SIMCO - Le Mans Series 2010 - Nevezés, tásalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Lali

Re: SIMCO - Le Mans Series 2010 - Nevezés, tásalgó

Hozzászólás Szerző: Lali » 2010.08.23. 22:23

Szicsó írta:
jegember95 írta:Hát ez nem igaz! :(
Pedig minden olyan jól indult.A hotlaps alapján a 4-5. helyre vártam magam ehelyett a 2. helyre kvalifikáltam magam(hú de örültem)pont erröl a helyröl gyakoroltam v 50-szer a rajtot, de rigtik, h most elbaszom :evil: pont vki elött csuztam ki töle bocsi, de oly érzékenyen nyomtam a pedált pedig, és mégis, ááááááá. Még megróbáltam a mezöny után eredni de az autó egy 30mp-s javitás után is vezethetetlen volt.Bocsi Szicsó, h elszurtam a csapat edddigi legnagyobb lehetősédét, de egyszerüen lelokkoltam, mégegyszer bocsi :( De ez a futam volt egy időre az utolsó Simco-s futamom mert a múlt héten derült ki h a suli miatt végképp nem leszek gépközelben hétfő esténként, max az év végi roc, x games v mittomén mi leszen leszek.Bocsi szicsó de én is nemrég tudtam meg ezt.
Tehát viszlát Simco, majd 1-2 szombati versenyre talán még beugrok, de akk már sokkal gyorsabb leszek :twisted:
És mivel én nem leszek maradt egy kiadó hely a Dream Power Racing-nél, a leggyorsabbé a hely :lol:
Sajnálom Norbi...tényleg! :cry: Meg is lepődtem hirtelen,hogy is kerültél elém...
Nem haragszom egyáltalán,hogy nem tudsz jönni a versenyekre...sajnos előfordulnak ilyenek...megértem! ;) Azért néha nézz fel,hogy viszem a csapatot! :)
Én próbáltam a megbízhatóságra utazni,de ez a fránya autó,nem bírta ki pit nélkül. :cry:
A box-ból kijövet meg valami keresztbe dobott :?: ,és kipördültem a célegyenesre...szerencsére nem zúgtak belém,viszont az utolsó 10 percet úgy toltam végig,hogy jobbra húzott a vas... :shock:
19. hely lett a vége,de lehetett volna jobb is...
Grat mindenkinek! ;)
Szicsó ha gondulod én csatlakoznék:)
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2010.08.24. 07:35

Hát ez a pálya nekem nem nagyon feküdt.3 box utca és végül idegből nekivezetem autót a falnak.GT-és pályán nem lehetne menni ha majd lesz még ilyen bugos pálya?
Legalább lenne egy retro filing :lol:
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2010.08.24. 08:13

Na, hát én örülök, hogy egyáltalán célba értem ! :D
Ingy gépéről mentem, csak az időmérő közepén tudtam fellépni, az autót sem ismertem, szokatlan üléshelyzetben kellett vezetni, ja és a nagy kapkodásban elfelejtettem beállítani a reflektort.
Gondoltam megyek amig ki nem írja, hogy be kell kapcsolni, aztán gyorsan kiállok, hogy ne legyen DQ.
A vége felé már minden körben imádkoztam egyet, hogy még ne írja ki, végül két kanyarral a vége előtt történ meg, de már simán beértem :lol:
Így összejött a 13. hely, megfejelve az egész szerencsétlen hétvégét. ( gondolok itt a gokartversenyre, ahol nem értem célba, pedig egész jól összeraktuk a vasat.)
Név: Rebók József
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.08.24. 12:09

szép volt Matyi

élmény beszámoló: 5. helyről rajtoltam rajtnál aki a 2. helyről rajtolt beforgott emerico elé azt meg már nem tudtam kikerülni ezért vissza csúsztam a 9.-10. helyre aztán valamivel feljebb jöttem, de aztán meg vonatoztunk a 3.4.5.6.7 helyen box kiállás viszonylag jól ment, csak forgalomba jöttem vissza így nem tudtam kiautózni a friss gumikat addig amíg a többiek nem cseréltek gumit :S aztán utolsó körben hajrát nyomtunk Contéval, de szerintem túl agresszív volt ezért megóvtam
__
Conte i think you was too aggressive in the last lap, and it wasn't fair when you inside (i was outside) and you were displaced me in the 14. corner and you cut the grass so you was inside again in the 15. corner, in the last corner i dont know why were you braked on the speed up line. so i made a conflict
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Matyesz

Hozzászólás Szerző: Matyesz » 2010.08.24. 12:38

freakyo írta:szép volt Matyi
dehogy volt.
Időmérőt simán behoztam. Utána rajtrácson kb azzal küzdöttem, hogy ne essek ki a székből mert úgy izgultam. Aztán szépen mentem ahogy tudtam. De egyik lekörözésnél megijedtem és neki mentem kicsit a korlátlanak, asszem a jobb eleje megsérült a kocsinak. Közbe megkaptam Gabit a seggembe előttem meg mindig voltak legalább ketten hárman akik mellett meg el kellett menni. Aztán Gabi megelőzött én meg idióta módón vissza akartam venni a helyem, célegyenesbe sokkal könnyebb lett volna. Na mind1 lényeg a lényeg megint kiforogtam és a seggemet is eltaláltak, na mondom király menyünk a bokszba. Nagy szervíz és benya tankolás is megvolt. Kimentem a pályára és szépen jöttem előre. Aztán második helyen láttam, hogy gabi előttem valami 36 secre mögöttem emerico 10re van. Na innen inkább próbáltam elspórolni meg behozni az autót. Ha több verseny tapasztalatom lenne simán behozhatam volna első helyre. Na nem gáz, majd máskor :D
cole trickle

Hozzászólás Szerző: cole trickle » 2010.08.24. 13:28

freakyo írta: Conte i think you was too aggressive in the last lap, and it wasn't fair when you inside (i was outside) and you were displaced me in the 14. corner and you cut the grass so you was inside again in the 15. corner, in the last corner i dont know why were you braked on the speed up line. so i made a conflict
My tires were finished and wanted to maintain the position ... sorry ... I was too aggressive. I was also nervous because I started last ... sorry again :cry:

http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA&feature=fvw I'm Italian and very aggressive ah ah ;)
Andrea Conte - RW Team - #124

"Expect the panic grows, when fear turns into heavenly visions, begins to detach..." Kevin Schwantz
My Team http://www.rwteam.it/
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.08.24. 15:05

Matyesz írta:
freakyo írta:szép volt Matyi
dehogy volt.
Időmérőt simán behoztam. Utána rajtrácson kb azzal küzdöttem, hogy ne essek ki a székből mert úgy izgultam. Aztán szépen mentem ahogy tudtam. De egyik lekörözésnél megijedtem és neki mentem kicsit a korlátlanak, asszem a jobb eleje megsérült a kocsinak. Közbe megkaptam Gabit a seggembe előttem meg mindig voltak legalább ketten hárman akik mellett meg el kellett menni. Aztán Gabi megelőzött én meg idióta módón vissza akartam venni a helyem, célegyenesbe sokkal könnyebb lett volna. Na mind1 lényeg a lényeg megint kiforogtam és a seggemet is eltaláltak, na mondom király menyünk a bokszba. Nagy szervíz és benya tankolás is megvolt. Kimentem a pályára és szépen jöttem előre. Aztán második helyen láttam, hogy gabi előttem valami 36 secre mögöttem emerico 10re van. Na innen inkább próbáltam elspórolni meg behozni az autót. Ha több verseny tapasztalatom lenne simán behozhatam volna első helyre. Na nem gáz, majd máskor :D
azért mondom hogy jó az a 2. is :)
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2010.08.24. 16:46

most ki hogy áll az auto felhasználással?
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2010.08.24. 16:50

megtaláltam
Hannibal

Hozzászólás Szerző: Hannibal » 2010.08.24. 17:30

Mugen írta:
Hannibal írta:kicseréltem a ram-okat, a videokártyát, a Windows-t , és mégis óránként jön a kékhalál...
mi lehet a gond??
így nem lehet versenyezni. hogy az a k....
Alaplapi kondik, tápegység ellenőrzése sem árthat.
köszi, megnézem!
Lezárt