Night írta:freakyo írta:
autók patchelése : személy szerint unom, hogy egyeseknek nem tetszik a választott autójuk, előre kellett volna gondolkodni
jó fényszoró meg egyéb bug rendben van, de ahogy látom most új áttételt kértek az audihoz és a viperhez meg a gumi melegedése stb...
De most tényleg nem bántásból mondom, hanem ez így igaz úgy kellett volna választani autót, hogy az ilyeneket figyelembe kellett volna vennetek.
En nem latok olyant, h valaki azt irta volna, h nem tetszik a valasztott autoja! Az eddigi Patch-ek se emiatt lettek csinalva! En ugy lattam, h Emerico csak azert csinalja, h osszehozza a mezonyt es mindenkinek hasonlo eselye legyen!
A gumi melegedese, kopasa meg csak egy megallapitas volt, jobban kopik a gumi, mint a tobbi, de nem kertem egy szoval se, h ne igy legyen.
Itt csak az attetelekrol van szo, ami meg sztem a legtobb autonal valtoztatni kell, lehet, h a tiednel is! Te letesztelted az osszes palyan az autodat mielott valasztotta? Ugye, hogy nem?
patchelésről mindenki tudja, hogy mezőny összehozásról szól, de és szerintem ezzel te is egyet fogsz érteni, én igen is látok a saját(volt) autóval elégedetleneket lásd: autóválasztás ->lista-> sárgával kiemelt nevek, és még van egy pár név azokon kívül. Tudtommal a gumikopás a vipernél azért jobb, mivel gyorsabb a legtöbb pályán 1-2 másodperccel ezért valamivel kompenzálni akarta emerico ( de lehet ezt így rosszul tudom).
Szerintem ezzel is egyet fogsz velem érteni: a viperrel sok a gond, mindig van valami nyűge.
Már mindegy, de még az elején amikor emerico probálta belőni a
gumi kopását már akkor mondtam, hogy ki kellene venni. (emerico mondta: érzékeny az állításokra a viper)
áttételről: személy szerint betudtam állítani az áttételt a spykerhez (nem tudom, hogy a többi spykeres, hogy van ezzel)
autó tesztelésről: hogy én hogy választottam autót: cabriot akartam, mert szeretem ha lobog a hajam miközben sisakot hordok

komolyabbra fordítva: 2 autót teszteltem komolyabban : aston és spyker (de a többi autót is megnéztem, kivétel alfa) nagyon hasonlít a két autó egymáshoz és ha rádobnám a spykeres beállítást az astonra áttétel semmit nem változna én ezt így gondolom sőt szerintem még azoknak az autóknak is jó amelyik 7600-as az alapértelmezett fordulatszám.