...Én már csak tudom...
GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Bill.-el a császár!
...Én már csak tudom...
...Én már csak tudom...
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Fel a fejjel! Amit én eddig láttam mostanában az az, hogy már nem vagy totál életveszélyes.Lali írta:Sajna rájöttem mi okozta a baleseteket:8(Momo pedálhiba fék nincs kb 80% a fékerőm plussz alapból is fékezett egy kicsit ezt megpróbáltam orvosolni még tegnap futam után. Ma ki akartam próbálni a tesztfutamon de sajna megint előjött:( tragikus volt az egész ott is . más momdnadóm az esettel(-tekkel ) kapcsolatban nincs.Sajnálomés mivel per pill nem tudok másik kormányt leakasztani ezért valószínű nem is fogom többé elrontani a játékat másoknak.
A pedálban nem egy 200.-os poti van amit ki lehetne cserélni?
The Power of Dreams
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Azóta rossz nekem is,amióta cseréltem! 
-
Adam Jonas
Nem tom, sokatoknak mi a gondja az Audival. Marha gyors és marha stabil, igaz, még azokat nem próbáltam, amit Kiss Endre mondott nekem, de majd kíváncsiságból kipróbálom. 
-
Adam Jonas
Tudnál csinálni egy monzai gyors körödről videót, vagy tudnál adni egy replayt esetleg?endre írta:Emerico az lenne a kérdésem, még a csere előtt, hogy az audin lehet-e még javítani, azt hogy a motor jobban bírja a strapát ha igen akkor maradok vele, mert amúgy jó. Csak hát az hogy lerohad az első körben gáz.
Azt tapasztaltam, hogy pl:Sachsenring-gen amikor megfordítottak, a mögöttem jövő nekem jött, gyakorlatilag frontális ütközés volt bár már jócskán féktávon nem volt akkora lendülete, ezért nem túl erős, nekem mégis tönkre ment a motor neki viszont nem. Tegnap Monza-ban meg a célegyenes végén erős fék 6-ból 5, és vége lett a motornak, más autónál ha túl gyorsan váltassz vissza eldob a motorfék, ez lerohad ami nem baj csak ne egy ill. két fokozat miatt. Ha ezen lehet változtatni mert amúgy jó autó, akkor maradok vele, ha nem akkor porsche...
köszi
Ui.: nem lett egyébként egy kicsit erős ez az Audi?
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Sajnálom Lali, de nem pedálhiba miatt volt a velem való incidens, egyszerűen elfelejtettél fékezni. Megnéztem, az előző kőrbenLali írta:Sajna rájöttem mi okozta a baleseteket:8(Momo pedálhiba fék nincs kb 80% a fékerőm plussz alapból is fékezett egy kicsit ezt megpróbáltam orvosolni még tegnap futam után. Ma ki akartam próbálni a tesztfutamon de sajna megint előjött:( tragikus volt az egész ott is . más momdnadóm az esettel(-tekkel ) kapcsolatban nincs.Sajnálomés mivel per pill nem tudok másik kormányt leakasztani ezért valószínű nem is fogom többé elrontani a játékat másoknak.
még pontosan ott fékeztél, ahol kell (kb. 170m-nél) és szépen be is fordultál, a következőben a 100-as táblánál még a gázon álltál és kiütöttél.
Kováccsal kapcsolatban, ahogy az óvásban is írtam, elég megnézni az első körét és látható, hogy képtelen normálisan irányítani az autót. Valószínűleg bill.-el megy és teljesen kiszámíthatatlan a mozgása. Neki azt javaslom, keressen olyan bajnokságot, ahol be lehet kapcsolni a segítségeket, mert amit itt művel, annak az ő szempontjából sincs semmi értelme.
Név: Rebók József
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Nem igazán értem ezt a billentyűzést egyébként. Én 2007-ben még azzal nyomtam, úgy hogy nem nagyon mondta meg senki hogy azzal megyek.
Itt egy akkori fejlesztgetésemmel egy kör, segítségek nélkül persze
http://www.youtube.com/watch?v=pY5wnaw78aI
Meg lehet ám ezt oldani..
De akkor sem támogatom persze.
Itt egy akkori fejlesztgetésemmel egy kör, segítségek nélkül persze
http://www.youtube.com/watch?v=pY5wnaw78aI
Meg lehet ám ezt oldani..
De akkor sem támogatom persze.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
MAjd visszakeresem mind a két esetet, hogy látni lehessen a lényeget
Egyébként azért írtam hogy maradnék ezzel, mert jó autó...
- az meg hogy milyen időt fut valaki vele ember kérdése is.... na jó ez csak egy gondolat volt...-
Egyébként azért írtam hogy maradnék ezzel, mert jó autó...
- az meg hogy milyen időt fut valaki vele ember kérdése is.... na jó ez csak egy gondolat volt...-
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Na mindegy nem találom...az is lehet hogy én nem tudom ezt az autot vezetni...
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Nem azt akartam írni, hogy bill.-el lehetetlen menni - hiszen Szicsó is azzal megy - hanem, hogy ő nem tudja elfogadhatóan irányítani.
Név: Rebók József