem 2-3 helyet, de szerencsere hamarosan a 3. helyen tudtam lenni. Ez megtarthato lett volna, esetleg meg a 2. is elerheto lett volna, ha nem hibazok.. Az elso hibam meg megmagyarazhato, mert nagyot csataztunk Szatoccsal es a csata heveben elmertem egy kigyorsitast... emiatt szerelnem kellett es visszacsusztam a 7. helyre... meg innen is meg lett volna a 3.-4. hely, mert jo koroket tudtam menni, de megint hibaztam vagy 1000x, igy szar lett a vege.
Valahogy nem fekszik nekem ez az autotipus... Sztem hanyagolni fogom ez utan az ilyen ow vagy ahoz hasonlo modokat, mert nem erzem a sajatomnak. Sokkal jobban elvezek egy turaautoval menni es eredmenyesebb is vagyok benne. A Monzai futamra lehet, h meg eljovok, de a tobbire nem biztos.
Mar nagyon varom az A86 bajnoksagot
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Hát igen nem is irtam hogy box kiállásaim első 46 sec második 21 sec harmadik meg miért ne hogy legyen.Valami nem volt itt gömbölyü.Pedig kaptam 1 jó setupot,ugyhogy ennyi.
Én a GT1-2 várom,ha lesz ilyen
valaki fel tudot lépni a Silverstone pályára?????????????
Én a GT1-2 várom,ha lesz ilyen
valaki fel tudot lépni a Silverstone pályára?????????????
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
-
TerranceG
- Kapcsolat:
10 helyet léptem előre a rajt után, nem volt rossz. Futamon 2mp-el futottam jobbat az időmérőnél, pedig gyakoroltam. Ezek szerint keveset.
9. hely teljesen jó volt nekem.
Mod-al nekem nincs különösebb bajom, végre van ilyen is, nem csak f1, meg wtcc és hasonlók.
Csak az zavar,hogy ha megyek valaki mögött, néha ködfüggönybe burkolózik. Ezzel nem lehet valami csinálni?
9. hely teljesen jó volt nekem.
Mod-al nekem nincs különösebb bajom, végre van ilyen is, nem csak f1, meg wtcc és hasonlók.
Csak az zavar,hogy ha megyek valaki mögött, néha ködfüggönybe burkolózik. Ezzel nem lehet valami csinálni?
Név: Kaszap Zsolt
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
nekem se nagyon fekszik ez az autótípus mondjuk, én ha tudok jövök továbbra is.
gt sorozatot várom már...
emerico: én meg a kocsik lámpájára panaszkodok mert úgy működnek mint egy lemerült zseblámpa kicsit erősebb kéne bele!!
emerico: én meg a kocsik lámpájára panaszkodok mert úgy működnek mint egy lemerült zseblámpa kicsit erősebb kéne bele!!
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Nekem is ez a verseny volt a mélypont...Na majd lesz ez ígyse, csak mehesek a traktorommal.freakyo írta:nekem se nagyon fekszik ez az autótípus mondjuk, én ha tudok jövök továbbra is.
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Nekem sem sikerült...kaszasi írta: valaki fel tudot lépni a Silverstone pályára?????????????
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
A tegnapi versenyről csak annyit,hogy siralmas,amit néhányan tesznek...
Rajtom jól sikerült,de az első kanyarba kilöktek...persze a mezőny elment mire kikászálódtam a kavicságyból.
Utána semmi gebasz nem lett volna,ha mindenki normális,fair versenyző lenne...de nem!
80sec a box-ban,és két kilökés...szóval óvni fogok,pedig nem szoktam.
Várom a replay-t...
Rajtom jól sikerült,de az első kanyarba kilöktek...persze a mezőny elment mire kikászálódtam a kavicságyból.
Utána semmi gebasz nem lett volna,ha mindenki normális,fair versenyző lenne...de nem!
80sec a box-ban,és két kilökés...szóval óvni fogok,pedig nem szoktam.
Várom a replay-t...
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
Night: Tényleg jót mentünk, nem bírtam fogást találni rajtad, aztán végre hibáztál kicsit, de akkor meg nagyon szélesen fordultál. 
Én is szenvedtem a féktávokon, mikor valaki előttem volt, füstöltek a gumik rendesen, főleg Cselt és Emerico mögött.
De ahogy visszapillantóban láttam, engem sem kellett félteni.
Én is szenvedtem a féktávokon, mikor valaki előttem volt, füstöltek a gumik rendesen, főleg Cselt és Emerico mögött.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"