freakyo írta:monza: remélhetőleg itt nem lesznek gondok a lekörözésekkel hisz egyenes a pálya
gumi: inkább a hűléstől kell félni mint a túlmelegedéstől
autók patchelése : személy szerint unom, hogy egyeseknek nem tetszik a választott autójuk, előre kellett volna gondolkodni
jó fényszoró meg egyéb bug rendben van, de ahogy látom most új áttételt kértek az audihoz és a viperhez meg a gumi melegedése stb...
De most tényleg nem bántásból mondom, hanem ez így igaz úgy kellett volna választani autót, hogy az ilyeneket figyelembe kellett volna vennetek.
Elég nehéz úgy autót választani, hogy 1 futam után jön rá egy patch és használhatatlan lesz. Vipernek tényleg elég nagy előnye volt mégsem választotta senki, amikor kiderült, hogy a leggyorsabb elfogyott az összes üres autó. Jött egy patch 4 secet lassúlt, de csak 2 sec előnye volt, tehát sokkal lasabb lett mint a többi, ráadásul a hátrányos tulajdonságai megmaradtak. Azóta nem próbáltam a vipert, nem tudom hány igazítás jött hozzá, de ez engem már nem érint. Kövnek kiválasztom a Morgant, ami nem a leggyorsabb egy körön, hanem a nagy tank miatt versenyen erős (Spyker, Corvette, Aston gyorsabbak nála a patch előtt is). Az előző versenyen nem lehetett vele mit kezdeni (morgan), akárhogy vezettem elmelegedett a gumi és épphogy kibírta, még 5 kör és eldurrant volna a bal első. A leggyengébb fék van rajta és a végsebessége is kicsi. Valószinűleg 3 kiállás kell majd az endurance futamra, amivel 4-6. helyen lehet beérni. Ha átváltok egy jobb autóra akkor több pontot szerzek a -10el együtt is.
Úgy gondolom mindenki kikapcsolódásként játszik, mindenkinek más és más elégíti ki a vágyait. Én nyerni szeretek és ha már 1x sikerült akkor ha kövnek 2. vagyok az már visszalépés. Szar autóval nem lehet nyerni. Nekem is jobb lenne, ha minden autó ugyanazt a fizikát használná tehát mindenki egyenlő feltételekkel indulna. De ha itt ez a hozzáállás nem megtűrt, akkor lelépek!