Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
Már fejben fogalmazgattam a beírásom a futamon, hogy talán ez az idei első hibátlan futamom, mikor megpördültem, így az 5. helyet át kellett adnom Joke-nak. Az lett volna most a max tőlem, de talán a leglassabb körsebessességgel is a 6. lettem, aminek örülök.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Hova tudnám betölteni a setupot? Ha még kell valakinek??????????????????????????????????????????????
gp2őt mikor lehet majd letölteni kb?
gp2őt mikor lehet majd letölteni kb?
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A GP2 -re még kb egy hetet kell várni.
A setupod már kell a fenének

A setupod már kell a fenének
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
Jó elszúrtam a versenyt sajnos.
Én általában versenyre állítom az autót, nem szórakozok qual setuppal, így ott mindig lassú vagyok. Versenyen jól idúltam, talán a végére ezt is megtanúltam ezzel a moddal. A 2. körben a 8. helyről már a 4.-re jöttem fel és Szatócs se volt gyorsabb, simán tartottam a tempót. Sajnos 4. vagy 5. körben a célegyenes végén túl nagy tempóval akartam kanyarodni és fékezés közben megcsúszott a hátúlja, korrigáltam, de hirtelen betapadt és a szemközti gumifalba repültem. Első szárny letörött a futómű elgörbült. Box után tök utolsó lettem 15mp-vel lemaradva az utolsótól. A végére még leelőztem Váradi Zolit és a kiesőknek hála így még egy helyet javítottam is a rajtpozíciómhoz képest.
Jó kis mod volt, sokat lehetett tanulni belőle, (kormány kezelés, setupolás, fék-gáz adagolás)
Én általában versenyre állítom az autót, nem szórakozok qual setuppal, így ott mindig lassú vagyok. Versenyen jól idúltam, talán a végére ezt is megtanúltam ezzel a moddal. A 2. körben a 8. helyről már a 4.-re jöttem fel és Szatócs se volt gyorsabb, simán tartottam a tempót. Sajnos 4. vagy 5. körben a célegyenes végén túl nagy tempóval akartam kanyarodni és fékezés közben megcsúszott a hátúlja, korrigáltam, de hirtelen betapadt és a szemközti gumifalba repültem. Első szárny letörött a futómű elgörbült. Box után tök utolsó lettem 15mp-vel lemaradva az utolsótól. A végére még leelőztem Váradi Zolit és a kiesőknek hála így még egy helyet javítottam is a rajtpozíciómhoz képest.
Jó kis mod volt, sokat lehetett tanulni belőle, (kormány kezelés, setupolás, fék-gáz adagolás)
Név:Füzy Barna
Hát én is csak azt mondhatom, hogy ezt a futamot jol elszurtam, valahogy nem találtam a ritmust, pedig nem volt ismeretlen a pálya.
Emerico-t megcáfolnám, a legrosszabb köridők tuttira az enyémek voltak, ezért külőn örőm, hogy beértem a 8. helyen, bár ez nem az én teljesitményemet dicséri, inkább a kevés induló és a kiesők érdeme.
Picit sír a szemem, mert szerettem ezt a modot, jó kis csaták (tiszták természetesen) voltak.
Remélem a következő gp2 is hasonló jó futamokat fog hozni és egy kicsit visszabővűl a mezőny is.
Emerico-t megcáfolnám, a legrosszabb köridők tuttira az enyémek voltak, ezért külőn örőm, hogy beértem a 8. helyen, bár ez nem az én teljesitményemet dicséri, inkább a kevés induló és a kiesők érdeme.
Picit sír a szemem, mert szerettem ezt a modot, jó kis csaták (tiszták természetesen) voltak.
Remélem a következő gp2 is hasonló jó futamokat fog hozni és egy kicsit visszabővűl a mezőny is.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Tehát akkor nem 31.-én lesz a következő verseny hanem később.Amúgy hova kell verseny után betölteni a setupot???
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
-
TerranceG
- Kapcsolat:
Verseny után a játékon belül kell elküldeni az első 3 helyezettnek a setupot. Vagy nem erre gondoltál?Paffy írta:Tehát akkor nem 31.-én lesz a következő verseny hanem később.Amúgy hova kell verseny után betölteni a setupot???
Név: Kaszap Zsolt
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Még dolgozom a modon, amint tudom, megjelentetem.Paffy írta:Tehát akkor nem 31.-én lesz a következő verseny hanem később.Amúgy hova kell verseny után betölteni a setupot???
Milyen setupra gondolsz?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
De erre, de azt hogy lehet elküldeni?Mert szerintem valamit rosszul csináltam és azért nem ment át.TerranceG írta: Verseny után a játékon belül kell elküldeni az első 3 helyezettnek a setupot. Vagy nem erre gondoltál?
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Már mindegy. A futam végén egyszer send setup vagy a fene tudja, valami ilyesmi gomb
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo